Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Kupno samochodu.

• Please log in to reply
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 AloneBoy207 20/09/2014 - 09:02

AloneBoy
  • Gracz
Witam.Juz powolnymi krokami musze sie rozgladac za samochodem.Tata sponsoruje wiadomo,powiedzial,ze tak do 6-7 tysiecy.Najbardziej bym chcial jakies BMW ale drogie cholerstwo i czesto silniki sa bardzo dojechane,Audi,Volksvagen,w ostatecznosci jakis opel.Najlepiej jakby autko bylo w dobrym stanie,ktorym pojezdze bardzo dlugo i nie bede sie musial martwic o jego stan.Macie jakies dobre rady,oferty?

Użytkownik UnHappy edytował ten post 20/09/2014 - 09:03

• Do góry
    • 0

#2 Legendv 56 20/09/2014 - 09:35

Legendv
  • Gracz

Opelka Vectre b polifta szukaj, jeśli masz mało kasy to unikaj 2,5 v6,  fajny silniczek ale zrobienie rozrządu kosztuje ;)

• Do góry
    • 0

#3 AloneBoy207 20/09/2014 - 09:39

AloneBoy
  • Gracz

Opelka Vectre b polifta szukaj, jeśli masz mało kasy to unikaj 2,5 v6,  fajny silniczek ale zrobienie rozrządu kosztuje ;)

Jak to jest z tymi oplami,dobre samochody?..U mnie w rodzine to zawsze Skoda albo Volksvagen.
  • Do góry
    • 0

#4 Gara0 20/09/2014 - 10:15

Gara
  • Gracz

Za BMW się nie oglądaj, bo za 6-7 tysi to jakieś dojebane gówno kupisz .

No fajny, tytlko jak się w silniku coś rozjebie to może mieć potem wydatki ;)

Pomyśl nad Passerati, czy coś, Bora by była dobrym rozwiązaniem, tylko ceny się trzyma ;d

• Do góry
    • 0

#5 AloneBoy207 20/09/2014 - 10:55

AloneBoy
  • Gracz

A golf?..3 albo 4?

• Do góry
    • 0

#6 Legendv 56 20/09/2014 - 11:23

Legendv
  • Gracz

Jak to jest z tymi oplami,dobre samochody?..U mnie w rodzine to zawsze Skoda albo Volksvagen.

nie są złe ople, jak już szukaj wersji cd, albo cdx, najbogatsze wyposażenia, mają proble z korozją, jak większość aut z tamtego okresu, poliftowe mniej rdzewiały, ale też coś ta je łapało. 

• Do góry
    • 0

#7 AloneBoy207 20/09/2014 - 11:28

AloneBoy
  • Gracz

nie są złe ople, jak już szukaj wersji cd, albo cdx, najbogatsze wyposażenia, mają proble z korozją, jak większość aut z tamtego okresu, poliftowe mniej rdzewiały, ale też coś ta je łapało. 

Wyposażenie ma najmniejsze znaczenie,autko musi być sprawne,żeby służyło mi jaknajdłużej.A co myślisz o golfie 3 albo 4?

• Do góry
    • 0

#8 Legendv 56 20/09/2014 - 13:36

Legendv
  • Gracz

Wyposażenie ma najmniejsze znaczenie,autko musi być sprawne,żeby służyło mi jaknajdłużej.A co myślisz o golfie 3 albo 4?

nic, dla mnie te auta nic nie znaczą, zamiast Golfa 3/4 kupić fiata tipo z dieslem albo 1.6 najlepsze silniki, mi się nie podobają te auta, ale to twój wybór, 

Golfa 3 najlepiej z silnikami diesela ARL AFN.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych