Nowe drzewko będzie rosło przez kolejne dwa tygodnie.

Popularny

Nowe drzewko będzie rosło przez kolejne dwa tygodnie.
First!
Fajny evencior. Szkoda, że tak późno wpadłem :/
To wszystko pięknie wygląda ale ścina trochę jak podczas jazdy wjeżdżam na teren gdzie jest dużo obiektów, a od jakiegoś czasów w hooy reklam i innych gówien jakby radio nie nadawało.
Nie byłem tam ale widzie że ładnie, tam sobie pograli
Fajny event, gratulacje dla Rangy'iego.
W takich chwila przydałaby się Straż Pożarna, tylko jeśli by już owa była, to musiałoby być więcej takich akcji.
Sam event nie był najgorszy.
Fajno to wyglądało - gicior to było.
Na czacie widziałem - fajny pomysł na akcje
Częściej takie spontany.
Szkoda, że wtedy spałem. Jak mi park spalicie, to zabije. Dobrze dla tego obszaru, że był zorganizowany taki event.
W takich chwila przydałaby się Straż Pożarna, tylko jeśli by już owa była, to musiałoby być więcej takich akcji.
Sam event nie był najgorszy.
No nie wiem :whistle: Jaki jest sens tworzenia straży pożarnej, albo jej "aktywności" tylko podczas eventu. Myślę, że frakcja medyczno-pożarowa to temat zamknięty i nie ma sensu go dalej wałkować.
No nie wiem :whistle: Jaki jest sens tworzenia straży pożarnej, albo jej "aktywności" tylko podczas eventu. Myślę, że frakcja medyczno-pożarowa to temat zamknięty i nie ma sensu go dalej wałkować.
Ale właśnie napisałem, że takich akcji musiałoby być więcej np. ktoś odgrywa, że podpala i faktycznie się pali i ktoś dzwoni po straż, na takiej zasadzie.
Szkoda, że nie komisariat :9
(( sam event super ))
Byłem blisko eventu - w pace.
Byłem blisko eventu - w pace.
I to Ty chyba tak się wydzierałeś "ku*wa hajcuje się coś"? XDDD
I to Ty chyba tak się wydzierałeś "ku*wa hajcuje się coś"? XDDD
Nie tym razem!
Co tam się zapaliło?
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych