Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja] Ekstravaganza Club 200-300-1,500$!

• Please log in to reply
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Denonix613 03/09/2014 - 19:58

Denonix
  • Gracz

7QSXFUb.png

Rok 2014 dokładnie wrzesień w Los Santos powstaje nowy club, który nie jest sławny oraz jakoś dobrze zareklamowany. Mały kąt, który znajduję się na Commerce. Wykupił go pewien młodzieniec, który poszedł za swoim hobby - mowa tutaj o Dravenie. Chłopak z dnia na dzień chce być co raz lepszy w swojej robocie, ma już pojecie co do grania lecz dalej chce szlifować swoje umiejętności. Club powstał z myślą dla ludzi, którzy mają odrobinę czasu i lubią dobrze się bawić, najważniejsze jest to aby osoby będące na imprezie wychoziły z niej uśmiechnięte oraz wybawione. Właściciel włożył do owego biznesu dużo serca z pomocą kolegi wybudował znakomite wnętrze jak na taką małą ilość miejsca.W skrócie: Mały skromny club, znajdujący się obok Commerce Gym. Wnętrze przystosowane dla osób, które lubią dizajn oraz wygodę. Imprezy są robione z myślą o studentach, różne style muzyczne, co najważniejsze biznes jest nastawiony pokojowo do innych clubów. Nazwa lokalu wizeła się z bardzo popularnego drinka!

Wymagania:

* Sumienna praca
* Przestrzeganie zasad pracy
* Aktywność najbardziej na imprezach.

Wzór podania:

Ja Imie i Nazwisko chciałbym pracować w Ekstravaganza Club. Zobowiązuję się do przestrzegania owego regulaminu.

QBdw4aN.png

rLKPHXi.jpg

Pragnę dodać, że szukam partnera do pomocy aby to ogarnąć oraz kierowników!

Użytkownik Denonix edytował ten post 15/09/2014 - 16:43

• Do góry
    • 1

#2 invictus56339 03/09/2014 - 20:17

invictus56
  • Gracz

Będzie to bardziej taka speluna czy prestiżowy klub? Bo oprócz Exotic nie ma nic więcej ciekawego... :P

Użytkownik invictus56 edytował ten post 03/09/2014 - 20:18

• Do góry
    • 0

#3 Destroyers182 03/09/2014 - 20:18

Destroyers
  • Gracz

Powodzenia, chociaż w przyszłości jak dobrze polecisz, przydało by się coś większego.

• Do góry
    • 1

#4 Denonix613 03/09/2014 - 20:25

Denonix
  • Gracz

Będzie to bardziej taka speluna czy prestiżowy klub? Bo oprócz Exotic nie ma nic więcej ciekawego... :P

Jak na razie wnętrze nie jest za bogate i bardzo duże. Jeżeli chcesz się więcej dowiedzieć co do lokalu zapraszam w dział biznesy.

• Do góry
    • 0

#5 Paweł Wiertel0 09/09/2014 - 21:12

Paweł Wiertel
  • Gracz

Ja Damian Adami chciałbym pracować w Ekstravaganza Club. Zobowiązuję się do przestrzegania owego regulaminu.

• Do góry
    • 0

#6 Denonix613 15/09/2014 - 16:42

Denonix
  • Gracz

Ja Damian Adami chciałbym pracować w Ekstravaganza Club. Zobowiązuję się do przestrzegania owego regulaminu.

Oczywiście akcpetuje, zgłoś się IG do Draven Wolfgang, Semyon Petrov oraz Dillon Torres. UWAGA PILNA REKRUTACJA NA KIEROWNIKA! NAJLEPSZY PRACOWNIK WCIĄGU IMPREZY ZGARNIA 1,500 DOLARÓW!

• Do góry
    • 0

#7 Jakuuub462 15/09/2014 - 19:45

Jakuuub
  • Gracz
Ja Clayton Arturi chciałbym pracować w Ekstravaganza Club. Zobowiązuję się do przestrzegania owego regulaminu.

Skoro poszukujecie kierownikow to zgłaszam się :)
  • Do góry
    • 0

#8 Denonix613 16/09/2014 - 10:34

Denonix
  • Gracz

Ja Clayton Arturi chciałbym pracować w Ekstravaganza Club. Zobowiązuję się do przestrzegania owego regulaminu.
Skoro poszukujecie kierownikow to zgłaszam się :)

Zglos sie w grze.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych