Polecam HD. (1080p)
https://www.youtube.com/watch?v=BnH-uh-m_RU&feature=youtu.be

Popularny
Polecam HD. (1080p)
https://www.youtube.com/watch?v=BnH-uh-m_RU&feature=youtu.be
Najs, propsuję.
Spoko, ale niektóre scenki są takie nudne i montonne, ale obróbka spoko; propsuje.
Spoko, ale niektóre scenki są takie nudne i montonne, ale obróbka spoko; propsuje.
Tak wiem i też próbowałem ścinać je do minimum, ale czasami wiem, że są po prostu za długie. Mimo to, dzięki za opinię.
Nuda :/ tylko db fajne.
DB na projekt.
Fajne, fajne!
DB na projekt.
Gra IC.
Fajne, fajne!
Gra IC.
gra ic hmm. Więc nazywasz to grą IC kiedy to skrypt was nie ogranicza w stosunku do projektu Crips, które jest traktowane jakby na to nie patrzeć jako CYWILE.
Nuda :/ tylko db fajne.
Tak, wiem - DM jest najciekawszy.
DB na projekt.
Fajne, fajne!
Gra IC.
gra ic hmm. Więc nazywasz to grą IC kiedy to skrypt was nie ogranicza w stosunku do projektu Crips, które jest traktowane jakby na to nie patrzeć jako CYWILE.
Zamierzasz się kłócić? To na pewno nie tutaj, żegnam.
Grą IC nazywam spinę między setem moim, a setem Dizz'yego - skoro my już mamy skrypt, to z niego korzystamy - nie wiem, w czym problem..
Zamierzasz się kłócić? To na pewno nie tutaj, żegnam.
Nie z tobą rozmawiam, żegnam.
Grą IC nazywam spinę między setem moim, a setem Dizz'yego - skoro my już mamy skrypt, to z niego korzystamy - nie wiem, w czym problem..
Nie no, moim skromnym zdaniem to po prostu takie no nie odpowiednie, jestem graczem z czasów jak nie było kiedyś nawet o tym mowy. Ale zresztą twój gang, rób z nim co chcesz.
Co to za efekt światełek w logu na początku?
Nie no, moim skromnym zdaniem to po prostu takie no nie odpowiednie, jestem graczem z czasów jak nie było kiedyś nawet o tym mowy. Ale zresztą twój gang, rób z nim co chcesz.
Przekonującym argumentem będzie to, że kiedy w kwietniu nas projekt raczkował, to to Dizzy zaczynał wszystko... jako gang oficjalny sam nie dawał nam spokoju, więc teraz to my się odpłacamy.
Przekonującym argumentem będzie to, że kiedy w kwietniu nas projekt raczkował, to to Dizzy zaczynał wszystko... jako gang oficjalny sam nie dawał nam spokoju, więc teraz to my się odpłacamy.
To nie lepiej było jakąś ustaweczke ogarnąć?
To nie lepiej było jakąś ustaweczke ogarnąć?
Myślę, że nie do ciebie należy wybieranie rzeczy, które są dla nas lepsze. Wszelkie spiny rozwiązujemy IC a nie OOC na forum. Byłbym wdzięczny gdybyś nie zaśmiecał tematu
Ciekawszy od nagrywania tańczenia i bicia siłki
Myślę, że nie do ciebie należy wybieranie rzeczy, które są dla nas lepsze. Wszelkie spiny rozwiązujemy IC a nie OOC na forum. Byłbym wdzięczny gdybyś nie zaśmiecał tematu
Wyrażam swoją opinie na ten temat, jeśli tak boli cie krytyka, to nie rozumiem po co wam temat i po co filmy?
Wyrażam swoją opinie na ten temat, jeśli tak boli cie krytyka, to nie rozumiem po co wam temat i po co filmy?
Okej, krytykuj więc, ja nie mam nic przeciwko, byle w sposób kulturalny.
Użytkownik Levon edytował ten post 23/06/2014 - 12:48
Masa nudnych momentów, db na 3 osoby, jeszcze w tyle osób nie wyglądało przyzwoicie, imo nie używaj tego efektu na początku, psuje to taki naturalny urok waszego loga.No, a sam montaż jest ok, staraj się wrzucać ciekawsze akcje, chociażby tagowanie.
Masa nudnych momentów, db na 3 osoby, jeszcze w tyle osób nie wyglądało przyzwoicie, imo nie używaj tego efektu na początku, psuje to taki naturalny urok waszego loga.No, a sam montaż jest ok, staraj się wrzucać ciekawsze akcje, chociażby tagowanie.
Spoko, dzięki za opinię, postaram się - nie miałem za bardzo materiału na filmik, ale koniecznie chciałem go skleić, więc wyszło jak wyszło, pozdro.
hud
Hyde Park →
Szukam →
[SZUKAM] GTA V HUD RedTigerNapisany przez szczepansky, 04/07/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
GTA V HUDNapisany przez WINTRY , 15/11/2018 |
|
|