Witam, jak administracja wie - moje poprzednie, globalne konto o nazwie "SHADOW DRK" zostało zbanowane, oraz nałożono na nią blokade organizacji przestępczych. A wiec teraz piszę prośbę do administracji, abym MÓGŁ NA NOWYM KONCIE dojść do gangu, oraz zacząć gre od początku, jak na nowe konto przystało. Mam wiele pomysłów na wprowadzenie wielu innowacji, oraz co najlepsze - stawiam na klimat, a nie statsy. Kiedyś - prowadziłem nawet swój gang na tym serwerze o nazwie "GRAPE STREET SHOWER POSSE" oraz "JAMIE ST. JAMAICAN POSSE", całą swoją kariere RolePlay spędziłem przy gangach, a prawda jest taka że nie ma już serwerów gdzie można pograć, a wy mi odebraliście to co najbardziej lubie grać - zakazując mi grać przy gangu.
PROSZĘ O POSTAWIENIE SIĘ NA MOIM MIEJSCU, JAK JA BYM BYŁ ADMINEM, A WY GRACZAMI KTÓRZY GRAJĄ CAŁĄ SWOJĄ KARIERE ROLE PLAY PRZY GANGU, A JA WAM NADAJE NA TO BLOKADĘ BO PRZENOSICIE CIAŁA PODCZAS BW OFIARY.
To jest moje nowe konto, na którym gram, oraz przegrałem 50h na jednej z dzielnic South Central, nikt się nie skarżył na moją grę, oprócz jednego płaczka, a ten AJ co mam w logach - został nadany przez to, iż płaczek z którym odgrywałem - grał terminatora. Ja się ogarnąłem - CHCE SPOKOJNIE POGRAĆ W GANGU, ale niestety lider nie może mi dać /invite bo mu Paweł zakazuje, nie bądźcie tacy wobec graczy którzy stawiają na klimat i chcą poprawić dobre imie tego serwera pokazując, iż tutaj jeszcze jest poziom. To by było tyle z mojej strony, proszę o ZGODĘ NA GRANIE PRZY ORGANIZACJI PRZESTEPCZEJ, oraz pozdrawiam, peace.
PS: Nie wyciągajcie tutaj nic z logów mojego starego konta, gram od początku, oraz wiele graczy propsuje moja grę, co mogą potwierdzić w tym temacie, a jak odrzucicie - proszę podać KONKRETNY powód.
PS2: Przeczytajcie wszystko zanim zdecydujecie, a nie przelecicie tylko okiem.
EDIT:
Użytkownik Tetrahydrocannabinol edytował ten post 19/05/2014 - 21:16

Temat jest zamknięty