Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Dwa problemy

• Please log in to reply
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Impek0 27/08/2014 - 20:29

Impek
  • Gracz
Witam
Na wstępie chciałbym zaznaczyć iż temat zapewne znajduje sie w złym dziale, proszę o przeniesienie.
Teraz przejdzmy do sedna sprawy, dzis zarejestrowałem sie u was na serverze (moje pierwsze rp) i dostałem jaila na 6h za pisanie occ w icc lub na odwrót.
Domyślam sie, ze chodzi o to iz gdy weszlem do siłowni pisałem na . (Tekst)
Pozniej dopiero pisałem bez kropki. Nie wiedziałem o tym :/
Druga sprawa jest taka, ze chciałem założyć nowe konto ponieważ gdy pierwszy raz zalogowalem sie do gry nie odniosłem kartonu do hotelu i gdy drugi raz weszlem do gry kartonu juz nie miałem.
Miałem pewne problemy przy zakladniu drugiego konta, pisało cos, ze mam wrócić za 12 godzin czy cos w tym stylu.
Proszę o pomoc!!!
  • Do góry
    • 0

#2 l2p121 27/08/2014 - 20:34

l2p
  • Gracz

Więc tak.

OOC - Out of Character, czyli wszystkie rzeczy pisane na kropce, które Ty widzisz, ale Twoja postać NIE MA PRAWA zobaczyć.

IC - In Character, czyli wszystko co Twoja postać widzi w grze (przykładowo nie możesz do nikogo napisać "Siema Morgan", bo nie znasz tej osoby - tak samo jak w realu); jest to ten normalny czat, bez kropki.

Karton nie jest ważną rzeczą tutaj, nic on nie daje. Przedmioty, które miałeś, masz nadal pod komendą /p.

Jeśli chcesz zrobić nową postać to musisz odczekać jakiś tam czas, zanim założysz kolejną - blokada przed odwalaczami; wiesz, dostanie AJ, później nowa postać i tak w kółko.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych