Użytkownik Mustang2 edytował ten post 16/06/2014 - 15:01
— 19
16/06/2014 - 15:01
— 0
16/06/2014 - 17:51
— 10
17/06/2014 - 20:43
— 4
18/06/2014 - 12:59
Imię i nazwisko:Freddy Piotrkovskii
Numer telefonu:Nie pamiętam
Dlaczego wybierasz naszą firmę:Chce pracować w pobliżu aut i oczywiście pomóc innym
Opowiedz o swoim doświadczeniu w Taxi:Nie mam.
W Empire Workshop jest do was numer więc zadzwonie dziś.
Użytkownik Przemek Przybyło edytował ten post 18/06/2014 - 12:59
— 0
18/06/2014 - 16:55
Imię i nazwisko: Grady Alvaro
Numer telefonu: 4147675
Dlaczego wybierasz naszą firme?: Ponieważ jesteście bardzo dobrą firmą i szybko pracujecie.
Opowiedz o swoim doświadczeniu w TAXI: Pracowałem już w nie jednej firmie TAXI myśle że sie nadaje.
— 0
19/06/2014 - 10:52
— 0
19/06/2014 - 11:29
— 14
19/06/2014 - 11:30
Użytkownik matrrixpl edytował ten post 19/06/2014 - 11:31
— 35
19/06/2014 - 15:11
Imię i nazwisko: Talon Matthews
Numer telefonu: Podam w drodze IC :/
Dlaczego wybierasz naszą firmę: Nie wymagacie za dużojak w innych taxi co dają, że niby wypłata 500$ a w IC dają 150$ ...Własny samochód do którego masz tylko ty klucze, chcialbym spróbować czegoś innego. Myśle, że ta firma będzie o wiele , wiele lepsza od innych. Ogólnie chodzi mi o atmosfere
.
Opowiedz o swoim doświadczeniu w Taxi: Pracowałem w ABT Taxi znam sie bardzo dobrze na mapie Los Santos (grałem w Singla i zawsze brałem taxi robiłem na niej misje hehe) Doskonale potrafie kierować taxówką (nawet kiedy jakiś idiota sobie pędzi pod prąd to mogę go ominąć [przyznaje, że trudno) Transport ludzi to sama przyjemność gram codziennie około 3-5h w wakacje dłużej. Nie gram długo na (tym) serwerze ale kocham prace taxi, no i oczywiście wiem co zrobić po zakończeniu słuby.
Odrzucam... - Podanie jest formą IC, a nie zmieszanie IC z OOC.
Imię i nazwisko: Giovanni BalistrieriNumer telefonu: 430 61 11Dlaczego wybierasz naszą firmę: Ponieważ tutaj są samochody przydzielane i każdy dba o swój.Opowiedz o swoim doświadczeniu w Taxi: Pracowałem w Helios Taxi oraz Road Kingz.
No chyba sobie żartujesz.... Odrzucam.
Imię i nazwisko: Neil Ramirez
nr Telefonu: 4262606
Dlaczego wybierasz naszą firmę: Ponieważ to jest najlepsza firma taksówkarska w całym stanie Los Santos(oczywiście według mnie i raczej każdego) Dajecie sporo, a wymagacie nie wiele. I właśnie dlatego pisze to podanie,ponieważ wszystkie inne firmy, no prawie wszystkie wymagają dużo, a mało dają.Mój kolega u was pracuje i właśnie to on mi polcił tą firme.((kolega ze licełum xD)) Więc uważam jeszcze, że bardzo i to bardzo się nadaje do waszej firmy. Dzięki.
Opowiedz o swoim doświadczeniu w Taxi: Doświadczenie mam wilkie.((RP ogarnąłem jakoś w 3-2dni nawet szybciej)) I moge wam zagwarantować, że nie zawiedziecie się na mnie. Oczywiście wszystkie podstawy znam czyli: Tankować przed i po ukończeniu służby, naprawiać wszystko co się zniszczyło/robić przegląd. Więc napewno się na mnie nie zawiedziecie.
Z góry dziękuje
Bardziej skopiować się nie dało?? Odrzucam.
Imię i nazwisko: Aiden DonavanNumer telefonu: 3512079Dlaczego wybierasz naszą firmę: Przydział pojazdów pod określonych kierowców oraz prężnie rozwijająca się korporacja taxówkarska.Opowiedz o swoim doświadczeniu w Taxi: Helios Taxi.
Odrzucam.
Imię i nazwisko: Josef MartinezNumer telefonu: 410-43-18Dlaczego wybierasz naszą firmę: Ponieważ chcę spróbować jaki będzie u was klimat itp jeszcze nie grałem jako taksówkarz.Opowiedz o swoim doświadczeniu w Taxi: W miarę znam dużo ulic,dobrze kieruje, a chce pierwszy raz zagrać właśnie u was!
Odrzucam....
Imię i nazwisko:Santos RisoNumer telefonu:4331128Dlaczego wybierasz naszą firmę: Wybieram waszą firmę, ponieważ widzę, iż ten post jest estetyczny, oraz sumiennie rozpatrujecie podania.Opowiedz o swoim doświadczeniu w Taxi:Moja przygoda rozpoczęła się w mniejszej firmie, w której jest tylko jedno auto i niezbyt moge się wykazać moimi umiejętnościami jazdy. Napewno pomogę w rozwoju i rozbudowie firmy. Dodam również, że sam nie lubię jeżeli ktoś zostawia bałagan, więc tankowanie i naprawianie to dla mnie nie problem. Pozdrawiam.![]()
Odrzucam.
Imię i nazwisko:Freddy Piotrkovskii
Numer telefonu:Nie pamiętam
Dlaczego wybierasz naszą firmę:Chce pracować w pobliżu aut i oczywiście pomóc innym
Opowiedz o swoim doświadczeniu w Taxi:Nie mam.
W Empire Workshop jest do was numer więc zadzwonie dziś.
Odrzucam.
Imię i nazwisko: Grady Alvaro
Numer telefonu: 4147675
Dlaczego wybierasz naszą firme?: Ponieważ jesteście bardzo dobrą firmą i szybko pracujecie.
Opowiedz o swoim doświadczeniu w TAXI: Pracowałem już w nie jednej firmie TAXI myśle że sie nadaje.
Odrzucam.
Odrzucam.
Odrzucam.
Odrzucam.
Powody odrzucenia:
Mało GS,
Słabe podanie,
Mylenie IC z OOC,
Kopiowanie czyichś prac.
UWAGA! Niestety nie wiem co dalej będzie z firmą, ponieważ ja nie jestem ownerem, a jest nim Grand.... Nie pokazuje się od 10, dokładnie jeżeli nie pokaże się do 24, to nikt nie będzie mógł wsiąść do firmowego pojazdu!
Użytkownik kuklu edytował ten post 19/06/2014 - 15:16
— 0
19/06/2014 - 15:14
— 35
19/06/2014 - 15:17
Imię i nazwisko:Amir TravoNumer telefonu:4343394Dlaczego wybierasz naszą firmę:Nigdy nie byłem w takiej firmie i chce zobaczyć jak się pracuje.Jestem ciekawy tej pracyOpowiedz o swoim doświadczeniu w Taxi:Wiem jak się porozumieć z klientem,jak wsiądzie do taksówki.Wiem że trzeba być kulturalnym dla klientów.
Mało gs i słabe podanie. Napisałeś to po moim poście, więc mogłeś się trochę wysilić.
— 1
19/06/2014 - 21:16
telefonu: 4313374
— 0
20/06/2014 - 14:21
Podanie od HeroPacioPL - ZiK
Przyjmuję (Choć masz mało GS, ale widzę, że to ogarniesz.) - Zgłoś się do tych osób IG: Addison Martin, Frank Lombradozi, Dominic Carte.
Czemu nikt nie wchodzi na serwer? Albo jak już ktoś wejdzie to daje /tog w ? Ja nie na darmo męczyłem się z tym podaniem.
— 35
20/06/2014 - 15:00
Podanie od HeroPacioPL - ZiK
Czemu nikt nie wchodzi na serwer? Albo jak już ktoś wejdzie to daje /tog w ? Ja nie na darmo męczyłem się z tym podaniem.
Przepraszam najmocniej, zostałem sam ((jeszcze swoją firmę ogarniam)), ponieważ Mateusz jest na wakacjach, a Szymon dostał blokadę postaci. Zgłoś się dziś do mnie wieczorem.
— 0
20/06/2014 - 15:27
Przepraszam najmocniej, zostałem sam ((jeszcze swoją firmę ogarniam)), ponieważ Mateusz jest na wakacjach, a Szymon dostał blokadę postaci. Zgłoś się dziś do mnie wieczorem.
A nie może być teraz? Bo wieczorem już mnie nie będzie.
— 35
20/06/2014 - 16:14
A nie może być teraz?
Bo wieczorem już mnie nie będzie.
Niestety, jednak aktualnie nie mam dostepu do komputera. Tak, czy siak uprawnienia do swojego pojazdu otrzymasz we wtorek; Mateusz wraca z wakacji.
— 0
20/06/2014 - 16:48
Niestety, jednak aktualnie nie mam dostepu do komputera. Tak, czy siak uprawnienia do swojego pojazdu otrzymasz we wtorek; Mateusz wraca z wakacji.
Dobra. Mi pasuje To do Wtorku.
— 0
26/06/2014 - 11:59
Dlaczego wybierasz naszą firmę: Ponieważ bardzo lubię tą firmę,oraz z tego że bardzo dużo macie do zaoferowania, a inne firmy, bardzo mało dają,lecz dużo wymagają ... I gdzie tu uczciwość. Tą firmę polecił mi mój kolega. Nie będę wymieniała jego imienia.Po prostu bardzo mi zależy na tej pracy, jak coś wam nie będzie pasowała to jest otwarta na sugestie.
Dzięki.
Użytkownik Kropaa edytował ten post 26/06/2014 - 12:00
— 164
26/06/2014 - 16:11
— 0
26/06/2014 - 17:28
Rekrutacja OTWARTA!PampR Taxi Corporation, najlepiej funkcjonująca firma na terenie Los Santos, założona na początku Lipca 2012 roku przez Franka Lombardozzi. Jeżeli poszukujesz firmę która jest godna uwagi, wlaśnie na nią trafiłeś!Co Oferujemy?-Własny służbowy samochód do którego klucze otrzymujesz tylko Ty!-Elastyczne godziny pracy-Wypłaty w wysokości 200 dolarów + 10 dolarów za każdego klienta-Możliwość starania się o range Kierownika-Miłą atmosferęCo Oczekujemy?-Prawo jazdy kat. B-Naprawy oraz tankowania samochodu po zakończonej służbie-Znajomość terenu Los Santos-Kulturę wobec klientów oraz pracowników firmy.Po wypełnieniu poniższego wzoru, zostaną Państwo poinformowani o tym czy zostaniecie przyjęci. Po przyjęciu was do naszych progów, odbywacie 30 minutowe sprawdzenie waszych umiejętności! Więcej informacji po przyjeciu!
— 9
02/11/2014 - 10:31
Imię i nazwisko: Riley Morgan
— 204
02/11/2014 - 15:37
— 0
03/11/2014 - 09:19
Numer telefonu:
Dlaczego wybierasz naszą firmę
Opowiedz o swoim doświadczeniu w Taxi:Jestem meksykaninem w średnim wieku i swojego czasu w meksyku jeździłem bardzo dużo w taxi ... lubię nowe wyzwania i myślę , że się sprawdze
Tematy o podobnych tagach: pampr, taxi, rekrutacja
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty