Przyznam szczerze, że nigdy nie wpadłem na to, że będę pisał pochwałę dla Oli w takim temacie na forum. Zwłaszcza, że to jest mój debiut jeżeli oto chodzi. Jednak mimo to chciałbym to zrobić, aby mogło to zostać w jakiś sposób udokumentowane.
Olusia, dziękuje Ci za wiele miesięcy wspólnej i zaje****** gry.
Nasza gra dała mi wiele godzin uśmiechu, szczęścia no i czasem smutku. Idealnie wpasowałaś się w moje RP i przebiłaś każdą kobietę, która ze mną grała. Dziękuje Ci za to, że znosiłaś mnie przez ten czas jako człowieka, bo jestem narwany, impulsywny itd. i wiem, że jestem ciężkim charakterem. Dziękuje za to, że chciałaś ze mną w ogóle kiedykolwiek zagrać i trafiłaś mi się jak ślepej kurze ziarno. Stworzyliśmy wspólnie coś, czego inni mogliby nam pozazdrościć i o czym zawsze osobiście marzyłem, połączyliśmy świat gangów z problemami życia codziennego, ludzi starających się założyć własną rodzinę, wraz z przeplatanymi ciężkimi decyzjami, które muszą tam być podejmowane - aby przeżyć.
Dziękuje Ci za to, bo jesteś i będziesz (serio) najpiękniejszą "chwilą" jaka mnie spotkała w świecie RP. Gdy przejdę na "emeryturę", to zabiorę naszą grę/historię, nawet i do grobu - bo to jednak wiele miesięcy wspólnego spędzania czasu/gry na kreowaniu niezłej i zaskakującej historii. Jeszcze raz dziękuję, że byłaś i jesteś. I przepraszam, że wyrażam to teraz tylko kilkoma zdaniami, bo powinienem tutaj walnąć najdłuższy post jaki kiedykolwiek udało mi się sklecić.
Ola to świetny gracz IC, który już dawno mnie przebił, jak i wielu graczy na tym forum, gra bardzo dobrze, zna świetnie zasady interpunkcji, ortografii sama kreuje niebanalne /do i takich graczy tutaj to ze świecą szukać.
Użytkownik Gtamix edytował ten post 01/09/2014 - 09:05

Temat jest zamknięty