Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono][skarga] issac chalmers, devante kingstone, caiden wright

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Michal_Sakoski1 21/08/2014 - 00:22

Michal_Sakoski
  • Gracz

Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych: nie mam pojecia, dawno tu nie gralem dzis chcialem sobie wbic popatrzec co i jak.
Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: issac chalmers, devante kingstone, caiden wright

Opis sytuacji: podjechalem z moim kumplem do nich na osiedle, chcielismy odegrac ze dostarczamy paczke, no a jak kurier dostarcza paczke to chyba ma dane gracza co nie? XD ale dal tego typka oczywiscie zrobilismy MG co oznaczalo zaczac napierdalac i okrasc bo MG i odwalacze z nas w dodatku, na (rekama)u interakcja miedzy cywilem a gangsterem jest o sto razy lepsza xD chlopaki zniszczyli moj skuterek gdy wbili mi bw zaczal napeirdalac jeszcze w skuter, wkurwilem sie, bo gdyby mi tylko bw wbil to mam wyjebane w to, ale zniszczyl moj piekny skuterek xD jednym slowem taki gracz nie powinien posiadac dostepu do broni, nie wiem jakim cudem jest memberem w jakims gangu, ale z tego co zauwazylem to tutaj norma. Proponuje chlopakom dac po ajcie tak z 40 minut, moze wbija sobie do lba, ze gdy cywil chce odegrac cos z gangsterami, np odgrywa kuriera jak w naszym przypadku to jest to normalne, ze znajome mu sa dane ktoregos z gangsterow, a ci od razu napierdalaja, zero kulturki. Prosilbym o naprawe mojego skutera do stanu 1kHP pozdrawiam.

Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)ssow niestety nie mam, ale administracja moze sprawdzic czatlog serwera czy cos, no nie zdarzylem polozyc palca na F8 poniewaz to moja 1 skarga na jakis pseudo gangsterow pozdrawiam i prosze o kare dla tych panow i naprawe mi skuterka.

+czatlog calutki xD

Spoiler

• Do góry
    • 0

#2 Karol1293 21/08/2014 - 08:32

Karol
  • Gracz
Zgłaszamy tylko poważne wykroczenia: cheatowanie, MetaGaming z poważnymi konsekwencjami, przekręty na szeroką skalę, wykorzystywanie błędów etc.
Kłótnie typu: wyzwiska ("głupku, "pajacu", itd.), PowerGaming załatwiajcie bezpośrednio z GameMasterami.

Z resztą, oskarżeni nic nie zrobili co by zakrawało o złamanie regulaminu. Ty natomiast dostaniesz mały bonusik za pisanie kretyńskich skarg. :)

• Do góry
    • 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych