Nic dodać, nic ująć! Mój drugi fragmovie, pozdrawiam penisa tadzika i prawilna morde andrzejka
https://www.youtube.com/watch?v=LSWldMSyUBI&feature=youtu.be
Użytkownik JackDaniels edytował ten post 05/08/2014 - 00:25

Popularny
Nic dodać, nic ująć! Mój drugi fragmovie, pozdrawiam penisa tadzika i prawilna morde andrzejka
https://www.youtube.com/watch?v=LSWldMSyUBI&feature=youtu.be
Użytkownik JackDaniels edytował ten post 05/08/2014 - 00:25
![]()
Miło, że pozdrawiasz mojego penisa, on też cię pozdrawia ze spodni
Użytkownik JayHex edytował ten post 05/08/2014 - 00:27
Miło, że pozdrawiasz mojego penisa, on też cię pozdrawia ze spodni
widzę, że mój kutas to też twój imiennik
Użytkownik JackDaniels edytował ten post 05/08/2014 - 00:31
Fajnie uciekłeś sprzed kosy
Fajnie fajnie ale zastanawia mnie jak to bez celownika na ekranie grać ;p
Pewnie nagrał bez celownika, fuck logic
Fajnie fajnie ale zastanawia mnie jak to bez celownika na ekranie grać ;p
gdzie jest bez celownika, co
gdzie jest bez celownika, co
Jest, tylko możliwe, że słabo widoczny. Nigdy nie gram bez celownika, bo nie potrafię - ale wyjątki się zdarzają z awp, czy cuś.
Ukrywaj HUD przy nagrywaniu demka, troszkę to razi po oczach przy oglądaniu. Troszkę też mało FPS'ów - mimo to daję radę. Powodzenia na przyszłość.
Ukrywaj HUD przy nagrywaniu demka, troszkę to razi po oczach przy oglądaniu. Troszkę też mało FPS'ów - mimo to daję radę. Powodzenia na przyszłość.
Dzięki za radę, tak zrobię przy następnym.
reflesz, film wrzucilem w nocy, to teraz zapraszam do oceny
elo
Nie spam łaku....
Nie spam łaku....
a moze grzeczniej co
Dlatego nie gram w CS'a bo nie jestem jakiś pro elo jak ty ale fajny filmik..Założę się że jak wbijasz do gry to noby aż wychodzą ze strachu.
Myślałem że to ja jestem koksem grając dopiero 1 dzien, jak widać się myliłem
. Właściwie jak Ty to robisz, ze w sumie nie zdążysz Przycelować i już masz fraga ze Snajperki?
gralem sporo w 1.6 jakies ~6 lat, w go jest niby inna fizyka gry, ale ja juz opanowalem wszystkkoo
Dlatego nie gram w CS'a bo nie jestem jakiś pro elo jak ty ale fajny filmik..Założę się że jak wbijasz do gry to noby aż wychodzą ze strachu.
nie gram zadnych uproszczonych meczy, jedynie deatchmatche na polepszenie skilla i turniejówki, czasami esle z team'em i mistrzostwa miast czy cuś
dzięki za opinię! :whistle:
malo fps slabo ogulnie schowaj ten hud wiencej efektuw 2/10
Użytkownik Tazzik edytował ten post 06/08/2014 - 18:57
malo fps slabo ogulnie schowaj ten hud wiencej efektuw 2/10
suaby jesteź jade cie na haxach hashasash
Kozak
Kozak
no wiadomka
mogłoby być lepiej ale starasz się xd
mogłoby być lepiej ale starasz się xd
bardzooo
elo
Już mniejsza o hud, ale jeśli już się robi to fragmovie to wypadałoby żeby był jakiś fajny edit, żeby to się fajnie oglądało, a nie..
Już mniejsza o hud, ale jeśli już się robi to fragmovie to wypadałoby żeby był jakiś fajny edit, żeby to się fajnie oglądało, a nie..
Myślałem, że patrzy się na skilla, a nie na jakość. Jest to mój drugi film dopiero, nie jestem jakiś zaawansowany jeżeli o to chodzi. Spróbuj ty coś nakręcić i coś ugrać, zmontuj wszystko w kupę i zrób fajny edit, bo bez niego to przecież jest gówno, nie?
Myślałem, że patrzy się na skilla, a nie na jakość. Jest to mój drugi film dopiero, nie jestem jakiś zaawansowany jeżeli o to chodzi. Spróbuj ty coś nakręcić i coś ugrać, zmontuj wszystko w kupę i zrób fajny edit, bo bez niego to przecież jest gówno, nie?
Fragmovie to przede wszystkim pokaz swoich umiejętności w kategorii "Obróbka wideo" Oczywiście żeby powstał fajny edit, muszą być do tego jakieś fajne, efektowne jak i EFEKTYWNE akcje, a nie jakieś dwa headshot'y z uspa na dywanach.
I nie pisz do mnie w tak chamski sposób, no chyba, że robisz tak na codzień, w co wątpie. Po prostu wyraziłem swoje zdanie, nie musisz już tak powoli napinać wora.
Jasne, patrzy się też na skilla, o nim nic nie wspomniałem, to znaczy, że wszystko okej, tak mi się wydaje. nie?
Ja w tego nowego cs'a nie gram zbyt często więc nie mam z czego zmontować wszystkiego w kupie co wiąże się z tym, że nie zrobię również edit'a, ani nic z tych rzeczy. To tylko moje zdanie, nigdzie Cię nie obraziłem, mam nadzieje? A jeśli tak to musisz mi wybaczyć, na pewno zrobiłem to nieświadomie. Pozdrówki!
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych