Witam, chce wymalować skuter.
Chodzi mi o to żeby ten pasek ( ten taki obwód skuterka) miał kolor czarny a reszta żeby byla biała.
Jaką komende musze uzyć aby uzyskac ten efekt ?.
Najlepsza odpowiedź Mielnik_, 27/08/2014 - 16:55
Musisz udać się do warsztatu z opryskiwaczem i nabojem i poprosić o malowanie "1 0" jeśli się nie myle.
Tak jak wyżej i kolory 1:0, mogę potwierdzić oficjalnie.
Powinien wyjść taki efekt:
Chyba taki chcesz, jak dobrze rozumiem .
Witam, chce wymalować skuter.
Chodzi mi o to żeby ten pasek ( ten taki obwód skuterka) miał kolor czarny a reszta żeby byla biała.
Jaką komende musze uzyć aby uzyskac ten efekt ?.
Musisz udać się do warsztatu z opryskiwaczem i nabojem i poprosić o malowanie "1 0" jeśli się nie myle.
mechanik musi ci pomalować,taki który ma conajmniej 3 tysiące GS'a oraz brak aktywnych kar w przeciągu miesiąca żeby mógł w ogóle wyjąc opryskiwacz,kupujesz nabój i opryskiwacz,dajesz mechanikowi i on ci daje /o lakierowanie ID cena 1 kolor i drugi kolor.
Najlepsza odpowiedź
Chyba taki chcesz, jak dobrze rozumiem .
Użytkownik Raptusek edytował ten post 27/08/2014 - 17:00
Tak właśnie o to mi chodziTak jak wyżej i kolory 1:0, mogę potwierdzić oficjalnie.
Powinien wyjść taki efekt:Spoiler
Chyba taki chcesz, jak dobrze rozumiem.
A i żeby nie robić kolejnego tematu. http://net4game.com/...l= mod limiter Czy to jest bezpieczne? W sensie czy moge dostać za to bana itd.
Chcialem go sam wymalowac xD ale dobra zabiore go do jakiegoś warsztatu. Polecacie jakis dobry, zaufany warsztat?
Dziękuję bardzo za odpowiedzi.
Tak właśnie o to mi chodzi
A i żeby nie robić kolejnego tematu. http://net4game.com/...l= mod limiter Czy to jest bezpieczne? W sensie czy moge dostać za to bana itd.
Nie
SpoilerChyba taki chcesz, jak dobrze rozumiem
.
I kto zgarnął wszystkie pochwały?! Ty!
W centrum masz dobry warsztacik
Dziękuje za odpowiedzi. Każdy dostanie plusa
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych