https://www.youtube.com/watch?v=Pju3pS-9OvQ

Popularny

https://www.youtube.com/watch?v=Pju3pS-9OvQ
Pierwszy, hehe! Jamajka na propsie, tutaj fajnie, bo widok z pierwszej osoby!
Pierwszy, hehe! Jamajka na propsie, tutaj fajnie, bo widok z pierwszej osoby!
Kurde, nawet całego nie przejrzałeś. Jaki widok z pierwszej łosoby, filson.
Kurde, nawet całego nie przejrzałeś. Jaki widok z pierwszej łosoby, filson.
Ustawka, pierwsze sekundy, lepiej jest, bo bliżej, o tym przecie mówię.
"wpierdolin'" XDD
fajne, fajne. propsik.
Nie dawaj w jednym zdaniu polskich i angielskich słów, bo wygląda to źle.

Popularny
Przeciez w tym projekcie nie ma jamajczyków tylko zbiór ludzi z J z upadłych organizacji.Jamajka na propsie
Przeciez w tym projekcie nie ma jamajczyków tylko zbiór ludzi z J z upadłych organizacji.
Po dwa to kto wygrał?
Wyczuwam "wkurw", bo projekt zaskoczył dwa najsilniejsze gangi swoją siłą.
Elegancko, Was tam jak mrówek. Git.
Pitbull gra u was w Jamajce?

Popularny
Jakbym zebral ludzi z 8 organizacji typu lords, ballas, crips i inne to bym nawet lspd na ustawce.Wyczuwam "w(cenzura)", bo projekt zaskoczył dwa najsilniejsze gangi swoją siłą.
Jakbym zebral ludzi z 8 organizacji typu lords, ballas, crips i inne to bym nawet lspd na ustawce.
Ale z tego co slyszalem to groves wygralo 10x10 ustawke a potem ze wstydu widownia wleciala na reszte i w ten sposob zakonczyla ustawke. Prawda?
To raczej Ich sprawa i Ich problem, jak się okaże, że wynikną z tego jakieś kłopoty. Każdy może grać każdym (dopóty, dopóki nie nijaczy), z każdym i gdzie chce, reszta to sprawy IC.
Użytkownik Fil edytował ten post 13/08/2014 - 10:15
2014 rok - każdy może nijaczyć postać jak chce. Czasy sie zmieniają na gorsze, dobrze że przynajmniej ja trzymam się zasadTo raczej Ich sprawa i Ich problem, jak się okaże, że wynikną z tego jakieś kłopoty. Każdy może grać każdym, z każdym i gdzie chce, reszta to sprawy IC.
Użytkownik Ivanek edytował ten post 13/08/2014 - 10:18
Podobno 2 osoby z grove pod koniec ustawki byly bez bw, takze nie dowiemy sie ;dTo masz złe info, bo wygraliśmy 10x10.

Popularny
Jakbym zebral ludzi z 8 organizacji typu lords, ballas, crips i inne to bym nawet lspd na ustawce.
Ale z tego co slyszalem to groves wygralo 10x10 ustawke a potem ze wstydu widownia wleciala na reszte i w ten sposob zakonczyla ustawke. Prawda?
Mówisz, że oni zebrali ludzi a sam masz przykładowo typa co cały czas grał w Bloods na swojej postaci jeszcze liderem przez chwile był xd
Mówisz, że oni zebrali ludzi a sam masz przykładowo typa co cały czas grał w Bloods na swojej postaci jeszcze liderem przez chwile był xd
Michal ma racje!
Użytkownik Kole70Kolus edytował ten post 13/08/2014 - 10:26
https://www.youtube.com/watch?v=W82Ek9Wn7Fs&list=UUohuduQKqq01aPB3gvABIuQ
Yhym tutaj coś z mojej perspektywy. A od siebie powiem taka ta walka czysta była z waszej strony że równie dobrze mógłbym wyjąć gnata i zacząć do was strzelać.

Popularny
Po pierwsze, jamajka wygrała. Po drugie, nie wpieraj nam, że dobraliśmy sobie osoby z innych organizacji, bo nikogo nie dobraliśmy. Jedyni co dobierają to ty Bloods, więc nie wpieraj nam proszę.
Po trzecie rozwaliliśmy i bloods, co przyjechało, i was, na jedym z ssów, widziałem na słuchawce że ktoś napisał "wszyscy na wszystkich", i widziałem jak wszyscy się rzuciliście , więc nie wiem po co drążysz temat.
http://i.imgur.com/QS3MBb9.jpg
Jeszcze tam jest jak Oliwka pisze, że Bloods ma Shot outa, tak mysląc, chceliście ich wezwać bo wiedzieliście, że przegracie, kilka osób przyjechało, i wyjechało z BW. Dobra, koniec, już nic nie pisze, żeby nie było, że specjalnie prokowuję.
Użytkownik KlimaT edytował ten post 13/08/2014 - 10:56
Yhym tutaj coś z mojej perspektywy. A od siebie powiem taka ta walka czysta była z waszej strony że równie dobrze mógłbym wyjąć gnata i zacząć do was strzelać.
No taka czysta, że biliście się na duty Sixes Familly, w maskach i innych skinach - bardzo czysto.
No taka czysta, że biliście się na duty Sixes Familly, w maskach i innych skinach - bardzo czysto.
Z duty mogę się zgodzić, ale powiedz mi [OPIS FILMIKU CYTUJĘ] "My jako Groves i ludzie pytamy się do kogo ta zasada była kierowana i jakie to miało znaczenie skoro zamaskowanie twarzy w żaden sposób nie wpływa na porost siły, krzyków czy czegokolwiek co sobie ubzduracie. I nadal nie wiemy komu daliście taką informację że ma być tak, a nie inaczej."

Popularny
Źle słyszałeś. Został od was jeden sprinter bez duty organizacji, a od nas leżała bodajże jedna czy dwie osoby. A ja już wtedy dostawalem płacz od was, ze "nie przestrzegam warunków" - więc się delikatnie w(cenzura)ilem i kazalem całej reszcie w was wbiec. Dodatkowo, dobrze każdy wie, że i my i wy macie parę postaci z innych gangów... Ale to trochę hipokryzja, ze mi to wypominasz: )
Czysta walka to znaczy przestrzeganie waszych warunków jak wy mieliście głęboko w dupie moje? Jak przypomniałem o nich Oliwce zaraz przed ustawka, zostałem wysmiany - to jak ona mi się splakala, ze miało być bez unikow i narkotyków, to ja też ją wysmialem. Mieliście mnie w dupie, ja mam w dupie was. Proste i logiczne. A teraz skończcie już ten forumowy płacz.
Ostatni raz tutaj piszę bo szkoda mi czasu już na to, gdybyście przestrzegali braków uników i spożywania jakichkolwiek narkotyków [są ss'y na końcu filmiku] to my też byśmy się do nich stosowali, z wami nawet na skype nie można się dogadać.... po prostu nigdzie. Bye Bye i do zobaczenia w grze.
Ostatni raz tutaj piszę bo szkoda mi czasu już na to, gdybyście przestrzegali braków uników i spożywania jakichkolwiek narkotyków [są ss'y na końcu filmiku] to my też byśmy się do nich stosowali, z wami nawet na skype nie można się dogadać.... po prostu nigdzie. Bye Bye i do zobaczenia w grze.
Moja postać ma w grupach tylko jamajke, 2 odsłony, a teraz 3.
Przeciez w tym projekcie nie ma jamajczyków tylko zbiór ludzi z J z upadłych organizacji.
Po dwa to kto wygrał?
Nie wszczynaj flamewarów.
Po dwa to kto wygrał?
Ty chyba sobie teraz żartujesz. Ponad połowa osób grających teraz z nami, to jamajczycy, z poprzednich odsłon.
Po drugie, nie wpieraj nam, że dobraliśmy sobie osoby z innych organizacji, bo nikogo nie dobraliśmy. Jedyni co dobierają to ty Bloods, więc nie wpieraj nam proszę.
Po trzecie rozwaliliśmy i bloods, co przyjechało, i was, na jedym z ssów, widziałem na słuchawce że ktoś napisał "wszyscy na wszystkich", i widziałem jak wszyscy się rzuciliście , więc nie wiem po co drążysz temat.
http://i.imgur.com/QS3MBb9.jpg
Jeszcze tam jest jak Oliwka pisze, że Bloods ma Shot outa, tak mysląc, chceliście ich wezwać bo wiedzieliście, że przegracie, kilka osób przyjechało, i wyjechało z BW. Dobra, koniec, już nic nie pisze, żeby nie było, że specjalnie prokowuję.
Użytkownik KlimaT edytował ten post 13/08/2014 - 10:57

Popularny
Użytkownik Ivanek edytował ten post 13/08/2014 - 10:58
O co ten płacz, o wpierdol?
Hm mial powiązania z groves, ponadto ja swoją postacia tez prowadzilem bloods i przez powiazania z groves przeszedlem pod ich panel a swoj oddalem kondziuksonowi, to wyjątki a nie invy po znajomosci.
No tak tylko oni też mieli powiązania z VL takie same jak ty z Bloods :] więc nie masz o co spinać A no i jeszcze o ZOE zapomniałem, które grało po "fuzji" jeszcze jak z Veltrezem mieliście gank.
Następnym razem daj inną muzyczkę, bo ta oklepana trochu.
Użytkownik Michall edytował ten post 13/08/2014 - 11:02

Popularny
Ojeju, jeju. Takie straszne. Jamajka znów zrobiła roz(cenzura) i trzeba się wyżalić... Ludzie, to jest tylko gra a nie życie prywatne (OOC), spinacie się jakbyśmy wam wyrządzili jakąś wielką szkodę. Chcecie, to pogadam z ludźmi i po każdej ustawce kupimy wam leki i dwie zapiekanki łanie opakowane w firmową siateczkę QSAVITO.
Ilu u nas jest jamajczyków? Chociażby ja, klimat, kondziu, willem, unde, wicked, cefenik, speed i inne osoby które wcześniej z nami grały. Przez ostatnie miesiące nas tak przesiało że trzeba było na nowo ekipę zbierać a osoby które kiedyś były zwykłymi waflami w JAB, BLJ przeskoczyły na wyższe rangi.
Co do Vice Lordsów- ta historia pojawiła się w Jamaican Kingdom. Glock' IC pozwolił jamajczykom na reprezentowanie pod AVLN swoich wartości, flagi jamajki i swojej kultury więc po ich upadku IC możemy się im odwdzięczyć, nie? Chociażby ja, klimat, willem, kondziu... Skoro was tak boli to zacznijcie nas porywać- macie takie prawo, nawet bez planowania. Dam wam zaraz godzine gry kiedy możecie wpaść i róbta co chceta z nami. -.-
Użytkownik _PitBull_ edytował ten post 13/08/2014 - 11:13
czemu tak narzekasz na te nijaczenie? sam masz lordobloodsogrcha. to tylko graHm mial powiązania z groves, ponadto ja swoją postacia tez prowadzilem bloods i przez powiazania z groves przeszedlem pod ich panel a swoj oddalem kondziuksonowi, to wyjątki a nie invy po znajomosci.
Po pierwsze, jamajka wygrała. Po drugie, nie wpieraj nam, że dobraliśmy sobie osoby z innych organizacji, bo nikogo nie dobraliśmy.
Hm mial powiązania z groves, ponadto ja swoją postacia tez prowadzilem bloods i przez powiazania z groves przeszedlem pod ich panel a swoj oddalem kondziuksonowi, to wyjątki a nie invy po znajomosci.
Tak samo jak my z VL. IC nie mieliśmy gdzie mieszkać, przyszliśmy tam, i pozwolili nam godnie reprezentować Jamajke, nosić Flagę Jamajki na ryju, tym samym odpłaciliśmy im się IC, dostali Flagę Jamajki, która została spleciona z ich bandanami.
Pheh, tym filmikiem dosłownie się ośmieszyłeś, bo od razu na samym początku widać, że Jamajka wygrywa - i jeszcze dodałeś od ciebie jakieś farmazony, że to Jamajka złamała zasadę? Teraz jako kolejna osoba Ci wyjaśnię, kto zapraszał ludzi z innej organizacji do Sixes Familly z dużymi Jotami? Bo chyba nie my. Dodam na koniec, że to Wy złamaliście pierwszą zasadę ustawki łykając opiumy przed walką.
Widze, temat z zajebistym filmem, zamienił się w woja kurwa, nie możecie posinać się na skype ? po co przenosicie gre na forum ? skończyło sie tak a nie inaczej i koniec, a nie spinacie sie kurwa w temacie z filmikiem. Skype/mumble/team speak - wejdźcie sie pospinajcie - FILMIK PROPS!!

Popularny
Dodatkowo, dobrze każdy wie, że i my i wy macie parę postaci z innych gangów... Ale to trochę hipokryzja.
Tak, tak! - Płaczcie dalej, no trochę wstyd, "organizacja" na dodatek nieoficjalna rozpierdala całe S'c, co do vicelords, tak jak pisał kolega wyżej, po upadku przeszliśmy do ziomeczków z Jamajki więc wybacz i nie wiem o co tak płaczecie.
Przesłanie
Jeżeli wasza gra polega na szukaniu paragrafów na przeciwników, ten serwer nie jest dla was. Konflikty rozwiązujcie In Character - bądźcie świadomi konsekwencji za kozaczenie do nieodpowiednich osób i sami podejmujcie decyzje z kim chcecie mieć przyjazne, a z kim wrogie stosunki.
~Bartosz Misiek, myśle że to da wam do zrozumienia. DZIĘKUJE.
Oddać barwę za inną barwę, mądre.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych