Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Niesłuszna klątwa. (2 osoby)

klątwa kara

Najlepsza odpowiedź White, 18/07/2014 - 04:08

Jedyne co Ci mogę zasugerować w tej sytuacji to napisać do Kamila Borowskiego zażalenie na członka ekipy, który Ci nadał klątwę. Jeśli Kamil uzna, że gamemaster nadał karę zbyt pochopnie to powinien Ci ją dezaktywować. Apelowanie od kary w dziale problemy techniczne nic Ci nie da. :) Zobacz cały post

• Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Argon — 0 17/07/2014 - 13:08

Argon
  • Gracz

Witam, wróciliśmy do gry starymi postaciami - Tony Andersson i Derick Wright. W związku z tym iż IC Derick był zadłużony u kolegi a nie zdążyliśmy dograć tego przed rozłąką z GTA, postanowiliśmy od tego zacząć. Tak więc Derick (mój brat OOC) oddał od razu część długu. GM Gachu pojawił się zaraz, ponieważ gramy z jednego routera - ma to samo IP i siedzimy w tym samym pokoju. Na początku GM oskarżył nas o nie odegranie akcji RP - to nie prawda (screen udowadniający - http://imgur.com/ZxBMPU1 ). Następnym problemem było iż Derick pozostał bez kasy, ale zrobił to dlatego iż planował sprzedać Voodoo za ok 10-11 tys. i kupić Majestica za znacznie mniejszą sumę, oddać resztę długu i jeszcze mieć coś dla siebie. Nie ma w tym żadnej próby przelania kasy, była to zwykła akcja RP, a jedyny jej problem to, że mamy to samo IP i dostaliśmy klątwy. GM dał nam kary tylko na podstawie swoich domysłów, nie zaś na podstawie jakiegoś dowodu. Istnieje domniemanie niewinności i jeśli posiada jakiś racjonalny dowód oprócz domysłów niech go publicznie przedstawi. Jeśli nie, to kara jest niesłuszna i prosimy o jej zdjęcie. 

Późniejsze próby wyjaśnienia tego z owym GM, spełzły na niczym, gdyż GM nie odpowiadał. 

Jeśli ktoś nie ma nic konstruktywnego do powiedzenia, niech się nie wypowiada. Dziękuje.

• Do góry
    • 0

#2 Ryder_PL — 0 17/07/2014 - 13:09

Ryder_PL
  • Gracz

Ja jestem drugą osobą zainteresowaną bezpośrednio sprawą (postać Derick Wright). Potwierdzam to co napisał brat i również proszę o zdjęcie klątwy.

• Do góry
    • 0

#3 Velta — 1761 17/07/2014 - 13:24

Velta
  • Gracz

Od kar apeluje się tutaj.

• Do góry
    • 0

#4 Ryder_PL — 0 17/07/2014 - 13:28

Ryder_PL
  • Gracz

Od kar apeluje się tutaj.

Od klątwy nie da się apelować.

• Do góry
    • 0

#5 Velta — 1761 17/07/2014 - 13:39

Velta
  • Gracz

Od klątwy nie da się apelować.

W takim razie z klątwą trzeba będzie sobie poradzić. :)

• Do góry
    • 0

#6 Dżemor — 12 17/07/2014 - 13:52

Dżemor
  • Gracz

Powiem Ci, że nie uda Ci się raczej z tym wygrać, lecz trzymam kciuki, ja dostałem klątwę permanentną, półtora roku próbowałem się porozumieć z kimkolwiek z administracji, lecz kończyło się fiaskiem, a karę otrzymałem za nie jakieś wielkie przewinienie. Dałem sobie spokój, bo to bez sensu, lecz powodzenia! Może Tobie, Wam sie uda!

• Do góry
    • 0

#7 White — 728 18/07/2014 - 04:08

White
  • Gracz

Najlepsza odpowiedź

Jedyne co Ci mogę zasugerować w tej sytuacji to napisać do Kamila Borowskiego zażalenie na członka ekipy, który Ci nadał klątwę. Jeśli Kamil uzna, że gamemaster nadał karę zbyt pochopnie to powinien Ci ją dezaktywować. Apelowanie od kary w dziale problemy techniczne nic Ci nie da. :)
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: klątwa, kara

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych