Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Szukam] Osoby, która stworzy stronę www Mercury. Płatność 10.000$ IG.

strona dla mercury gruby hajs

• Please log in to reply
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Cerveza365 01/06/2014 - 01:41

Cerveza
  • Gracz

*
Popularny

Witam. Poszukuję osoby, która podejmie się (I ZROBI, NIE JAK PSEUDO MAKERZY STRON) stworzenia strony Mercury. Strona ma polegać na: 1 głównej stronie, na której znajdować będą się 3 odnośniki (Guziki) przenoszące do różnych 'podstron' i stron internetowych. 

+ Panel zarządu Mercury, który będzie służył do obliczania prowizji które należy wypłacić pracownikowi, będzie pełniło rolę archiwum pojazdów sprzedawanych, podliczy łączny zysk, koszty, straty itp. 

To wszystko będzie trochę skomplikowane, ale myślę że zapłata jest odpowiednia. Wizualnie elegancka ma być tylko 1 strona, reszta może być stworzona z Tabelek w kodzie (Byle czytelne i przejrzyste).

Jeśli jesteś dodatkowo grafikiem i umiesz zaprojektować ładnego layouta strony (Może być przerobiony gotowiec), to również będzie miło ;)

Proszę o kontakt na skype: cerveza1990 , lub PW. (Na skype jestem częściej)

• Do góry
    • 3

#2 iKuKKi 16 01/06/2014 - 01:56

iKuKKi
  • Gracz

co do grafiki to moglbym cos ogarnac, dodam na skajpie cie

• Do góry
    • 0

#3 Amerykańsky46 01/06/2014 - 02:19

Amerykańsky
  • Gracz

/del

Użytkownik Amerykańsky edytował ten post 01/06/2014 - 06:45

• Do góry
    • 0

#4 Fil1573 01/08/2014 - 16:52

Fil
  • Gracz

10 tysięcy to owszem, dużo. Ale wątpię, żeby ktoś jescze babrał się z panelem zarządu Mercury, który musiałby zapewne współpracować po części ze skryptami PHP za taką cenę. :/

• Do góry
    • 0

#5 Kaalio1 02/08/2014 - 21:36

Kaalio
  • Gracz

Pisz do mnie na PW, łatwiocha.

• Do góry
    • 0

#6 bettercallamy106 04/08/2014 - 17:56

bettercallamy
  • Gracz

Jeśli nadal jest aktualne, mogę się tego podjąć, bo trochę natrzaskałam już w życiu layoutów. Portfolio wysyłam na PW.

• Do góry
    • 0

#7 Famous Piter2040 04/08/2014 - 22:37

Famous Piter
  • Gracz

Jeśli nadal jest aktualne, mogę się tego podjąć, bo trochę natrzaskałam już w życiu layoutów. Portfolio wysyłam na PW.

Layout to tylko część roboty, weź to później oskryptu. Nie wiem czy ktoś się czegoś takiego podejmie, zwykła stronka rozumiem, ale może być problem z tym panelem.

• Do góry
    • 2

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych