Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[PROBLEM] Zwodowany Sanchez

• Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 19angelika9412 22/07/2014 - 18:02

19angelika94
  • Gracz

*
Popularny

Problem polega na tym że kolega prowadził Sancheza widziałam jak wpadł do wody, odrazu po tym dostałam -3.500$ Debetu,Mam świadka który potwierdzi że on prowadził i tak na prawde nie wpadł do wody - Najgorsze jest to ze ja i on widzielismy co innego.Log też twierdzi ze to ja wpadłam  tym motorem do wody, co bardzo sie różni z prawdą.

Dlatego bym prosiła o zdjęcie debetu z postaci w wysokości 3.500$ Bo tak naprawde to system wam zfiksował.

Z resztą mozna uznać, że był zwodowany i wybuchnięty jednocześnie - więc nie wiem już o co chodzi :/

Dziękuje pozdrawiam

Angela. :)

Użytkownik 19angelika94 edytował ten post 22/07/2014 - 21:51

• Do góry
    • 3

#2 Majong57 22/07/2014 - 18:04

Majong
  • Gracz

#potwierdzam. - Ja prowadziłem owego sancheza.. jechałem nim od alei gwiazd do siedziby American Taxi, tam wysiadłem.. a zaraz dowiedziałem się, że koleżance nabiło owy dług.. - Pojazd nie wjechał do wody.. co nie było możliwe.. bo w centrum niestety nie ma wody. - Wniosek jest prosty, BUGGED.

Dodam także, że Blitzer naprawił Sancheza.. :) - Ale dysponujemy zdjęciami z tego jak miał 0.0hp. Pozdrówki.

• Do góry
    • 2

#3 Pixos De Blood6626 24/07/2014 - 19:16

Pixos De Blood
  • Gracz

Jedyne co możesz zrobić to poprosić kolege o zwrot pieniędzy, o ile będzie łaskawy i przyzna Ci swoją wine xd

• Do góry
    • 0

#4 B M62158 24/07/2014 - 21:53

B M
  • Zarząd
Gotowe, zwrócone. :) Błąd jest już naprawiony.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych