Grał ktoś kiedyś w tą jakże starą a wyśmienitą grę? Są chętni do pogrania przez internet, a dokładniej mam na myśli gamerangera? Przeszedł ktoś kampanię?

Użytkownik Dejwit edytował ten post 16/06/2014 - 07:41
Grał ktoś kiedyś w tą jakże starą a wyśmienitą grę? Są chętni do pogrania przez internet, a dokładniej mam na myśli gamerangera? Przeszedł ktoś kampanię?

Użytkownik Dejwit edytował ten post 16/06/2014 - 07:41
Ah te stare, dobre czasy. <3 A z dodatkami miód malina i orzeszki. Nikt teraz nie pamięta o tej grze.
Gram w to nadal z moim bratem Epicka giera. Potrafie z bratem grać w to po osiem godzin. Jak będe miał czas zeby zagrać, to się odezwe
najlepsza strategia panowie xd, zagrałbym w to chętnie z kimś przez neta;) zawsze bastionem xd
Ah te stare, dobre czasy. <3 A z dodatkami miód malina i orzeszki. Nikt teraz nie pamięta o tej grze.
Od dużo osób pamięta
najlepsza strategia panowie xd, zagrałbym w to chętnie z kimś przez neta;) zawsze bastionem xd
Przez gamerangera możemy zagrać, to znaczy - mogę Cię ograć
warto ściągnąć Heroes 3 HD mod dodaje pare udogodnień w rozgrywce np. kupowanie całych przyrostów dwoma kliknięciami https://sites.google...site/heroes3hd/
Jeeeeeeeeej, Heroes!
Hyde Park →
Muzyka →
Diirty OGz - We Got Now And Next [2016]Napisany przez Original Gangster, 06/11/2016 |
|
|
||
Hyde Park →
Humor, dowcipy i znaleziska z Sieci →
Harry Potter i Czarnuchy z AzkabanuNapisany przez Original Gangster, 27/09/2016 |
|
|
||
Hyde Park →
Humor, dowcipy i znaleziska z Sieci →
#8 Challenge & Donate | Fake Magician Prank | Magik TrollNapisany przez Esan, 09/08/2016 |
|
|
||
yeti
Hyde Park →
Muzyka →
YEAH - T - SPŁYWA PO MNIENapisany przez TheDumbass, 13/04/2016 |
|
|
||
Gracze, rozrywka i inne →
Wydarzenia (eventy) i zrzuty ekranów →