No witam serdecznie, z tej strony Damian, znany też jako Cavenn. Mam aktualnie 21 lat, mieszkam w Niemczech i póki co mam się dobrze. Generalnie jeśli chodzi o serwer to przegrałem znaczną część swojej kariery w purpurowych kolorach, ale też mafiach. Tworzę filmiki z platformy sampa, najczęściej N4G. Gram tutaj od 2012 roku, gdzie wciągnął mnie w to nie kto inny jak winczu. To chyba na tyle co chciałem przedstawić, o resztę rzeczy można zawsze zapytać, a teraz przejdźmy do pozdrowień.
Wrimer - Pozytywny człowiek, miło się z nim gra jak i gada OOC. Często dostaje okresu OOC, ale wszystko trzeba w życiu przeboleć.
Mxsi - lamer nad lamerami, ale przynajmniej robi dla mnie piniążki i jest prywatym woreczkiem dla mnie, drugiego takiego chrapacza się nie spotyka.
Rukol - co by nie było pozytywny człowiek, mógłbym dużo tutaj pisać, ale określę go jako dobrego ziomka, który wie co ma robić i kiedy poradzić.
Oliwka - Miła osóbka, dosyć śmieszna i gadatliwa. Poza tym wpadła w oko mxsiemu.
Marzęcky - Pomocny człek, z którym idzie się dogadać. Ogółem kombinator i człowiek sportu, który jest dosyć przyjazny.
Paweł Szewczyk - Pomocny człowiek, miły administrator, komunikatywny gość, no i przede wszystkim człowiek jak każdy inny.
Dawid Książkiewicz - konkretny człowiek, nie owija w bawełnę, również komunikatywny.
Matius - wspólne mixy cs'go, dorastanie malutkiego i tak dalej, pozytyw.
Pure - feeder, nub i ogólnie kiszka nie gracz w lola, ale za to pozytywna mordka ze śmiesznymi fochami.
Mati aka Brushy Brushy - wspólne szpile w lola, jedzenie przez niego śledzi, no i brushy, brushy - solid tactic.
Robson - życiowy s(cenzura)iel człowieka, z którym przegrałem szmat czasu, warto na nim polegać.
Levvy - Z tym ziomkiem też dużo czasu przegrałem, ogółem człowiek klimat.
Matek21 - jego jaranie powinno być zakazane jak kara śmierci w Polsce, pozytywnie pierdyknięty człowiek.
Banban - księżniczka, śmieszna kobietka, z którą można pogadać o wszystkim i o dywanach na plecach i o pokazach... mody.
Klaaudia - Z tą Panią przegrałem dość duży szmat czasu, pozytywna osoba OOC, pomocna i przyjemna.
Oezu - Upierdliwy i zrzędliwy człowiek, potrafi doprowadzić mnie do szału, ale chyba to właśnie w nim lubię.
Czakerowy - Człowiek biznesmen, młody padawan mxsiego, odwala brudną robotę, props.
Irokez - Człowiek, z którym sporą czasu także przegrałem, przyjemny w rozmowach OOC i porządny gracz IC.
Kajzer - Człowiek suchar, jakby go nie nazwać w tych określeniach jest mistrzem. Pozytywna mordka.
Ksenon - Nubek w cs'a, ale pozytywny gracz sampa.
LeTrollPL - pijak, alkoholik, ale przede wszystkim rodowity Niemiec - ogarnięty facet.
Nene - Najbardziej irytująca osoba, którą miałem okazję poznać na tym serwerze, ale zanadto pracowity i pomocny zarazem.
Sebeg - Cóż tu dużo mówić, feeder, z którym nawet przegrane gry w LOL'a są idealne.
Unknown - Piczka, która za dużo sobie pozwala, ale przynajmniej nie jest sztywna tylko bardzo pozytywna i miła.
Ursus - Śmieszny człowiek, da się z nim porządnie poklimacić jak i pogadać, pamiętam czasy ZOE i tamte rozmowy.
walkerski - No cóż, rodowity murzyn z BMF, komunikatywny człowiek, z którym da się dogadać w każdej sytuacji.
Ivanek - Ciągle zjarany życiem ziomal, który jest cholernie pozytywną osobą.
Kasiek - Jedna z milszych kobiet tutaj, poza tym jest z moich okolic więc wakacje z pewnością spędzi w piasku.
Lilu - Człowiek mxsiego, wtyka, jakby nie nazwać miły facet.
Maju aka Tyskie - O tym szkoda pisać, alkoholik, degenerat i naczelny zarządca dmu - pierdyknięty pozytywnie, aż do bólu. Śmiech rozbraja nawet przy sucharach.
Pixos - człowiek encyklopedia, a przede wszystkim inteligentny gracz. Sporo razem przegraliśmy i wychodziliśmy razem z największego gówna.
Falfon - człowiek swagger połączony z klimatem, dobra morda.
El Ruchaczos Glodzik - 40 letni kryzysowy ścigant, który ma problemy z utrzymaniem 'rury'. Niektóre jego pomysły są tak wyprzedzone do przodu, że nawet NASA nie potrafiłaby za nim nadążyć.
Rangy - komunikatywny człowiek, a przede wszystkim gość, który nie boi się wyrazić swoje zdanie i wymienić się argumentami - z czego wnioskuję, że jest trafnym strzałem na komendanta.
CranK - Poznaliśmy się już w Smirnov, czasy były różne, ale póki co lami w csa i dobrze mu to wychodzi.
Cineq23 - Naczelny zaopatrzycie w amunicję, Tracz i inne postacie to tak naprawdę jego podszywki.
Cerveza - Dziadek, jego modulacja głosu jest wprost nierozpoznawalna dla szarego człowieka, który nigdy z nim nie gadał, interiormejker.
Arcon - Co do tego człowieka to szkoda się wypowiadać, naczelny podpierniczacz Panienek, /id Rich i lecimy.
Białek - Dosyć rozsądny człowiek i przede wszystkim cholernie zdeterminowany jeśli się za coś weźmie.
Blitzer - Tampon Śmierci, jakby nie było gracz, z którym rozmawiałem dosyć sporo na skype, wydaje się i jest w porządku.
Okej - furiat, który cholernie lubi wygrażać się na kamerce łapskiem, ale za to jest pomocny.
Way - Cóż można o nim napisać, nieskończony kurs hajsmakeringu u mxsiego, dowciapny.
Vixitron - Z tym Panem się trochę już znamy, pozytywne rozgrywki w FBI, inne gry i rozmowy, joł.
Karczu - Człowiek zabójca, konkretny człowiek, z którym szybko idzie załatwić różne ciekawe sprawy, poza tym jego jęczenie z Klaudią jest nieocenione.
Kleju - Polski 50 cent w koziej skórze, śmiechem powali nawet zmarłego z grobu, pozytywnie szurnięty gość, który dusi się na słuch, że mxsi wywalił glebę w pieczarze i chrapie.
Veltrez - Marcin, ogółem facet ciekawy i śmieszny, cholernie komunikatywny, da się dojść z nim do porozumienia w każdej sytuacji.
Zatsu - człowiek, który ma avatar kota wchodzącego do sedesu, który ma zęby. Jego chore pomysły przewyższają nawet Hannibal'a Lecter'a.
Scream - długi czas ze sobą współpracowaliśmy IC, OOC jak najbardziej miły facet, rozmowny i przyjazny.
Winczu - ziomal, z którym znam się OOC. Facet, który wprowadził mnie w tajniki RP i ogółem solidny kumpel OOC, z którym nie jedno piwko się wypiło.
Kreciu - cholernie śmieszny człowiek, który jest największym casanovą na willowfield.
Karwo - dobry gracz, sporo razem przegraliśmy, nawet początki gry, poza tym dość spokojny i cichy gościu, ale z pierdyknięciem.
Silens - było co było, ale tekst pewnej osoby "co tam czarnuchu?" rozwala każdą moją noc, pozytywny Ślązak.
Eliteq - jakby nie było mój padawan, szybko uczący się facet, który jest komunikatywny i bezkonfliktowy - propsy dla niego.
Gachu - facet, z którym grałem IC. Dobrze wczuwa się w swoje postaci, ale niestety jest nieco arogancyjny podtrzymując swoje zdanie. Mimo wszystko przyjemnie kojarzy mi się jego postać człowieczka.
Crowd - prawilna morda, lubi dostawać wciry ode mnie, uczyłem go przez długi czas, muszę mu znaleźc id interioru. :C
Wercia De Blood - miła osóbka, cicha i spokojna, a bynajmniej taką ją znam. Poza tym Pixosowata więc jest gicior.
Rzecz jasna nie mogę spamiętać wszystkich swoich znajomych, których mam. Jeśli o jakiejś osóbce zapomniałem to niech się dobija w tym temacie o wpiskę go/jej.
Użytkownik Cavenn edytował ten post 12/06/2014 - 12:49

Temat jest zamknięty