Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

OSK RENOMA - Szkoła Jazdy Rekrutuje ! Wypłaty do 300 $ ! Nowe Auta ! Premie ! Własny Serwis Aut !

nauka jazdy praca osk renoma biznes auta rekrutacja

• Please log in to reply
100 odpowiedzi w tym temacie

#81 Lord Capuccino — 93 19/06/2014 - 08:15

Lord Capuccino
  • Gracz

Odswieżam !

• Do góry
    • 0

#82 Tyrson — 0 19/06/2014 - 13:06

Tyrson
  • Świeżak

((IC)

Imię i nazwisko: Joseph Cozzi
Wykształcenie: Wyższe
Doświadczenie: Jestem wybitnym kierowcą, oczywiście ukończyłem kurs jazdy i posiadam prawo jazdy. Znam wszystkie zasady poruszania się po drodze, jestem osobą cierpliwą, potrafię zapanować nad sytuacją, gdy jest trudna, gdyż wiadomo, nowi kierowcy nie są często aż tak dobrzy, dlatego trzeba jakoś ich "wychować" 
CV((3 zdania o sobie): Jestem ambitną osobą, która przybyła do Los Santos w celu znalezienia nowego, lepszego życia. Ukończyłem studia w Vice City. Urodziłem się w Polsce, po ukończeniu liceum wyjechałem do USA na studia. Jestem osobą spokojną, lubiącą spędzać czas z innymi ludźmi, gawędzić z nimi. Lubię motoryzację, widząc nowe auta aż mnie nosi. Nie jestem osobą konfliktową, a jeżeli już w niego się zaplotę, to próbuję rozwiązać to najspokojniej jak się tylko da.

OOC
((Czy suma godzin przegranych na danej postaci jest większa niż 10?)): ((Tak))

• Do góry
    • 0

#83 Lord Capuccino — 93 19/06/2014 - 16:51

Lord Capuccino
  • Gracz

((IC)

Imię i nazwisko: Joseph Cozzi
Wykształcenie: Wyższe
Doświadczenie: Jestem wybitnym kierowcą, oczywiście ukończyłem kurs jazdy i posiadam prawo jazdy. Znam wszystkie zasady poruszania się po drodze, jestem osobą cierpliwą, potrafię zapanować nad sytuacją, gdy jest trudna, gdyż wiadomo, nowi kierowcy nie są często aż tak dobrzy, dlatego trzeba jakoś ich "wychować" 
CV((3 zdania o sobie): Jestem ambitną osobą, która przybyła do Los Santos w celu znalezienia nowego, lepszego życia. Ukończyłem studia w Vice City. Urodziłem się w Polsce, po ukończeniu liceum wyjechałem do USA na studia. Jestem osobą spokojną, lubiącą spędzać czas z innymi ludźmi, gawędzić z nimi. Lubię motoryzację, widząc nowe auta aż mnie nosi. Nie jestem osobą konfliktową, a jeżeli już w niego się zaplotę, to próbuję rozwiązać to najspokojniej jak się tylko da.

OOC
((Czy suma godzin przegranych na danej postaci jest większa niż 10?)): ((Tak))

Akceptuję, zgłoś się do kierowników IG.

• Do góry
    • 0

#84 Kempaczi — 34 19/06/2014 - 19:20

Kempaczi
  • GameMaster SA-MP

((IC):

Imię i nazwisko: Denzel Russel
Wykształcenie: Wyższe
Doświadczenie: Pracowałem w kilku naukach jazdy, szefowie nie skarżyli się na moją prace.
CV((3 zdania o sobie)): Denzel z reguły człowiek spokojny i opanowany. Jest umięśniony, potrafi znaleźć wyjście z każdej sytuacji. Ogólnie jest opanowany i potrafi poradzić sobie w każdej sytuacji.

OOC:
((Czy suma godzin przegranych na danej postaci jest większa niż 10?)): Ta, prawie 90 już jest.

• Do góry
    • 0

#85 Lord Capuccino — 93 19/06/2014 - 20:37

Lord Capuccino
  • Gracz

((IC):

Imię i nazwisko: Denzel Russel
Wykształcenie: Wyższe
Doświadczenie: Pracowałem w kilku naukach jazdy, szefowie nie skarżyli się na moją prace.
CV((3 zdania o sobie)): Denzel z reguły człowiek spokojny i opanowany. Jest umięśniony, potrafi znaleźć wyjście z każdej sytuacji. Ogólnie jest opanowany i potrafi poradzić sobie w każdej sytuacji.

OOC:
((Czy suma godzin przegranych na danej postaci jest większa niż 10?)): Ta, prawie 90 już jest.

Akceptuję zgłoś się do kierowników IG.

• Do góry
    • 0

#86 webz — 0 22/06/2014 - 15:36

webz
  • Świeżak

XXX

Użytkownik webz edytował ten post 22/06/2014 - 15:37

• Do góry
    • 0

#87 DudsonRPK — 0 22/06/2014 - 15:44

DudsonRPK
  • Świeżak

((IC)

Imię i nazwisko: Neil Clark
Wykształcenie: Wyższe zaawansowane 
Doświadczenie: Niestety moja osoba nie posiada doświadczenia w tej pracy
CV((3 zdania o sobie)): Witam,mam na imię Clark.Mam 37 lat pochodzę z San Fierro,przeprowadziłem się tu w sprawie pieniędzy.Szukam tu pracy,by zarobić.Aktualnie posiadam dowód,prawa jazdy.Ukończyłem wszystkie standardowe szkoły,ale wybrałem się także do wyższej zaawansowanej szkoły marketignu.

OOC
((Czy suma godzin przegranych na danej postaci jest większa niż 10?)): Niestety moja postać nie posiada 10h przegranych na serwerze,bo powracam,.Ale przyrzekam że postaram się. ;)

• Do góry
    • 0

#88 Madziulla — 6 22/06/2014 - 17:54

Madziulla
  • Gracz

((IC)

Imię i nazwisko: Neil Clark
Wykształcenie: Wyższe zaawansowane 
Doświadczenie: Niestety moja osoba nie posiada doświadczenia w tej pracy
CV((3 zdania o sobie)): Witam,mam na imię Clark.Mam 37 lat pochodzę z San Fierro,przeprowadziłem się tu w sprawie pieniędzy.Szukam tu pracy,by zarobić.Aktualnie posiadam dowód,prawa jazdy.Ukończyłem wszystkie standardowe szkoły,ale wybrałem się także do wyższej zaawansowanej szkoły marketignu.

OOC
((Czy suma godzin przegranych na danej postaci jest większa niż 10?)): Niestety moja postać nie posiada 10h przegranych na serwerze,bo powracam,.Ale przyrzekam że postaram się. ;)

Wbij 10h na postaci i zgłoś się do kierowników IG.

• Do góry
    • 1

#89 Pudliszki — 25 22/06/2014 - 21:20

Pudliszki
  • Gracz
**Szukając pracy w szkole jazdy włącza komputer po czym kursorem myszki najeżdża na ikonke przęglądarki, klika dwa razy przyciskiem myszki tym samym sposobem włącza go, wpisuje w google "Nauka jazdy w centrum Los Santos" znajduje tą o to szkołe jazdy, czyta wymagania itp. nnastępnie zaciekawiony klika "napisz" oraz zaczyna wypełniać wzór**

Imię i Nazwisko: Misha White.
Wykształcenie: Wyższe jako kursant w szkole jazdy.
Doświadczenie: 2009-2011 Kursant w szkole jazdy w Las Venturas.
2011-2014 Taxówkarz w Los Santos.
CV((3 zdania o sobie)): Szanowny Panie Kierowniku, chciałbym pracować w Pana firmie ponieważ ukończyłem potrzebne szkoły - nie po to żeby sprzedawać "majtki na targu". Posiadam prawo jazdy kat. b. Mam obywatelstwo Amerykańskie oraz nie byłem karany wyrokiem sądowym. Z poważeniem.

OOC((Czy suma godzin przegranych na danej postaci jest większa niż 10?)): Tak, oczywiście.

**Po napisaniu podania sprawdza kilkakrotnie czy nie ma błędów, najeżdża kursorem myszki na "napisz" chwile się zastanawia po czym klika jeden oraz podanie się wysyła, wyłącza przeglądarke i odchodzi od komputera z dobrą myślą**

((Bez kolorow bo pisze z fona))
  • Do góry
    • 0

#90 Hulky — 2 22/06/2014 - 23:42

Hulky
  • Gracz
((IC):

Imię i nazwisko: Tyshawn DelGrippo
Wykształcenie: Niepełne podstawowe
Doświadczenie: Kilkuletnia jazda samochodami, ukończony kurs w zakresie instruktora
CV((3 zdania o sobie)): Tyshawn DelGrippo - 23 latek, uwielbia prowadzić pojazdy mechaniczne. Jest bystry, pracowity i uczciwy.

OOC:
((Czy suma godzin przegranych na danej postaci jest większa niż 10?)): Dziś będą ;)

Użytkownik Hulky edytował ten post 22/06/2014 - 23:43

• Do góry
    • 0

#91 Madziulla — 6 23/06/2014 - 16:43

Madziulla
  • Gracz

**Szukając pracy w szkole jazdy włącza komputer po czym kursorem myszki najeżdża na ikonke przęglądarki, klika dwa razy przyciskiem myszki tym samym sposobem włącza go, wpisuje w google "Nauka jazdy w centrum Los Santos" znajduje tą o to szkołe jazdy, czyta wymagania itp. nnastępnie zaciekawiony klika "napisz" oraz zaczyna wypełniać wzór**

Imię i Nazwisko: Misha White.
Wykształcenie: Wyższe jako kursant w szkole jazdy.
Doświadczenie: 2009-2011 Kursant w szkole jazdy w Las Venturas.
2011-2014 Taxówkarz w Los Santos.
CV((3 zdania o sobie)): Szanowny Panie Kierowniku, chciałbym pracować w Pana firmie ponieważ ukończyłem potrzebne szkoły - nie po to żeby sprzedawać "majtki na targu". Posiadam prawo jazdy kat. b. Mam obywatelstwo Amerykańskie oraz nie byłem karany wyrokiem sądowym. Z poważeniem.

OOC((Czy suma godzin przegranych na danej postaci jest większa niż 10?)): Tak, oczywiście.

**Po napisaniu podania sprawdza kilkakrotnie czy nie ma błędów, najeżdża kursorem myszki na "napisz" chwile się zastanawia po czym klika jeden oraz podanie się wysyła, wyłącza przeglądarke i odchodzi od komputera z dobrą myślą**

((Bez kolorow bo pisze z fona))

((IC):

Imię i nazwisko: Tyshawn DelGrippo
Wykształcenie: Niepełne podstawowe
Doświadczenie: Kilkuletnia jazda samochodami, ukończony kurs w zakresie instruktora
CV((3 zdania o sobie)): Tyshawn DelGrippo - 23 latek, uwielbia prowadzić pojazdy mechaniczne. Jest bystry, pracowity i uczciwy.

OOC:
((Czy suma godzin przegranych na danej postaci jest większa niż 10?)): Dziś będą ;)

Akceptuję zgłoście się do kierowników IG.

• Do góry
    • 1

#92 Ciecier — 291 23/06/2014 - 23:12

Ciecier
  • Gracz

IC

Imię i nazwisko: Luc Harris
Wykształcenie: zawodowe
Doświadczenie: Pracowałem już kiedyś jako instruktor w szkole jazdy i osiągałem dobre wyniki.
CV((3 zdania o sobie)): Jestem młodą, ale doświadczoną osobą. Cenię sobię dokładność w wykonywanych zadaniach i spokój w każdej sytuacji. Interesuję się motoryzacją.

OOC
((Czy suma godzin przegranych na danej postaci jest większa niż 10?)): Nie, lecz posiadam spore doświadczenie na serwerach RP. Potrafię rozegrać ogarniętą akcję.

• Do góry
    • 0

#93 FunNyGaNja — 128 24/06/2014 - 17:56

FunNyGaNja
  • Gracz

((IC)

Imię i nazwisko:Lorenzo Accardo
Wykształcenie:Wyższe zaawansowane.
Doświadczenie:Ukończony kurs w zakresie instruktora oraz kilku letnia praca na stanowisku instruktor.
CV((3 zdania o sobie)):Lorenzo Accardo jest 21 letnim mężczyzną. Jest kulturalny, koleżeński i lubi poznawać nowych ludzi, pomaga innym. Lubi wieczorem dobrze się zabawić.

OOC
((Czy suma godzin przegranych na danej postaci jest większa niż 10?)):Tak, oczywiście.

• Do góry
    • 0

#94 Madziulla — 6 24/06/2014 - 20:58

Madziulla
  • Gracz

IC

Imię i nazwisko: Luc Harris
Wykształcenie: zawodowe
Doświadczenie: Pracowałem już kiedyś jako instruktor w szkole jazdy i osiągałem dobre wyniki.
CV((3 zdania o sobie)): Jestem młodą, ale doświadczoną osobą. Cenię sobię dokładność w wykonywanych zadaniach i spokój w każdej sytuacji. Interesuję się motoryzacją.

OOC
((Czy suma godzin przegranych na danej postaci jest większa niż 10?)): Nie, lecz posiadam spore doświadczenie na serwerach RP. Potrafię rozegrać ogarniętą akcję.

((IC)

Imię i nazwisko:Lorenzo Accardo
Wykształcenie:Wyższe zaawansowane.
Doświadczenie:Ukończony kurs w zakresie instruktora oraz kilku letnia praca na stanowisku instruktor.
CV((3 zdania o sobie)):Lorenzo Accardo jest 21 letnim mężczyzną. Jest kulturalny, koleżeński i lubi poznawać nowych ludzi, pomaga innym. Lubi wieczorem dobrze się zabawić.

OOC
((Czy suma godzin przegranych na danej postaci jest większa niż 10?)):Tak, oczywiście.

Akceptuję zgłoście się do kierowników IG.

• Do góry
    • 1

#95 Lord Capuccino — 93 27/06/2014 - 16:53

Lord Capuccino
  • Gracz

Odświeżam !

• Do góry
    • 0

#96 Mateusz Kozak_97142 — 30 27/06/2014 - 23:00

Mateusz Kozak_97142
  • Gracz
((IC)

Imię i nazwisko: Isabela Bono
Wykształcenie: Średnie.
Doświadczenie: Kierowca Taxi po stanie San Fiero.
CV((3 zdania o sobie)): Młoda 21-letnia uzdolniona kobieta. Posiada szybką reakcje oraz kulturę osobistą. Interesuje się motoryzacją od 13 roku życia, jest osobą komunikatywną, oraz lubi poznawać nowych ludzi.

OOC
((Czy suma godzin przegranych na danej postaci jest większa niż 10?)): Niestety nie ale jutro to nadrobię.
  • Do góry
    • 0

#97 Lord Capuccino — 93 28/06/2014 - 06:15

Lord Capuccino
  • Gracz

((IC)

Imię i nazwisko: Isabela Bono
Wykształcenie: Średnie.
Doświadczenie: Kierowca Taxi po stanie San Fiero.
CV((3 zdania o sobie)): Młoda 21-letnia uzdolniona kobieta. Posiada szybką reakcje oraz kulturę osobistą. Interesuje się motoryzacją od 13 roku życia, jest osobą komunikatywną, oraz lubi poznawać nowych ludzi.

OOC
((Czy suma godzin przegranych na danej postaci jest większa niż 10?)): Niestety nie ale jutro to nadrobię.

Po wbiciu 10 h na postaci, zapraszam na rozmowę IC z kierownikami.

• Do góry
    • 0

#98 Coming63 — 3 29/06/2014 - 13:57

Coming63
  • Gracz

((IC)

Imię i nazwisko: Ben Ricone
Wykształcenie: średnie
Doświadczenie: Pracowałem już w kilku naukach jazdy, jednak przez zaniedbanie zarządu upadły.
CV((3 zdania o sobie)): Nazywam się Ben Ricone, mam dwadzieścia pięć lat. Obecnie jestem kierownikiem w Gold Gym i kierowcą w Lider Taxi. Na co dzień jestem miły, przyjazny, otwarty na nowe znajomości. Nie miałem nigdy problemów zawodowych, czy z dostaniem nowej pracy.

OOC
((Czy suma godzin przegranych na danej postaci jest większa niż 10?)): Tak

• Do góry
    • 0

#99 Lord Capuccino — 93 29/06/2014 - 21:08

Lord Capuccino
  • Gracz

((IC)

Imię i nazwisko: Ben Ricone
Wykształcenie: średnie
Doświadczenie: Pracowałem już w kilku naukach jazdy, jednak przez zaniedbanie zarządu upadły.
CV((3 zdania o sobie)): Nazywam się Ben Ricone, mam dwadzieścia pięć lat. Obecnie jestem kierownikiem w Gold Gym i kierowcą w Lider Taxi. Na co dzień jestem miły, przyjazny, otwarty na nowe znajomości. Nie miałem nigdy problemów zawodowych, czy z dostaniem nowej pracy.

OOC
((Czy suma godzin przegranych na danej postaci jest większa niż 10?)): Tak

• Do góry
    • 0

#100 mossak — 0 30/06/2014 - 17:32

mossak
  • Świeżak

Podanie na Kierowce:

Imię i nazwisko: Chelsea Gomez

Aktualne zatrudnienia:Bel Visto Restaurant oraz Platinium Gym
Doświadczenie na stanowisku: Zdane za pierwszym razem prawo jazdy oraz umiejętności szybkiego oraz bezpiecznego poruszania się po mieście.
Dlaczego właśnie Ty?: Jestem bardzo dobra "za kółkiem". Oferuję bardzo dobrą jakośc w wykonanej pracy oraz zadowolenie klienta po skorzystaniu z moich usług. Proponuje miła atmoswerę oraz zgodny z przepisami i wygodny dojazd do celu klienta.

• Do góry
    • 0

#101 Lord Capuccino — 93 30/06/2014 - 20:46

Lord Capuccino
  • Gracz

Podanie na Kierowce:

Imię i nazwisko: Chelsea Gomez

Aktualne zatrudnienia:Bel Visto Restaurant oraz Platinium Gym
Doświadczenie na stanowisku: Zdane za pierwszym razem prawo jazdy oraz umiejętności szybkiego oraz bezpiecznego poruszania się po mieście.
Dlaczego właśnie Ty?: Jestem bardzo dobra "za kółkiem". Oferuję bardzo dobrą jakośc w wykonanej pracy oraz zadowolenie klienta po skorzystaniu z moich usług. Proponuje miła atmoswerę oraz zgodny z przepisami i wygodny dojazd do celu klienta.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych