Nocna Jazda Bez Celu – Projekt, rozpoczynający swoją działalność w 2014 roku. Postanowiłem zrobić renowację i wspólnie zorganizować kolejną wędrówkę po obrzeżach Los Santos. Ogółem mówiąc, chcę zrzeszyć wszystkich pasjonatów motoryzacji. Stworzyć grupę osób, które będzie w tak zwanej „motorodzinie”. Może przekształcić się ona w organizację - lecz osoby grające przy nas nie będą w niej uczestniczyć poza ścisłym panelem - nie musicie się niczego obawiać.
JAKI JEST TEGO CEL?
Społeczność uczestnicząca w wydarzeniu ma przede wszystkim świetnie się bawić. Mam zamiar zintegrować osoby, które mają podobne hobby i wspólnie udać się w wędrówkę motoryzacyjną po miastach bądź bezdrożach. Trasa jest na bieżąco ustalana po zbiórce i jej realizacja będzie odbywała się – jak sama nazwa mówi – w godzinach nocnych lub wieczornych. Po udaniu się na miejsce zbiórki, korzystamy z chwili luźnego czasu - przy ognisku, na parkiecie, underground party bądź inne atrakcje. W ramach podsumowania wykonamy kilka zdjęć, które zostaną zamieszczone w oficjalnej galerii. Każdy z uczestników dostanie mały podarunek w postaci darmowego jedzenia i picia. Nieuniknione są również konkursy z nagrodami dla motomaniaków! Dzięki temu zyskamy nowych znajomych o zbliżonych zainteresowaniach, a także unikniemy nudnych wieczorów przy kominku.
((W planach jest zakup warsztatu oraz strefy na której będzie można dobrze i klimatycznie pograć w miłym gronie.))
ważne KANAŁ DO KOMUNIKACJI
Jak każda grupa – musimy mieć ze sobą kontakt. Stworzymy wspólną konwersację, na której będę dawał informację o spotkaniach i wytycznych oraz będziemy mogli wspólnie porozmawiać na różne tematy.
Także zapraszam wszystkie chętne osoby do dołączenia na Discord'a.

( sprawdzaj przypięte wiadomości! )
INFORMACJE OOC
Wyżej można zauważyć kilka informacji o projekcie. Tutaj, chciałbym dodać coś więcej w notatce OOC.
* Chciałbym stworzyć liczną rodzinę która pasjonuje się motoryzacją - nie tylko samochodami sportowymi, ale również motorami oraz offroadem - lecz dwie pozostałe chciałbym wyodrębnić bądź stworzyć im oddzielne daty spotkań, co prosiło mnie wiele osób w poprzednich spotkaniach. Wyścigi, OES'y, przeprawy - dobry pomysł?
* Będą to nie tylko same sztywne spotkania typu - "przyjedź na parking, postójmy a później 20 minut suchej jazdy" - chciałbym o interakcje nie tylko z uczestnikami podczas ognisk, wyścigów, rywalizacji, luźnej gry ale również służbami porządkowymi (tu dla przykładu mogę podać blokadę jednej z dróg oraz badanie trzeźwości przez LSPD, etc.) oraz organizacjami, wolnymi strzelcami którzy przyjadą klimatycznie zagrać nielegalny handelek swoim towarem (nie, nie róbmy z tego giełdy narkotyków - ale przyjemną grę).
* Postaram się o nagrody główne (felgi, dodatki, może coś na /v) które będzie można wygrać w serii wyścigów na koniec spotkań.
* Komu potrzeba hydraulika? Chętnie podczas zlotów zaproszę osoby które posiadają samochody z zawieszeniem od żuka do pokazów swoich fur, w końcu do czegoś się przyda - a może jakaś bitwa o gotówkę?
* Nie wykluczone, że w przyszłości projekt zmieni nazwę podczas ewolucji.
* sprawdzaj changelog - być może coś tu się doda!
DATA ORAZ MIEJSCE KOLEJNEGO SPOTKANIA BĘDĄ PODAWANE TUTAJ!
Warto zaobserwować temat.
Podziękowania:
przy tekście: Tajemnicza
Logo: johnvz
changelog:
10-04-2017
- zmiana treści tematu
- dodano discord'a
Użytkownik szoluś edytował ten post 12/04/2017 - 12:38