http://www.youtube.com/watch?v=vWdlFXzKMXk
Polecam oglądać w HD. Życzę miłego oglądania.

Popularny
http://www.youtube.com/watch?v=vWdlFXzKMXk
Polecam oglądać w HD. Życzę miłego oglądania.

Popularny
do mnie też like, bo to nagrałem. A oni sobie edytowali, czyli 50% .
Użytkownik Bartkovsky edytował ten post 29/05/2014 - 15:49

Popularny
Radiolka tak bardzo wyjebane na ostrzał

Popularny
Radiolka tak bardzo wy(cenzura)ne na ostrzał
Sultan również.
CHYBA pierwszy filmik, z gry Waszej organizacji - która jest już, sporo sporo czasu. I jest to jeden krótki Drive-By'e? Do tego na LSPD?
Zresztą jeżeli ten Drive-By był zamierzony, by ostrzelać LSPD, no to gratuluje poziomu oraz klimatycznej gry mafii, która sama szuka LSPD do ostrzału.
CHYBA pierwszy filmik, z gry Waszej organizacji - która jest już, sporo sporo czasu. I jest to jeden krótki Drive-By'e? Do tego na LSPD?
![]()
Zresztą jeżeli ten Drive-By był zamierzony, by ostrzelać LSPD, no to gratuluje poziomu oraz klimatycznej gry mafii, która sama szuka LSPD do ostrzału.
Właśnie czekałem tutaj na Ciebie. To nie my zaczepiliśmy LSPD, to oni nas chcieli zatrzymać. :whistle:
Właśnie czekałem tutaj na Ciebie.
To nie my zaczepiliśmy LSPD, to oni nas chcieli zatrzymać. :whistle:
No to faktycznie, to był idealny moment na nagranie PIERWSZEGO filmu, z Waszej klimatycznej organizacji.
No to faktycznie, to był idealny moment na nagranie PIERWSZEGO filmu, z Waszej klimatycznej organizacji.
Nie będę się tutaj z Tobą kłócić. To nie jest pierwszy film, niestety.

Popularny
Ja tym razem zbieram Like za obróbkę, bo mi się należy...
Ja tym razem zbieram Like za obróbkę, bo mi się należy...
Nie lamusie.
A co do filmiku to miarę chujowy.

Popularny
Za niedlugo LSPD bedzie mialo oficjala, zakladamy mafie i bedziemy tez robic drive-by.
Za niedlugo LSPD bedzie mialo oficjala, zakladamy mafie i bedziemy tez robic drive-by.
Już od dawna to robicie.
Obróbka jak obróbka. W paru momentach to ja nie wiem czy to lagi były czy to taki efekt - widziałem też że tekstury Ci znikały. Co do db, mogły być tu przynajmniej dźwięki ostrzału, film w miarę.
Jedno pytanie: po co apostrof przy making?
Obróbka jak obróbka. W paru momentach to ja nie wiem czy to lagi były czy to taki efekt - widziałem też że tekstury Ci znikały. Co do db, mogły być tu przynajmniej dźwięki ostrzału, film w miarę.
Nie ja nagrywałem, ja byłem kierowcą.
Aha. :huh:
I tak słabo strzelaliście, skoro miałem jeszcze mnóstwo HP, a z oponkami czterema dalej was trzymałem... Dla mnie to nowość.
ło w kurwełę, wy gracie

Popularny
![]()
Klimatu to ja tutaj nie widzę.
Jakby to zrobiła mafia z lepszym wizerunkiem to byście się jarali i wypisywali teksty typu: "W końcu ktoś pogania PD" itp. Nie chcę tu wymieniać z "nazwisk" ale była organizacja która dzielnie walczyła dość często z wszystkimi jednostkami ESU i byliście zadowoleni oglądając z tego filmiki. Nie pochwalam tego zachowania, chyba że mieli jakiś sensowniejszy powód. Aczkolwiek nie można ich skreślać od tak, miałem z nimi interakcje niezbyt korzystną dla mnie w grze. Z liderem organizacji da się porozmawiać i w przeciwieństwie do innych odnosi się z szacunkiem do drugiego gracza. Tyle ode mnie. Siema!
Użytkownik Lokalny Patriota edytował ten post 28/05/2014 - 18:54

Popularny
I tak słabo strzelaliście, skoro miałem jeszcze mnóstwo HP, a z oponkami czterema dalej was trzymałem... Dla mnie to nowość.
Czy drive by polega tylko na wbiciu BW? Jeżeli każdy miałby po m4 to może wcześniej byśmy Was zgubili.
ło w (cenzura)ełę, wy gracie
No zawsze graliśmy i gramy.
Jakby to zrobiła mafia z lepszym wizerunkiem to byście się jarali i wypisywali teksty typu: "W końcu ktoś pogania PD" itp. Nie chcę tu wymieniać z "nazwisk" ale była organizacja która dzielnie walczyła dość często z wszystkimi jednostkami ESU i byliście zadowoleni oglądając z tego filmiki. Nie pochwalam tego zachowania, chyba że mieli jakiś sensowniejszy powód. Aczkolwiek nie można ich skreślać od tak, miałem z nimi interakcje niezbyt korzystną dla mnie w grze. Z liderem organizacji da się porozmawiać i w przeciwieństwie do innych odnosi się z szacunkiem do drugiego gracza. Tyle ode mnie. Siema!
Jest to dla mnie miłe, bardzo miłe.
Użytkownik Cruzzer edytował ten post 28/05/2014 - 18:55
tak na marginesie to kierowce na filmiku chyba lspd uczyło jeździć, heh
Czy drive by polega tylko na wbiciu BW? Jeżeli każdy miałby po m4 to może wcześniej byśmy Was zgubili.
No zawsze graliśmy i gramy.
Jest to dla mnie miłe, bardzo miłe.
mało Was było widać
Użytkownik NaPewnoNiePawek edytował ten post 28/05/2014 - 18:56
tak na marginesie to kierowce na filmiku chyba lspd uczyło jeździć, heh
LSPD? E tam, jeszcze w zadnej frakcji porządkowej nie grałem.
mało Was było widać
Nie zawsze gramy na ośce, zazwyczaj gdzieś jedziemy albo odgrywamy w budynkach.
Użytkownik Cruzzer edytował ten post 28/05/2014 - 19:06

Popularny
Czepiasz się, jak mucha gówna widzę. A co do akcji, to ładnie.

Popularny
Dobre kruzzer
Dobre kruzzer
Już jesteście mafią xD
Właśnie czekałem tutaj na Ciebie.
To nie my zaczepiliśmy LSPD, to oni nas chcieli zatrzymać. :whistle:
DB, jak DB.... nic specjalnego w samym wykonaniu. Jednak to, że tak dłuższą chwilę, co chwila pojawiając się na innej dzielnicy, szukaliście radiowozu do ostrzału, jest słabe. Rozumiem Drive-By, żeby uciec... zgubić pościg i się ukryć. No ale ostrzał bo tak... w szczególności jako mafia? Słabe, słabe i jeszcze raz słabe.
Następny, był powód do ostrzału. Tak od tak nie strzelamy, a szczególnie do ziomków z m4
Użytkownik arkanis12 edytował ten post 29/05/2014 - 06:51
Szkoda tylko, że full prędkość z przebitymi oponami osiągnęliście ;/
Użytkownik doxu edytował ten post 29/05/2014 - 07:00
Film wymiata.
zostawiam okejke.
PS uciekliscie czy was zlapali?
Użytkownik xantess edytował ten post 29/05/2014 - 11:38
Ja osobiście jestem takiego zdania, że DM do PD bez powodu to jest największa głupizna jaka może być, bo chcieli Was skontrolować? moim zdaniem bez sensu, jeden wielki DM, obijanie się od lamp, drzew i jazda dalej, nie dziwię się PD, dobrze robili. Mam tylko nadzieję, że PD Was złapało Ostatecznie to Wy decydujecie jak gracie, ale DM, tym bardziej bez powodu na PD wyszedł chyba z mody
Użytkownik MrGrey edytował ten post 29/05/2014 - 11:43
Szkoda tylko, że full prędkość z przebitymi oponami osiągnęliście ;/
to przyśpieszenie filmu...
uciekliśmy bo yosemite nie wyjebało pod górę.
Użytkownik arkanis12 edytował ten post 29/05/2014 - 12:35
zajebiscie i tak trzymać dalej, powo!
chwilowo wtedy na lapku byłem, i mam tam podmianke ulic to się czasem coś buguje na tym śmieciu .
Cruzzer - kierował, ja nagrywałem i strzelałem, Arkanis strzelał, a ten w skinie MaddDoga to nie kojarze globala .
Black Criminal Nation making' db on police department.
Po co ten apostrof?
Po co ten apostrof?
zawsze każdy się przyczepi byle gówna.
zawsze każdy się przyczepi byle gówna.
Troveo ma racje. :whistle:
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych