Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][SAMP] Axel Campbell

• Zamknięty Temat jest zamknięty
14 odpowiedzi w tym temacie

#1 Boniu 604 08/09/2014 - 21:44

Boniu
  • Zbanowani

Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych: http://net4game.com/...trumowykabanos/

Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: Axel Campbell

Opis sytuacji: Tak na szybkości /q podczas akcji rp, Gm Cinek, był tak więc zaręczy.

Jeżeli zajdzie potrzeba dam ssy z całej akcji. Z góry mówię, że nie interesuje mnie powtórne odegranie czy coś podobnego. Miał czas na zaczepki i uderzanie, więc mógł się spodziewać konsekwencji.

Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)

http://imgur.com/a/6E4TH

• Do góry
    • 0

#2 Arsen1554 08/09/2014 - 21:53

Arsen
  • Gracz

Poinformuj go o skardze, ma 24 godziny na wypowiedzenie się.

Osoby nie związane ze skargą a wypowiadające się tutaj będą otrzymywać warnpointy.

• Do góry
    • 0

#3 BentrumowyKabanos12 08/09/2014 - 22:13

BentrumowyKabanos
  • Gracz

Czółko, Kolesia niechcący musnąłem, odgrywał że mu złą pizzę dałem, wbił mi bw, po czym wstałem, chciałem sobie spokojnie odejść, lecz ten się przyczepił, i odgrywał na mnie, była godzina koło pierwszej w nocy, mi się już chciało spać- a napisałem mu że akcję odegramy kiedy indziej. tutaj SS- AxpkQdz.png

PS: dodam, że koleś natrętnie przedłużał, kiedy ja próbowałem mu napisać, że chcę mi sie spać i chcę już kończyć, ten mi pisał że ma to w dupie, i będzie odgrywał ile mu sie chce, Cineq też to widział, niestety tego, akurat nie zrobiłem SS.

Przypomnie jeszcze raz, to była 1 w nocy, dla 14 latka to nie jest czas na granie, musiałem to musiałem- jeśli jesteś zainteresowany to możemy odegrać na nowo.

• Do góry
    • 0

#4 Boniu 604 08/09/2014 - 22:17

Boniu
  • Zbanowani

http://i.imgur.com/bvWjIev.jpg

poinformowany.

Koleżko, odnosząc się do całości. Brak z Twojej strony na kanale ooc (ciągle rzucałeś "kurwami" na kropce), przenoszenie postaci na /do, byleby uciec od akcji. Oraz "kurwy" na /do. Całą akcję mam na ss. Jedna rzecz, skoro to późna godzina, to trzeba było iść spać o odpowiedniej godzinie. Nie interesuje mnie ile Ty masz lat, skoro zaczynasz akcję to kończysz ją do końca. Gdybyś nie odwalał to całość nabrałaby innego innego obrotu sytuacji. Mimo wszystko, czysta gra IC, a Ty dałeś /q.

• Do góry
    • 0

#5 BentrumowyKabanos12 08/09/2014 - 22:25

BentrumowyKabanos
  • Gracz
Ja zaczynałem akcje? Śmieszny jesteś.. byłem sobie przy końcóweczce bicia duty w manekinie, już miałem się stamtąd zwijać, kiedy ty wpadłeś i poprosiłeś o pizze, ja ci ją ładnie odegrałem, a ty zacząłeś mówić że pizza jest niedobra, wtedy ja cie lekko musnąłem, bo mam touchpada. Wbiłeś mi bw, jak wstałem nie dawałeś mi spokoju. Nikt mnie nie zmusza do tego, żeby dla wielmożnego jaśnie pana siedzieć przed net4game całą noc, jak mowie możemy dokończyć akcje-ale widzę ze poprostu chcesz mnie udupić. Tyle na swoją obronę prosze państwa mam.
  • Do góry
    • 0

#6 Boniu 604 08/09/2014 - 22:31

Boniu
  • Zbanowani

To co opisałeś "duty w manekinie" to gra IC. Problemem jest Twoje /q. Ostatnimi czasy każdy tłumaczy się touchpadem, co mnie już lekko śmieszy.

• Do góry
    • 0

#7 BentrumowyKabanos12 08/09/2014 - 22:35

BentrumowyKabanos
  • Gracz
Jak już pisałem musiałem odejść od kompa, była pozna godzina- poinformowałem cie o tym na czacie ooc, krótko zwięzłe i na temat, niema sensu przedłużania tej skargi, czekam na decyzje. Ps. Większość osób ma laptopy, i touch płata figle :P
  • Do góry
    • 0

#8 Boniu 604 08/09/2014 - 22:39

Boniu
  • Zbanowani

Nie odpowiem czemu touchpad płata figle. /q to /q. Trzeba było myśleć o konsekwencjach i nie odwalać. Czekam na decyzje Arsena.

• Do góry
    • 0

#9 BentrumowyKabanos12 08/09/2014 - 22:42

BentrumowyKabanos
  • Gracz
Nie mówiąc o twoim durnym /do typu ,, siada mu pośladkami na złamany nos, po czym puszcza mu Bąka'' no niewiem czy płakać, albo się śmiać
  • Do góry
    • 2

#10 Boniu 604 08/09/2014 - 23:01

Boniu
  • Zbanowani

Taki fetysz, co zrobisz. Wole jednak siadać na kogoś niż wpisywać /q.

• Do góry
    • 0

#11 BentrumowyKabanos12 09/09/2014 - 13:36

BentrumowyKabanos
  • Gracz

proszę o werdykt bo nie wiem czy grać na Axelu, czy nie.

• Do góry
    • 0

#12 Cheri4 09/09/2014 - 14:41

Cheri
  • Gracz

Co prawda, wyszedł /q.

Była późna godzina, (może) musiał iść spać...

Powiem jedno.

Skarga bez sensu, godzina pierwsza w nocy to jest za późno troche na odgrywanie.

//usuńcie mi to, nie przeczytałam pierwszego posta. :X

Użytkownik Zofiu edytował ten post 09/09/2014 - 14:44

• Do góry
    • 0

#13 Boniu 604 09/09/2014 - 14:56

Boniu
  • Zbanowani

i już żale i płacze? Nie mam zamiaru się rozpisywać, przeczytaj resztę postów. Z tego co wiem to panienka nie jest powiązana ze skargą, dlatego też nie wiem po co stara się robić za adwokata.

• Do góry
    • 0

#14 BentrumowyKabanos12 09/09/2014 - 19:57

BentrumowyKabanos
  • Gracz
Werdykt, werdyyykt....
  • Do góry
    • 0

#15 Arsen1554 09/09/2014 - 22:27

Arsen
  • Gracz

Axel Campbell - blokada postaci - /q podczas akcji roleplay