Witam, jestem nowy, nie ogarniałem tego serwera. Bardzo dużo pomógł mi właśnie ten gracz Koby , nie ogarniałem jak się bierze prace, telefon, akcje. Ten gracz poduczył mnie w tych dziedzinach. Dlatego chciałbym żeby dostał pochwałę.
Witam, jestem nowy, nie ogarniałem tego serwera. Bardzo dużo pomógł mi właśnie ten gracz Koby , nie ogarniałem jak się bierze prace, telefon, akcje. Ten gracz poduczył mnie w tych dziedzinach. Dlatego chciałbym żeby dostał pochwałę.
Nie masz nawet postaći, pewnie zrobiłeś MK i sam siebie propsujesz
FacePalm... - zapewne tak. Ale nie wiem jakim trzeba być imbecylem, żeby tak myśleć. Jest to nowy gracz mój nick to Nicolas Dragovich a jego to Xavier Arcuni - to napewno możesz to sprawdzić.
Użytkownik Koby edytował ten post 03/07/2014 - 15:17
Jak dla mnie to także bardzo dziwne, ledwo co założyłeś konto globalne, a już pochwała na innego gracza? Wątpię, aby początkujący gracz w ogóle ogarniał całe forum i wiedział gdzie co napisać. Po za tym - nie masz nawet podpisanej postaci pod swoje konto.
Ale to odkopałem
Nowe konto mam w grze, ps. to jest pochwała dla osoby, która pomogła pomóc na serwie, btw. Nie wiem czemu nie wierzycie ludziom, made in 10 letni gracze net4game ...
[pochwała]
Gracze, rozrywka i inne →
Nasza społeczność →
Pochwały →
Archiwum →
Billy DeSetaNapisany przez Carl Simson, 04/12/2011 |
|
|
||
Gracze, rozrywka i inne →
Nasza społeczność →
Pochwały →