Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja] Versaci Garage - Idlewood // Virgo dla pracownika tygodnia!

rekrutacja versaci garage

• Please log in to reply
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 xPatryk — 231 08/08/2014 - 11:26

xPatryk
  • Gracz

XlobsVs.png

Versaci Garage - jest to klasyczny warsztat samochodowy, którego siedziba znajduję się na głównej ulicy prowadzącej na Idlewood. 
Tuż za starą, nie działającą już stacją paliw. 

wgj8URB.png

sDVGePn.png

Poszukujemy pracowników na stanowiska:

- Mechanik

- Kierownik

Dla każdego pracownika dostępne są firmowe rowerki, zaś najlepszy pracownik tygodnia dostaje kluczyki do firmowego Virgo.

Za każde przepracowane 30 minut $200 wypłaty,

zaś za każdą przepracowaną godzinę $300 wypłaty.

2Hb2rpf.png

Na stanowisko Mechanika:

- Noszenie służbowego identyfikatora.
- Doświadczenia w zawodzie.
- Kultury osobistej.
- Wykonywanie swoich obowiązków podczas pracy.

Na stanowisko Kierownika:

- Noszenia służbowego identyfikatora.
- Kultury osobistej.
- Aktywności.
- Doświadczenia (Minimum 150h na postaci).
- Wykonywanie swoich obowiązków podczas pracy.

Wzór podania:

Na stanowisko Mechanika

Imię:
Nazwisko:
Telefon:
O sobie:

Na stanowisko Kierownika

Imię:
Nazwisko:
Telefon:
O sobie:
Dlaczego ja?:

Osoby uprawnione do sprawdzania podań:
Richard Versaci - xPatryk

Nickolas Thomas - Cziken v2

Użytkownik xPatryk edytował ten post 19/08/2014 - 14:58

• Do góry
    • 0

#2 Hyack — 0 08/08/2014 - 19:28

Hyack
  • Świeżak

Na stanowisko Mechanika.

Imię : Reid

Nazwisko: Martin

Telefon: 4541275

O sobie: Reid jest 25 letnim mężczyzną, miłym i kulturalnym. Został wychowany w domu dziecka, czasami pakuję się w kłopoty lecz potrafi z nich szybko wybrnąć. Stara się cały czas iść przed siebie nie oglądając się w tył..

Użytkownik Hyack edytował ten post 08/08/2014 - 19:29

• Do góry
    • 0

#3 xPatryk — 231 08/08/2014 - 20:11

xPatryk
  • Gracz

Na stanowisko Mechanika.

Imię : Reid

Nazwisko: Martin

Telefon: 4541275

O sobie: Reid jest 25 letnim mężczyzną, miłym i kulturalnym. Został wychowany w domu dziecka, czasami pakuję się w kłopoty lecz potrafi z nich szybko wybrnąć. Stara się cały czas iść przed siebie nie oglądając się w tył..

Akceptuje. Zadzwoń pod numer: 387-87-67.

• Do góry
    • 0

#4 xPatryk — 231 11/08/2014 - 13:04

xPatryk
  • Gracz

Zapraszam do składania podań!

• Do góry
    • 0

#5 HaRRy10 — 0 13/08/2014 - 16:09

HaRRy10
  • Świeżak

Na stanowisko Mechanika.

Imię : Tommy

Nazwisko: Bosco

Telefon: 4559240

O sobie: Tommy jest 20 letnim facetem, jest zdecydowany w tym co robi, nie zna znaczenia słowa ''nie''. Zawsze w siebie wierzy.

• Do góry
    • 0

#6 xPatryk — 231 13/08/2014 - 20:20

xPatryk
  • Gracz

Na stanowisko Mechanika.

Imię : Tommy

Nazwisko: Bosco

Telefon: 4559240

O sobie: Tommy jest 20 letnim facetem, jest zdecydowany w tym co robi, nie zna znaczenia słowa ''nie''. Zawsze w siebie wierzy.

Akceptuje, podpisz postać pod konto globalne i zadzwoń pod numer tel: 3878767

• Do góry
    • 0

#7 Kitten — 0 15/08/2014 - 11:58

Kitten
  • Świeżak

Na stanowisko Kierownika

Imię: Katelyn 
Nazwisko: Adams
Telefon: 4541056
O sobie: Jestem 23'letnią kobietą która nie boi się wyzwań. Obecnie pracuję w dwóch innych firmach, gdzie spełniam się w roli kierowniczki przeprowadzając rozmowy rekrutacyjne. Zawsze staram się być otwarta w stosunku do klientów jak i współpracowników.
Dlaczego ja?: Myślę, że mogę się pochwalić już pewnym doświadczeniem na stanowisku kierowniczym mimo mojego dość krótkiego pobytu w LS. Jestem w pełni świadoma odpowiedzialności jaka na mnie spoczywa. Oprócz tego staram się sumiennie wykonywać swoje obowiązki, dlatego myślę, że sprawdziłabym się na tym stanowisku i u was. 

OOC: Nie posiadam 150h przegranych na postaci więc zrozumiem jeśli nie przyjmiecie Katelyn na stanowisko kierowniczki jednak mimo to mogę pochwalić się dość sporą znajomością gry jak i również zasad RP. Dlatego jeśli otrzymałabym szansę wykazania się u was byłoby fajnie. :)

• Do góry
    • 0

#8 xPatryk — 231 15/08/2014 - 17:56

xPatryk
  • Gracz

Na stanowisko Kierownika

Imię: Katelyn 
Nazwisko: Adams
Telefon: 4541056
O sobie: Jestem 23'letnią kobietą która nie boi się wyzwań. Obecnie pracuję w dwóch innych firmach, gdzie spełniam się w roli kierowniczki przeprowadzając rozmowy rekrutacyjne. Zawsze staram się być otwarta w stosunku do klientów jak i współpracowników.
Dlaczego ja?: Myślę, że mogę się pochwalić już pewnym doświadczeniem na stanowisku kierowniczym mimo mojego dość krótkiego pobytu w LS. Jestem w pełni świadoma odpowiedzialności jaka na mnie spoczywa. Oprócz tego staram się sumiennie wykonywać swoje obowiązki, dlatego myślę, że sprawdziłabym się na tym stanowisku i u was. 

OOC: Nie posiadam 150h przegranych na postaci więc zrozumiem jeśli nie przyjmiecie Katelyn na stanowisko kierowniczki jednak mimo to mogę pochwalić się dość sporą znajomością gry jak i również zasad RP. Dlatego jeśli otrzymałabym szansę wykazania się u was byłoby fajnie. :)

Akcept, zgłoś się po inva w grze.

• Do góry
    • 0

#9 xPatryk — 231 18/08/2014 - 00:31

xPatryk
  • Gracz

/del

Dostajesz posadę Pani Prezes, boom!

• Do góry
    • 1

#10 Virusinsky — 37 18/08/2014 - 03:16

Virusinsky
  • Gracz

Na stanowisko Kierownika

Imię: Kaiden
Nazwisko: Walker
Telefon: 3682194
O sobie: Jestem 22 letnim, doświadczonym mechanikiem o przyjaznym usposobieniu wobec klientów oraz współpracowników. Jestem także osobą stanowczą, przez każdą przeciwność losu staram się przechodzić z zadartym nosem. Okazuję szacunek każdemu, kto okaże szacunek mojej osobie.
Dlaczego ja?: Jak już wspominałem, mam spore doświadczenie w mechanice, dobrze sprawuję się także w roli kierownika, w której miałem okazję się wykazać w dwóch firmach. Często też jestem elastyczny jeśli chodzi o godziny pracy.

• Do góry
    • 0

#11 xPatryk — 231 18/08/2014 - 12:32

xPatryk
  • Gracz

Na stanowisko Kierownika

Imię: Kaiden
Nazwisko: Walker
Telefon: 3682194
O sobie: Jestem 22 letnim, doświadczonym mechanikiem o przyjaznym usposobieniu wobec klientów oraz współpracowników. Jestem także osobą stanowczą, przez każdą przeciwność losu staram się przechodzić z zadartym nosem. Okazuję szacunek każdemu, kto okaże szacunek mojej osobie.
Dlaczego ja?: Jak już wspominałem, mam spore doświadczenie w mechanice, dobrze sprawuję się także w roli kierownika, w której miałem okazję się wykazać w dwóch firmach. Często też jestem elastyczny jeśli chodzi o godziny pracy.

Akceptuje, zgłoś się po invite.

• Do góry
    • 0

#12 szymek18 — 0 12/12/2014 - 09:52

szymek18
  • Gracz

Imię:Jov
Nazwisko:Cali
Telefon:4955946
O sobie:jestem 20 lotnim mechanikiem pracowalem w modern service robilem tam duzo samochodow osobowych ,terenowych,busy przy samochodach robie od 13 roku zycia pasjonuje sie starymi samochodami
i niepoddaje sietak latwo jak niektorzy

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: rekrutacja, versaci, garage

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych