Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Pochwała] Olciak

olciak ola gtamix latin kings mic chica gra

• Zamknięty Temat jest zamknięty
18 odpowiedzi w tym temacie

#1 Gtamix2212 01/09/2014 - 01:06

Gtamix
  • Gracz

*
Popularny

Przyznam szczerze, że nigdy nie wpadłem na to, że będę pisał pochwałę dla Oli w takim temacie na forum. Zwłaszcza, że to jest mój debiut jeżeli oto chodzi. Jednak mimo to chciałbym to zrobić, aby mogło to zostać w jakiś sposób udokumentowane.

Olusia, dziękuje Ci za wiele miesięcy wspólnej i zaje****** gry.

Nasza gra dała mi wiele godzin uśmiechu, szczęścia no i czasem smutku. Idealnie wpasowałaś się w moje RP i przebiłaś każdą kobietę, która ze mną grała. Dziękuje Ci za to, że znosiłaś mnie przez ten czas jako człowieka, bo jestem narwany, impulsywny itd. i wiem, że jestem ciężkim charakterem. Dziękuje za to, że chciałaś ze mną w ogóle kiedykolwiek zagrać i trafiłaś mi się jak ślepej kurze ziarno. Stworzyliśmy wspólnie coś, czego inni mogliby nam pozazdrościć i o czym zawsze osobiście marzyłem, połączyliśmy świat gangów z problemami życia codziennego, ludzi starających się założyć własną rodzinę, wraz z przeplatanymi ciężkimi decyzjami, które muszą tam być podejmowane - aby przeżyć.

Dziękuje Ci za to, bo jesteś i będziesz (serio) najpiękniejszą "chwilą" jaka mnie spotkała w świecie RP. Gdy przejdę na "emeryturę", to zabiorę naszą grę/historię, nawet i do grobu - bo to jednak wiele miesięcy wspólnego spędzania czasu/gry na kreowaniu niezłej i zaskakującej historii. Jeszcze raz dziękuję, że byłaś i jesteś. I przepraszam, że wyrażam to teraz tylko kilkoma zdaniami, bo powinienem tutaj walnąć najdłuższy post jaki kiedykolwiek udało mi się sklecić.

Ola to świetny gracz IC, który już dawno mnie przebił, jak i wielu graczy na tym forum, gra bardzo dobrze, zna świetnie zasady interpunkcji, ortografii sama kreuje niebanalne /do i takich graczy tutaj to ze świecą szukać.

Użytkownik Gtamix edytował ten post 01/09/2014 - 09:05

• Do góry
    • 8

#2 Młody Białas 680 01/09/2014 - 05:56

Młody Białas
  • Gracz

NA KOLANACH JESTEM WSTANIE PRZYSIĄC ŻE TO CO TUTAJ NAPISAŁ PAWEŁ JEST ŚWIĘTĄ PRAWDĄ I OLA ŚWIETNIE GRA RP I NIE TYLKO :D SPĘDZIŁEM Z NIĄ KILKA MIŁYCH GODZIN NA SKYPE I JESTEM W STANIE POWIEDZIEĆ TO TAKŻE O NIEJ JAKO O OSOBIE PO ZA GRĄ :D NIC DODAĆ NIC UJĄĆ - OLA GRA ZAJEBIŚCIE I NIKT NIE JEST WSTANIE ZAPRZECZYĆ.

(Pisze Caps-lockiem bo mogę :P)

• Do góry
    • 1

#3 Alfii0 01/09/2014 - 07:48

Alfii
  • Gracz

No tu dużo mówić,wszystko powiedział wyżej Paweł.Ola to wyjątkowa osoba których potrzeba coraz więcej,ZGADZAM SIĘ Z CAŁĄ OPINIĄ PAWŁA

• Do góry
    • 1

#4 LUBIESSACFIOOTY 440 01/09/2014 - 08:33

LUBIESSACFIOOTY
  • Gracz

Dopis.

• Do góry
    • 0

#5 Kręgiel94856 01/09/2014 - 08:50

Kręgiel94
  • Gracz

Pozytywna osoba, dopisik :)

• Do góry
    • 0

#6 Bigos219920 01/09/2014 - 09:01

Bigos219
  • Gracz

Dopisuje się oczywiście! <3

• Do góry
    • 0

#7 Maaxy2126 01/09/2014 - 09:22

Maaxy
  • Gracz
Oczywiście dopisuje się do pochwały. :)
  • Do góry
    • 0

#8 Mx_master 1819 01/09/2014 - 09:31

Mx_master
  • Gracz

Nie chce mi sie czytać co napisałeś, ale i tak dopis..

• Do góry
    • 1

#9 Patrykx7 1880 01/09/2014 - 10:33

Patrykx7
  • Gracz

Zgadzam się z Gtamixem- gramy razem 11 miesięcy i graliśmy wspólnie wiele ciekawych akcji- byłem również świadkiem jej wspólnej gry z Pawłem- stworzyli coś, co przywróciło mi wiarę w ten serwer i nadal tutaj jestem- Olka wie co to role-play, dobrze orientuje sie, że to polega na kreowaniu ciekawych historii, a nie dążeniu to pomnażania majątku. Była sytuacja, że napisano na mnie skargę- starano się mnie udupić, ponieważ z powodu burzy byłem zmuszony opuścić grę. Miałem duże problemy z mikrofonem i wtedy pomogła mi Ola, która porozmawiała z osobą, która mnie oskarżała i udało nam się dogadać- tylko dzięki Oli- za to jestem jej wdzięczny do końca mojej kariery na serwerze net4game. Mieliśmy małe spiny, ale minęło- ja jestem osobą, która zapomina o takich rzeczach i powinniśmy dalej cieszyć się grą w wspólnym gronie, w tej samej, niezmiennej ekipie, którą tworzymy. Wielki plus dla Oli i oczywiście dopis- zasłużyła na to. ;)

• Do góry
    • 1

#10 rich homie grzybix2445 01/09/2014 - 11:33

rich homie grzybix
  • Gracz

Nie chce mi sie czytać co napisałeś, ale i tak dopis..

• Do góry
    • 0

#11 Kinga K 550 01/09/2014 - 13:00

Kinga K
  • Gracz

Oczywiście dopisik  :wub:  :wub:  :wub: . Olka to prawilny człowiek, wariatka i nie wiem co jeszcze. No miód malina, nic dodać nic ująć.

• Do góry
    • 1

#12 Karwo 2837 01/09/2014 - 13:01

Karwo
  • Gracz

Dopis. :P

• Do góry
    • 0

#13 Królik 6979 01/09/2014 - 13:14

Królik
  • Gracz

Nic dodać nic ująć, dopis. 

• Do góry
    • 0

#14 Mc Ola 2709 01/09/2014 - 18:27

Mc Ola
  • Gracz

Pawełku <3 Dziekuję za te zdania, to miłe że tak sądzisz. Wiem, że czasem nie jest kolorowo, kłócimy się o bzdety, ale zawsze znajdziemy wyjście z sytuacji i drogę do porozumienia co bardzo Ci zawdzięczam, bo gdyby nie ty to nie wiem co bym tu zrobiła. Czytałam tą pochwałkę chyba z dziesięć razy i chyba na tym nie skończę  :blink: Nikt mnie tak tu nie docenił jak sam ty, a przyjaźń z taką osobą jak ty to czysta przyjemność, zwłaszcza że potrafisz opisać mnie jako gracza, nie jak jedną z wielu kobiet na tym serwerze. Zawsze miałeś do mnie szacunek w przeciwieństwie do wielu napalonych gimbusów, którzy się ślinią tylko dlatego, że jestem dziewczyną. To przykre, ale dzięki Tobie uświadomiłam sobie, że tacy ludzie są zbędni w moim życiu i od dłuższego czasu stawiam na znajomości, które posiadają jakiś sens niż znajomych, którzy zostawią mnie przy pierwszej lepszej okazji :) Wiem, że nie będziesz tu wiecznie dlatego chcę wykorzystać naszą grę do maksimum, abyśmy oboje zapamiętali każdy super moment, który doprowadzał do uśmiechu! :) Dziękuję Ci Paweł za te pół roku gry, były to najlepsze momenty w mojej karierze RP i obiecuję, że będzie takich więcej <3

A no. I nie oddam Cię już w tej grze. NIKOMU. 

Użytkownik Olciak edytował ten post 01/09/2014 - 18:30

• Do góry
    • 2

#15 boim740 01/09/2014 - 20:52

boim
  • Gracz

Gdyby nie opieka Oli i chęć do pomocy niepełnosprawnym, Paweł by do dzisiaj robił w pieluchy, a tak to wyrósł na dobrego strażaka-drzewiarza.

A tak serio to propsuję niewiastę ze wszystkiego co możliwe, zawsze pomoże, cierpliwa i w ogóle, no, niezła jest.

• Do góry
    • 2

#16 Full1321 02/09/2014 - 13:14

Full
  • Gracz

ola spoko ziom  :wub:

• Do góry
    • 0

#17 Maciek Pelikano168 02/09/2014 - 13:42

Maciek Pelikano
  • Gracz
Jeśli to siora dumbassa to podpis, blanca oseguerra czy jakoś tak. ;p