Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono][SAMP] Lattrel King

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Vernonek — 0 07/08/2014 - 14:42

Vernonek
  • Świeżak

Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych:

http://net4game.com/user/54996-paszu/

Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: Lattrel King

Opis sytuacji: To będzie w dużym skrócie.

Po tym jak jakiś gość podwiózł mnie pod komistariat, wyskoczył właśnie Lattrel King z innym funkcjonariuszem [Washington Payne] i próbowali mnie złapać.

Po najbardziej żałosnym strzale paralizatorem na odległość około 25-30 metrów trafił mnie (sory, ale paralizatorem trafisz na max 4/5 metrów) ów gość próbował dalej "odgrywać" policjanta. Stawiałem opór, bo akcja jest niestety ewidentnie NON-RP. Chciałem poczekać na kogoś z administracji ale niestety nikogo nie było, więc przystałem na to, że zostałem złapany.

To nie koniec jego wspaniałych wyczynów.

W trakcie jazdy na komisariat wyrzuciłem LSD, a on sobie je po prostu podniósł... Nie wiem nawet jak to skomentować więc zostawie to.

Jak już wyrzucił mnie z auta, pisze mi na czacie OOC abym klękał. Też nie wiem co o tym myśleć więc przejdę dalej.

Po tym zabrano mnie do pokoju przesłuchań gdzie go wylogowało. 
Gdy go nie było, zacząłem prowadzić normalną akcję RP jak na przesłuchaniu z Washingtonem. Może potwierdzić, że wszystko od tego momentu było prowadzone jak w RL.

Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: - Niestety nie mam, printscreen mi nie działa. Potwierdzić może drugi funkcjonariusz - Washington Payne.

• Do góry
    • 0

#2 Arsen — 1554 07/08/2014 - 17:15

Arsen
  • Gracz
  • Zgłaszamy tylko poważne wykroczenia: cheatowanie, MetaGaming z poważnymi konsekwencjami, przekręty na szeroką skalę, wykorzystywanie błędów etc.

Nie ma też żadnych dowodów w postaci zdjęć.

ODRZUCAM.

• Do góry
    • 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych