Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][SAMP] Maksim Marshall

• Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 ShadowStone625 03/09/2014 - 18:16

ShadowStone
  • Gracz

Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych: http://net4game.com/...125028-star121/
Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: Maksim Marshall

Opis sytuacji: Wczoraj podczas kontroli drogowej Maksim zaczął uciekać, po krótkim pościgu wysiadł, a pod jego pojazd podjechała PCJ'ta na którą wsiadł i odjechał - zgubiliśmy ich. Po kilku minutach podczas patrolowania centrum zauważyłem, że osobnik biega sobie po chodniku, włączyłem koguty, a kolega od razu zaczął uciekać, wbiegł do metro, po czym dać /q.

Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com:

Spoiler

• Do góry
    • 1

#2 Arsen1554 03/09/2014 - 19:35

Arsen
  • Gracz

Poinformuj go o skardze, zobaczymy co ma na swoje wytłumaczenie.

Osoby nie związane ze skargą a wypowiadające się tutaj będą otrzymywać warnpointy.

• Do góry
    • 0

#3 ShadowStone625 03/09/2014 - 19:38

ShadowStone
  • Gracz

Poinformowany

nwmo6K6.jpg

• Do góry
    • 0

#4 Star1210 03/09/2014 - 19:46

Star121
  • Gracz

Tak wbiegłem do metra i dałem /q, ale to nie dlatego że uciekałem przed Tobą, lecz dlatego że musiałem już wyjść z gry, a tak w ogóle to skąd wiedziałeś że ja to biegam, co Podałem ci moje imię i nazwisko ? To wcale nie ja mogłem biegać.

• Do góry
    • 0

#5 ShadowStone625 03/09/2014 - 19:49

ShadowStone
  • Gracz

Tak wbiegłem do metra i dałem /q, ale to nie dlatego że uciekałem przed Tobą, lecz dlatego że musiałem już wyjść z gry, a tak w ogóle to skąd wiedziałeś że ja to biegam, co Podałem ci moje imię i nazwisko ? To wcale nie ja mogłem biegać.

Po pierwsze podczas kontroli stałem przed Tobą, brałem Twoje dokumenty oraz widziałem Twoją twarz, a po drugie kto bez powodu wybiega na sprincie do metra, widząc, że chce zatrzymać go policja i wychodzi w gry?

• Do góry
    • 0

#6 Star1210 03/09/2014 - 19:52

Star121
  • Gracz

Tam przechodziło wielu osobników, to wcale nie na mnie mógł być ten kogut, a tak w ogóle to sporo jest takich osób ubranych jak ja skąd wiedziałeś, że to ja ?

Chciał bym jeszcze dodać, że po zgubieniu pościgu akcja RP raczej się skończyła, więc nie możliwe żeby Policjant mnie od tak o rozpoznał i wiedział kogo gonił.

Użytkownik Star121 edytował ten post 03/09/2014 - 22:30

• Do góry
    • 0

#7 Arsen1554 04/09/2014 - 18:04

Arsen
  • Gracz

Maksim Marshall - blokada postaci - /q podczas akcji roleplay

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych