Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][SAMP] Daniel Arrigoni, Gavril Baker

• Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Paszu1150 09/08/2014 - 16:06

Paszu
  • Gracz

Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych: http://net4game.com/user/124196-arso/

http://net4game.com/...-danielkoxikss/

Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: Daniel Arrigoni, Gavril Baker

Opis sytuacji: Krótka piłka, Panom zachciało się uciekać, a gdy widzieli, że nic z tego nie będzie dali /q.

Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)

Spoiler

• Do góry
    • 0

#2 Karol1293 09/08/2014 - 19:23

Karol
  • Gracz

Powiadom oskarżonych o skardze. Mają 24h na wypowiedzenie się tutaj. 

• Do góry
    • 0

#3 Paszu1150 09/08/2014 - 19:30

Paszu
  • Gracz

Obaj poinformowani.

Spoiler

Tu jeszcze tylko taki mały bonus bo przy kolejnej interakcji z tym graczem, ponownie dał /q.

RcLoaVW.png

• Do góry
    • 0

#4 danielkoxikss1 09/08/2014 - 20:01

danielkoxikss
  • Gracz

Na 1 ss,ie mialem debuga przez syreny to wezwałem was pod moj dom specjalnie i mialem 2 crash'a ale zaraz odrazu wlazłem więc niewiem w czym problem?

• Do góry
    • 0

#5 ARSO0 09/08/2014 - 20:12

ARSO
  • Gracz

no ja miałem crasha z powodu tych debilnych syren posiadam starego kompa,który ma mało fps,gdy wywaliło mnie z serwera to pisało mi banned i coś tam dalej potem musiałem wejść odnowa na serwer i gdy wbiłem dałem się złapać policjantowi aby nie było tak wiec mnie ta skarga nie powinna dotyczyć.Dlatego,że wbiłem na serwer od nowa i dałem się specjalnie złapać policjantowi aby mnie nie musiał szukać po całym mieście.

• Do góry
    • 0

#6 Paszu1150 09/08/2014 - 20:15

Paszu
  • Gracz

Na 1 ss,ie mialem debuga przez syreny to wezwałem was pod moj dom specjalnie i mialem 2 crash'a ale zaraz odrazu wlazłem więc niewiem w czym problem?

Obaj dziwnie macie bugi przez te syreny... :huh:  Ale gdy Dixon był przy nas i wtedy włączyliśmy syreny to nic wam się nie działo i nie róbcie kogoś w konia, bo gdyby wywaliło was, jak mówicie, przez bug, to nie było by /q tylko timeout i ponownie nie kłam, bo nie miałeś crasha tylko uciekłeś z gry gdy zajmowałem się Twoim kolegom i wcale nie wszedłeś do gry "odrazu" naczekaliśmy się na Ciebie.

no ja miałem crasha z powodu tych debilnych syren posiadam starego kompa,który ma mało fps,gdy wywaliło mnie z serwera to pisało mi banned i coś tam dalej potem musiałem wejść odnowa na serwer i gdy wbiłem dałem się złapać policjantowi aby nie było tak wiec mnie ta skarga nie powinna dotyczyć.Dlatego,że wbiłem na serwer od nowa i dałem się specjalnie złapać policjantowi aby mnie nie musiał szukać po całym mieście.

To samo co napisałem wyżej, daliście /q, co jest widoczne, GM Dixonek był przy tej drugiej akcji gdzie testowaliśmy prawdziwość tego waszego "buga" włączyliśmy syreny wszyscy i jakoś dziwnie nikomu nic się nie stało... >.<

• Do góry
    • 0

#7 danielkoxikss1 10/08/2014 - 07:46

danielkoxikss
  • Gracz

Czlowieku gdybym nie chcial wchodzic to bym nie wchodzil dalem się złapać specjanie aby nie byłu kłótni + odinstalowałem te debilne pojazdy więc nie ucz dzieci w ***** robić.

Użytkownik danielkoxikss edytował ten post 10/08/2014 - 07:48

• Do góry
    • 0

#8 Karol1293 10/08/2014 - 08:23

Karol
  • Gracz

Po przeanalizowaniu sprawy stwierdzam, iż oskarżeni kłamią i idą w zaparte, byleby uniknąć kary. :)

Gavril Baker - blokada postaci - /q podczas akcji RolePlay. 

Daniel Arrigoni - blokada postaci - /q podczas akcji RolePlay. 

• Do góry
    • 2

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych