Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Problem] Fallout New Vegas-Spolszczenie

• Please log in to reply
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Stalkeer1 03/08/2014 - 19:46

Stalkeer
  • Gracz

Siemka, posiadam piracką wersje gry Fallout New Vegas i chodzi o to że pobieram sobie z internetu spolszczenie polskie i wpakowuje zawartość do folderu "Data" lecz po uruchomieniu fallouta nadal mam wersje angielską, to znaczy tylko "Proszę Czekać" początkowe jest po polsku reszta po angielsku, znam angielski normalnie i mógłbym tak grać lecz świetnie angielski nie znam i po prostu parę zdań nie rozumiem, możecie mi pomóc ? może coś robię nie tak.

• Do góry
    • 0

#2 Stalkeer1 05/08/2014 - 18:44

Stalkeer
  • Gracz

Ref

• Do góry
    • 0

#3 Nihlus190 05/08/2014 - 21:34

Nihlus
  • Gracz

Siemka, posiadam piracką wersje gry Fallout New Vegas i chodzi o to że pobieram sobie z internetu spolszczenie polskie i wpakowuje zawartość do folderu "Data" lecz po uruchomieniu fallouta nadal mam wersje angielską, to znaczy tylko "Proszę Czekać" początkowe jest po polsku reszta po angielsku, znam angielski normalnie i mógłbym tak grać lecz świetnie angielski nie znam i po prostu parę zdań nie rozumiem, możecie mi pomóc ? może coś robię nie tak.

Rozwiązanie - kup wersję oryginalną. Nie wiem jak osoby piracące mogą jeszcze prosić gdzieś o pomoc.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych