Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Jak to wygląda od strony policjanta... A miała być zwykła interwencja.

• Please log in to reply
47 odpowiedzi w tym temacie

#41 zHajsem — 65 23/09/2014 - 11:57

zHajsem
  • Gracz

*
Popularny

W centrum na widok policjanta zachowuja sie jak w detroit w dzielnicach przestępczych
  • Do góry
    • 7

#42 Rainbow Aka Zatsu — 1091 23/09/2014 - 12:03

Rainbow Aka Zatsu
  • Gracz

Nic nowego kolego, to jest codzienność, z tym duty to też porażka zaczniesz coś pisać a Cie taki król centrum Zatsu, czy jak on sie tam nazywa, wyleci na Ciebie bez powodu i zacznie Cie prać, nie daj Bóg zrób coś komuś, to albo Cię zwyzywa albo skargą grozić bedzie, nie wiem tylko jednego, dlaczego tacy ludzie w ogóle funkcjonują na tym serwerze i wszystkim "umilają" gre.

jestem królem centrum? 

od 2012 nad tym pracowałem, dzIEKI !

Nic nowego tu nie widzę. Parę gówien, swoim zerowym poziomem przypominających gracza Zatsu tj. napieprzanie w uzbrojonego policjanta. Przykre.

ale mi chyba nie dorównują nie? starałem się.

• Do góry
    • 0

#43 StrawHat — 1280 23/09/2014 - 12:14

StrawHat
  • Gracz
nawet bez ogladania wiadono ze centrum to dno dna lel
  • Do góry
    • 0

#44 KeRRamp — 725 23/09/2014 - 12:49

KeRRamp
  • Gracz

Moim zdaniem administracja powinna na bieżąco przeglądać dział Wydarzenia (eventy) i zrzuty ekranów i w filmikach na których widać, że gracze łamią zasady panujące na tym serwerze, po prostu powinni karać ich, jak należy. Powinien panować większy rygor, bo niektórzy specjalnie odwalają, a potem wrzucają filmiki tutaj, aby zyskać sławę i like.  :fp:  Dla mnie, to po prostu skandal, co w tym centrum się wyprawia i nikt z tym nic nie robi.

Użytkownik Wishot edytował ten post 23/09/2014 - 12:50

• Do góry
    • 0

#45 dejku — 427 23/09/2014 - 13:05

dejku
  • Zbanowani

za takie coś kiedyś były dosadne kary, ale teraz? GM nie moze ukarać za coś takiego, "to gra IC"

a za ten debilizm ukarany na filmie to /block /block /block /block

Użytkownik dejku edytował ten post 23/09/2014 - 13:09

• Do góry
    • 1

#46 Konrad` — 4078 23/09/2014 - 18:20

Konrad`
  • Gracz

Zdecydowanie obecna polityka zarządu, jest zła. Owszem, rozumiem Bartka, że zależy mu na ilości graczy, na ulepszaniu skryptu (który swoją droga jest jednym z najlepszych, jak nie najlepszym na scenie RP). Rozumiem też, że ekipa nie powinna zbyt wiele ingerować w grę IC i serwer ''samowystarczalny'' do tego stopnia, żeby kontakt z ekipą był ograniczony do minimum. Może się mylę, ale tak wywnioskowałem z poszczególnych zmian i wypowiedzi zarządu, na ostatnim etapie czasu.

Jednak nie rozumiem, dlaczego kosztem tego wszystkiego, ma być znacznie utrudniona rozgrywka, z zerowym poziomem. Liderzy, organizacje porządkowe, przestępcze czy inne pierdoły, to wszystko przechodzi na drugi plan, bo jest to do subiektywnej oceny każdego gracza, jednym pasuje, innym nie odpowiada, o gustach się nie dyskutuje. Jednak masa biegających i robiących jeden wielki syf idiotów, powinna zastanawiać i prowadzić do podjęcia stosownych kroków, wzmocnienia kar za takie odpierniczanie czy czegokolwiek innego. Dzieje się jednak odwrotnie, wolno co raz więcej, ograniczenia są znoszone, a tym osobom, które chcą zwyczajnie usiąść, zrelaksować się przy grze, odbierana jest przyjemność z niej, na rzecz irytowania się i znoszenia wybryków ludzi, których bawi ten cały zamęt i rozpiernicz. Skakanie dozwolone, sprintowanie dozwolone, bicie dozwolone bo mamy system anty-dm, w sumie dozwolone wszystko, na co pozwala skrypt, a to czego nie można blokuje (bez sensu). Przez takie podejście, tworzy się masa osób, które wykorzystują pobłażliwość i niemoc ekipy (doskonale wiem jak wygląda postawa obecnych GM'ów), tym samym niszczą grę w centrum, south central, czy innych zakątkach serwera. Skoro wszystko, a przynajmniej większość czego skrypt nie blokuje, jest dozwolone, to cheaterów tez nie banujmy, bo skoro omijają blokadę i system tego nie blokuje, to jest git. 

Czas najwyższy, zmienić podejście do idiotów i pokazać im trochę twardej ręki, sypiąc porządnymi blokadami i banami (czasowymi, nie bądźmy tacy źli). Sytuacja pokazana na filmie, jest co najmniej śmieszna i dziwi mnie, dlaczego ekipa, nie zatroszczy się o to, aby gracze nie musieli znosić podobnych ekscesów i mogli grać w spokoju, bo to co widzimy rozgrywką In Character nie jest na 100%, chyba że ktoś zna inną definicje RolePlay niż ja.

nawet bez ogladania wiadono ze centrum to dno dna lel

South Cental też nie lepsze, bo tacy idioci nie tylko w centrum są. Tam, na tych pro dzielnicach gangów, tez potrafią skakać jak małpy, tłuc jak walnięty policjanta z bronią albo uciekać sprinto-zygzakiem przed postrzałem.  :lol: Płakać, wyzywać na IC i kropce, dawać /q, unikać akcji płacząc o itemki, unspownowywać auta, zamykać domy i udawać, że nie mają kluczy, strzelać do wszystkiego co się rusza, bo nadutowali na broń, itp. Sporo można tego wymieniać, więc nie bądź taki hop-siup i nie dziel serwera na pół, bo nooby i idioci, są wszędzie i nie wmówisz mi niczego innego.

(Bez urazy dla osób, reprezentujący dobrą grę.)

Użytkownik Konraduś edytował ten post 23/09/2014 - 18:14

• Do góry
    • 2

#47 Gość — 357 24/09/2014 - 06:49

Gość
  • Gracz

IC również jesteśmy w stanie to rozwiązać jako departament, z tym że musimy mieć aprobatę zarządu, do podjęcia radykalnych kroków, zmianę systemu przetrzymań na poprzedni (x dni a nie x minut), w przypadku uderzenia policjanta jak pan Zatsu, czy osoby przedstawione na filmie, przetrzymka na miesiąc za napaść, ostrzał - 90 dni - oraz zmiana w systemie mandatów, które działały by na zasadzie debetu, po jego wystawieniu, debet na konto, brak spłaty debetu, wywalenie z domu/hotelu, co wiąże się z niemożnością prowadzenia pojazdów. Albo jak ktoś wyżej napisał, stan wojenny, każdego kto biega uznać za wroga narodu i do pierdla :P

• Do góry
    • 1

#48 l2p — 121 24/09/2014 - 07:28

l2p
  • Gracz

To działa na zasadzie takiej - dzieciaki, które w to grają, gdy widzą PD w centrum, to dostają pewnie coś w rodzaju orgazmu; jak nie będzie wkurzał, przeszkadzał, utrudniał gry, to nie potrafi przeżyć.

Policjant stoi, celuje z DE, oddaje strzały, a idioci jak nigdy nic podchodzą i biją.. Ale w sumie - to jest centrum, to czego tu się spodziewać.

Ponadto, dał ktoś raport, to mnie już w ogóle zaskoczyło, nie myślałem, że aż tak kiepsko z graczami N4G.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych