/del
Użytkownik Dopciuszek98 edytował ten post 29/06/2014 - 08:34

Popularny
/del
Użytkownik Dopciuszek98 edytował ten post 29/06/2014 - 08:34
dm średni, filmik słaby
dm średni, filmik słaby
Za późno nagrywanie włączyłem. A co do filmiku, nie bawię się w zbędne otoczki, przedstawiam to co chce przedstawić, krótko i treściwie.
No i jeszcze nie ogarniam Vegasa.
Hyhy ;D Ładnie koksiliście
Grasz tutaj od 2011 roku i wstawiasz taki shit? Przyznaj, że kupiłeś to konto. :whistle:
Co ma staż na serwerze do tworzenia filmików?
Szału nie ma dupy nie urywa ja bym się wstrzymał z filmikiem ogarnął vegasa i wtedy łądnie obrobić, a DM to lepsze były
Grałeś w tyle w PD; w czasach, gdy GU to było naprawdę coś kozackiego, a teraz zadajesz tak durne pytania? Co jest klimatycznego w podbijaniu do pojedyńczych jednostek i roz(cenzura)aniu ich? OOC srałbyś w majty gdy podczas takiej akcji połowa oddziału jest nieprzytomna i wiesz o tym, że w każdej chwili może przyjechać kolejne kilka oddziałów. Zero respektu do grup porządkowych, z którymi powinniście prowadzić klimatyczne interakcje. Nie odpiszę Ci już tutaj, bo już wiem jak bardzo (cenzura)ową odpowiedź na temat tego co napisałem dostanę.
Ja również nie mam zamiaru odpowiadać osobie, która założyła konto przedwczoraj, a wie wszystko, także żeby obyło się bez zbędnych hejtów, do których może dojść - zamykam temat.
lost
Gry (nowy dział!) →
Modyfikacje GTA: San Andreas →
Rancher PD by LOST v1Napisany przez Zagubiony, 13/02/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Szukam →
Szukam kogoś do rozpoczęcia przygody na South CentralNapisany przez OSKY , 09/02/2019 |
|
|
||
![]() |
ProśbaNapisany przez PatrykSz22, 22/01/2019 |
|
|
|
lost
Gracze, rozrywka i inne →
Wydarzenia (eventy) i zrzuty ekranów →
Pościg za pcj *Shot fired!*Napisany przez Zagubiony, 15/01/2019 |