Witam. Mój problem polega na tym, że dawno, naprawdę dawno temu zdarzyło mi się trochę zaspamować skrzynkę PW zarządu serwera. Robiłem to z konkretnego powodu, lecz wtedy jeszcze bylem nowym graczem i nie rozumiałem pewnych reguł panujących w grze, również na forum. To się zmieniło i z dniem dzisiejszym chciałbym ubiegać się o odblokowanie mojego konta o nazwie Gunzon. Jest to konto z 12.01.2011r. co świadczy o tym, że przez ten odbyty czas udało mi się załapać wszystkie zasady, które powinienem przestrzegać. Teraz mam nauczkę, by następnym razem tak nie postępować, dlatego więc chciałbym dzisiaj prosić administrację serwera, by dano mi ponowną szansę, by móc powrócić do gry.
PS.
Nie będę ukrywał, że w tym czasie miałem inne konta, lecz chciałbym wrócić do mojego starego konta, by odzyskać panujący na nim klimat i osiągnięcia.
Myślę, że MK to nic wielkiego, większość je posiada i z tego co wiem nie jest karane, gdy gra się tylko na jednym koncie i gra się uczciwie, nie powiązując kont ze sobą oraz postacii.
Z wyrazami szacunku, Gunzon.