Imię i nazwisko: Rylan Anderson
Numer telefonu: 4773535
Doświadczenie: Moje doświadczenie jako Taksówkarz jest bardzo dobre, pracowałem już w takiej o to Firmie Taksówkarskiej.
Kilka słów o sobie: Witam serdecznie, nazywam się Rylan Anderson, mam 30 lat, mieszkam w Los Santos. Urodziłem się 14 czerwca 1984 roku w Szpitalu w Los Santos, imieniem świętego Matthewa Hummelsa. Od dziecka marzyłem aby zostać Urzędnikiem tak jak mój ojciec - Mike, moja matka nazywała się Natalia. Gdy miałem 5 lat zawsze ze swoją starszą o 10 lat siostrą chodziliśmy na spacery do parku, odwiedzaliśmy także jedną z Firm Taksówkarskich - tam gdzie pracowała moja matka. Gdy miałem 6 lat poszedłem do przedszkola, nie było ze mną żadnych problemów, szybko zdałem do pierwszej klasy Szkoły Podstawowej. W pierwszej klasie poznałem nowych znajomych, kolegów, koleżanki. Dwa lata później zdałem do czwartej klasy, później do piątej, potem do szóstej, aż w końcu do Gimnazjum! Siedem lat później gdy miałem dwadzieścia lat wysłałem podanie do Pracy w Zumba Taxi - nie mogłem się doczekać na odpowiedź. Miesiąc później odebrałem ze skrzynki pocztowej wiadomość z odpowiedzią,, szybko wszedłem do domu, otworzyłem ją, i zacząłem ją przeglądać **Rylan przegląda wiadomość**. Po przeczytaniu byłem bardzo szczęśliwy ponieważ dostałem się do tej pracy gdzie pracowała moja matka.
Krótki list motywacyjny: Szanowny Szefie Zumba Taxi. Jestem bardzo doświadczonym człowiekiem, interesującym się Firmą Taksówkarską od 7 roku życia, kiedy to pierwszy raz jeździłem taksówką razem z moją matką. Proszę szanownego Szefa o przyjęcie mnie do tej pracy, którą będę codziennie utrzymywał na fundamentach. Ja, Rylan Anderson będę przestrzegał regulaminy!
Użytkownik David11 edytował ten post 19/10/2014 - 17:20