Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

..

pampr taxi rekrutacja

• Zamknięty Temat jest zamknięty
62 odpowiedzi w tym temacie

#41 Mustang2 — 19 16/06/2014 - 15:01

Mustang2
  • Gracz
Imię i nazwisko: Josef Martinez 
Numer telefonu: 410-43-18
Dlaczego wybierasz naszą firmę: Ponieważ chcę spróbować jaki będzie u was klimat itp jeszcze nie grałem jako taksówkarz.
Opowiedz  o swoim doświadczeniu w Taxi: W miarę znam dużo ulic,dobrze kieruje, a chce pierwszy raz zagrać właśnie u was!

Użytkownik Mustang2 edytował ten post 16/06/2014 - 15:01

• Do góry
    • 0

#42 SantosRiso — 0 16/06/2014 - 17:51

SantosRiso
  • Świeżak
Imię i nazwisko:Santos Riso
Numer telefonu:4331128
Dlaczego wybierasz naszą firmę: Wybieram waszą firmę, ponieważ widzę, iż ten post jest estetyczny, oraz sumiennie rozpatrujecie podania.
Opowiedz  o swoim doświadczeniu w Taxi:Moja przygoda rozpoczęła się w mniejszej firmie, w której jest tylko jedno auto i niezbyt moge się wykazać moimi umiejętnościami jazdy. Napewno pomogę w rozwoju i rozbudowie firmy. Dodam również, że sam nie lubię jeżeli ktoś zostawia bałagan, więc tankowanie i naprawianie to dla mnie nie problem. Pozdrawiam. :)

• Do góry
    • 0

#43 Keratyna — 10 17/06/2014 - 20:43

Keratyna
  • Gracz
Imię i nazwisko:Phillip Harvey
Numer telefonu:4126577
Dlaczego wybierasz naszą firmę:Jest to nowa firmą i chciałbym coś do niej wnieść jak i sprawdzić siebie.
Opowiedz  o swoim doświadczeniu w Taxi:Jest to mój pierwszy raz w taxi :D (;> Pierwszy raz)

• Do góry
    • 0

#44 Przemek Przybyło — 4 18/06/2014 - 12:59

Przemek Przybyło
  • Gracz

Imię i nazwisko:Freddy Piotrkovskii

Numer telefonu:Nie pamiętam

Dlaczego wybierasz naszą firmę:Chce pracować w pobliżu aut i oczywiście pomóc innym

Opowiedz o swoim doświadczeniu w Taxi:Nie mam.

W Empire Workshop jest do was numer więc zadzwonie dziś.

Użytkownik Przemek Przybyło edytował ten post 18/06/2014 - 12:59

• Do góry
    • 0

#45 Dawidek4 — 0 18/06/2014 - 16:55

Dawidek4
  • Gracz

Imię i nazwisko: Grady Alvaro

Numer telefonu: 4147675

Dlaczego wybierasz naszą firme?: Ponieważ jesteście bardzo dobrą firmą i szybko pracujecie.

Opowiedz o swoim doświadczeniu w TAXI: Pracowałem już w nie jednej firmie TAXI myśle że sie nadaje.

• Do góry
    • 0

#46 Tyrson — 0 19/06/2014 - 10:52

Tyrson
  • Świeżak
Imię i nazwisko: Joseph Cozzi
Numer telefonu: 4322970
Dlaczego wybierasz naszą firmę: Chciałbym dostać pracę, która może dać wiele frajdy, oraz dać co nieco "do portfela". Myślę, iż ta firma pozwoli mi spełnić te oczekiwania.
Opowiedz  o swoim doświadczeniu w Taxi: -

• Do góry
    • 0

#47 Perier — 0 19/06/2014 - 11:29

Perier
  • Gracz
Imię i nazwisko: Geoffrey Wood
Numer telefonu:4342603
Dlaczego wybierasz naszą firmę: Ponieważ chciałbym spróbować czegoś innego, nie chce cały czas siedzieć za ladą i podawać hamburgery.
Opowiedz  o swoim doświadczeniu w Taxi: Nigdy wcześniej nie pracowałem jako taksówkarz, ale kurs na prawo jazdy zdałem śpiewająco.

• Do góry
    • 0

#48 matrrixpl — 14 19/06/2014 - 11:30

matrrixpl
  • Gracz
Imię i nazwisko:Dylan Ramirez
Numer telefonu:4341471
Dlaczego wybierasz naszą firmę:Ponieważ jest bardzo dobre wynagrodzenie oraz własny samochód służbowy.
Opowiedz  o swoim doświadczeniu w Taxi:Bardzo dobrze znam mapę oraz bardzo dobrze prowadzę pojazdy, lecz nigdy wcześniej nie pracowałem jako taksówkarz.

Użytkownik matrrixpl edytował ten post 19/06/2014 - 11:31

• Do góry
    • 0

#49 kuklu — 35 19/06/2014 - 15:11

kuklu
  • Gracz

Imię i nazwisko: Talon Matthews
Numer telefonu: Podam w drodze IC :/
Dlaczego wybierasz naszą firmę: Nie wymagacie za dużo :) jak w innych taxi co dają, że niby wypłata 500$ a w IC dają 150$ ...Własny samochód do którego masz tylko ty klucze, chcialbym spróbować czegoś innego. Myśle, że ta firma będzie o wiele , wiele lepsza od innych. Ogólnie chodzi mi o atmosfere :).
Opowiedz o swoim doświadczeniu w Taxi: Pracowałem w ABT Taxi znam sie bardzo dobrze na mapie Los Santos (grałem w Singla i zawsze brałem taxi robiłem na niej misje hehe) Doskonale potrafie kierować taxówką (nawet kiedy jakiś idiota sobie pędzi pod prąd to mogę go ominąć [przyznaje, że trudno) Transport ludzi to sama przyjemność gram codziennie około 3-5h w wakacje dłużej. Nie gram długo na (tym) serwerze ale kocham prace taxi, no i oczywiście wiem co zrobić po zakończeniu słuby :).

Odrzucam... - Podanie jest formą IC, a nie zmieszanie IC z OOC.

Imię i nazwisko: Giovanni Balistrieri
Numer telefonu: 430 61 11
Dlaczego wybierasz naszą firmę: Ponieważ tutaj są samochody przydzielane i każdy dba o swój. :)
Opowiedz  o swoim doświadczeniu w Taxi: Pracowałem w Helios Taxi oraz Road Kingz.

No chyba sobie żartujesz.... Odrzucam.

Imię i nazwisko: Neil Ramirez

nr Telefonu: 4262606

Dlaczego wybierasz naszą firmę: Ponieważ to jest najlepsza firma taksówkarska w całym stanie Los Santos(oczywiście według mnie i raczej każdego) Dajecie sporo, a wymagacie nie wiele. I właśnie dlatego pisze to podanie,ponieważ wszystkie inne firmy, no prawie wszystkie wymagają dużo, a mało dają.Mój kolega u was pracuje i właśnie to on mi polcił tą firme.((kolega ze licełum xD)) Więc uważam jeszcze, że bardzo i to bardzo się nadaje do waszej firmy. Dzięki.  :)

Opowiedz  o swoim doświadczeniu w Taxi: Doświadczenie mam wilkie.((RP ogarnąłem jakoś w 3-2dni nawet szybciej)) I moge wam zagwarantować, że nie zawiedziecie się na mnie. Oczywiście wszystkie podstawy znam czyli: Tankować przed i po ukończeniu służby, naprawiać wszystko co się zniszczyło/robić przegląd. Więc napewno się na mnie nie zawiedziecie.  :)

Z góry dziękuje

Bardziej skopiować się nie dało?? Odrzucam.

Imię i nazwisko: Aiden Donavan
Numer telefonu: 3512079
Dlaczego wybierasz naszą firmę: Przydział pojazdów pod określonych kierowców oraz prężnie rozwijająca się korporacja taxówkarska.
Opowiedz  o swoim doświadczeniu w Taxi: Helios Taxi.

Odrzucam.

Imię i nazwisko: Josef Martinez 
Numer telefonu: 410-43-18
Dlaczego wybierasz naszą firmę: Ponieważ chcę spróbować jaki będzie u was klimat itp jeszcze nie grałem jako taksówkarz.
Opowiedz  o swoim doświadczeniu w Taxi: W miarę znam dużo ulic,dobrze kieruje, a chce pierwszy raz zagrać właśnie u was!

Odrzucam....

Imię i nazwisko:Santos Riso
Numer telefonu:4331128
Dlaczego wybierasz naszą firmę: Wybieram waszą firmę, ponieważ widzę, iż ten post jest estetyczny, oraz sumiennie rozpatrujecie podania.
Opowiedz  o swoim doświadczeniu w Taxi:Moja przygoda rozpoczęła się w mniejszej firmie, w której jest tylko jedno auto i niezbyt moge się wykazać moimi umiejętnościami jazdy. Napewno pomogę w rozwoju i rozbudowie firmy. Dodam również, że sam nie lubię jeżeli ktoś zostawia bałagan, więc tankowanie i naprawianie to dla mnie nie problem. Pozdrawiam. :)

Odrzucam.

Imię i nazwisko:Freddy Piotrkovskii

Numer telefonu:Nie pamiętam

Dlaczego wybierasz naszą firmę:Chce pracować w pobliżu aut i oczywiście pomóc innym

Opowiedz o swoim doświadczeniu w Taxi:Nie mam.

W Empire Workshop jest do was numer więc zadzwonie dziś.

Odrzucam.

Imię i nazwisko: Grady Alvaro

Numer telefonu: 4147675

Dlaczego wybierasz naszą firme?: Ponieważ jesteście bardzo dobrą firmą i szybko pracujecie.

Opowiedz o swoim doświadczeniu w TAXI: Pracowałem już w nie jednej firmie TAXI myśle że sie nadaje.

Odrzucam.

Imię i nazwisko: Joseph Cozzi
Numer telefonu: 4322970
Dlaczego wybierasz naszą firmę: Chciałbym dostać pracę, która może dać wiele frajdy, oraz dać co nieco "do portfela". Myślę, iż ta firma pozwoli mi spełnić te oczekiwania.
Opowiedz  o swoim doświadczeniu w Taxi: -

Odrzucam.

Imię i nazwisko: Geoffrey Wood
Numer telefonu:4342603
Dlaczego wybierasz naszą firmę: Ponieważ chciałbym spróbować czegoś innego, nie chce cały czas siedzieć za ladą i podawać hamburgery.
Opowiedz  o swoim doświadczeniu w Taxi: Nigdy wcześniej nie pracowałem jako taksówkarz, ale kurs na prawo jazdy zdałem śpiewająco.

Odrzucam.

Imię i nazwisko:Dylan Ramirez
Numer telefonu:4341471
Dlaczego wybierasz naszą firmę:Ponieważ jest bardzo dobre wynagrodzenie oraz własny samochód służbowy.
Opowiedz  o swoim doświadczeniu w Taxi:Bardzo dobrze znam mapę oraz bardzo dobrze prowadzę pojazdy, lecz nigdy wcześniej nie pracowałem jako taksówkarz.

Odrzucam.

Powody odrzucenia:

Mało GS,

Słabe podanie,

Mylenie IC z OOC,

Kopiowanie czyichś prac.

UWAGA! Niestety nie wiem co dalej będzie z firmą, ponieważ ja nie jestem ownerem, a jest nim Grand.... Nie pokazuje się od 10, dokładnie jeżeli nie pokaże się do 24, to nikt nie będzie mógł wsiąść do firmowego pojazdu!

Użytkownik kuklu edytował ten post 19/06/2014 - 15:16

• Do góry
    • 0

#50 micho1910 — 0 19/06/2014 - 15:14

micho1910
  • Świeżak
Imię i nazwisko:Amir Travo
Numer telefonu:4343394
Dlaczego wybierasz naszą firmę:Nigdy nie byłem w takiej firmie i chce zobaczyć jak się pracuje.Jestem ciekawy tej pracy
Opowiedz  o swoim doświadczeniu w Taxi:Wiem jak się porozumieć z klientem,jak wsiądzie do taksówki.Wiem że trzeba być kulturalnym dla klientów.

• Do góry
    • 0

#51 kuklu — 35 19/06/2014 - 15:17

kuklu
  • Gracz

Imię i nazwisko:Amir Travo
Numer telefonu:4343394
Dlaczego wybierasz naszą firmę:Nigdy nie byłem w takiej firmie i chce zobaczyć jak się pracuje.Jestem ciekawy tej pracy
Opowiedz  o swoim doświadczeniu w Taxi:Wiem jak się porozumieć z klientem,jak wsiądzie do taksówki.Wiem że trzeba być kulturalnym dla klientów.

Mało gs i słabe podanie. Napisałeś to po moim poście, więc mogłeś się trochę wysilić.

• Do góry
    • 0

#52 Howard_Forssell — 1 19/06/2014 - 21:16

Howard_Forssell
  • Gracz
Imię i nazwisko: Petenka Silva
Numerarrow-10x10.png telefonu: 4313374
Dlaczego wybierasz naszą firmę: Jest u was super atmosfera, wypłaty wydawane są uczciwie. Macie dobre zdanie na serwerze i zadowolonych klientow.
Opowiedz  o swoim doświadczeniu w Taxi: Grałem juz jako taksowkarz przez dlugi czas, znam dobrze mape. Sądze że sie sprawdze i bedziecie ze mnie dumni.

• Do góry
    • 0

#53 HeroPacioPL — 0 20/06/2014 - 14:21

HeroPacioPL
  • Gracz

Podanie od HeroPacioPL - ZiK

Przyjmuję (Choć masz mało GS, ale widzę, że to ogarniesz.) - Zgłoś się do tych osób IG: Addison Martin, Frank Lombradozi, Dominic Carte.

Czemu nikt nie wchodzi na serwer? Albo jak już ktoś wejdzie to daje /tog w ? Ja nie na darmo męczyłem się z tym podaniem.

• Do góry
    • 0

#54 kuklu — 35 20/06/2014 - 15:00

kuklu
  • Gracz

Podanie od HeroPacioPL - ZiK

Czemu nikt nie wchodzi na serwer? Albo jak już ktoś wejdzie to daje /tog w ? Ja nie na darmo męczyłem się z tym podaniem.

Przepraszam najmocniej, zostałem sam ((jeszcze swoją firmę ogarniam)), ponieważ Mateusz jest na wakacjach, a Szymon dostał blokadę postaci. Zgłoś się dziś do mnie wieczorem.
  • Do góry
    • 0

#55 HeroPacioPL — 0 20/06/2014 - 15:27

HeroPacioPL
  • Gracz

Przepraszam najmocniej, zostałem sam ((jeszcze swoją firmę ogarniam)), ponieważ Mateusz jest na wakacjach, a Szymon dostał blokadę postaci. Zgłoś się dziś do mnie wieczorem.

A nie może być teraz? ;) Bo wieczorem już mnie nie będzie.

• Do góry
    • 0

#56 kuklu — 35 20/06/2014 - 16:14

kuklu
  • Gracz

A nie może być teraz? ;) Bo wieczorem już mnie nie będzie.

Niestety, jednak aktualnie nie mam dostepu do komputera. Tak, czy siak uprawnienia do swojego pojazdu otrzymasz we wtorek; Mateusz wraca z wakacji.
  • Do góry
    • 0

#57 HeroPacioPL — 0 20/06/2014 - 16:48

HeroPacioPL
  • Gracz

Niestety, jednak aktualnie nie mam dostepu do komputera. Tak, czy siak uprawnienia do swojego pojazdu otrzymasz we wtorek; Mateusz wraca z wakacji.

Dobra. Mi pasuje :) To do Wtorku.

• Do góry
    • 0

#58 Kropaa — 0 26/06/2014 - 11:59

Kropaa
  • Świeżak
Imię i nazwisko: Natasha Jenkins
Numer telefonu: 4371978

Dlaczego wybierasz naszą firmę: Ponieważ bardzo lubię tą firmę,oraz z tego że bardzo dużo macie do zaoferowania, a inne firmy, bardzo mało dają,lecz dużo wymagają ... I gdzie tu uczciwość. :) Tą firmę polecił mi mój kolega. Nie będę wymieniała jego imienia.Po prostu bardzo mi zależy na tej pracy, jak coś wam nie będzie pasowała to jest otwarta na sugestie. :) Dzięki.

Opowiedz  o swoim doświadczeniu w Taxi: Doświadczenie mam nie wielkie,lecz bardzo szybko się uczę. Jest nawet takie przysłowie, nie będę mówiła, bo zapewne je każdy zna. :) A więc tak jak wyżej ... Jestem otwarta na sugestie,oraz muszę powiedzieć że bardzo lubię pracować w grupie co zapewne u was jest bardzo ważne. :)

Z góry dzięki. :D
Ps. Wiem, że mam mało h na serwie, ale szybko nabije te 5-10h.

Użytkownik Kropaa edytował ten post 26/06/2014 - 12:00

• Do góry
    • 0

#59 advmki — 164 26/06/2014 - 16:11

advmki
  • Zbanowani
Imię i nazwisko: Patrick Cardamone
Numer telefonu:4049121
Dlaczego wybierasz naszą firmę:Ponieważ jest ona jedną z najlepiej rozwijających się firm transportowych i uważam że dana firma nie upadnie gdyż jest już dość wysoko rozbudowana wśród społeczeństwa. Uważam, że moja osoba tylko polepszy stosunki oraz komfort i wygodę transportową. 
Opowiedz  o swoim doświadczeniu w Taxi: Moje doświadczenie jest dość duże, ponieważ cały stan San Andreas znam jak swoją kieszeń, nie potrzebuje do tego odbiorników GPS itd. Mam dobry kontakt z klientami oraz poczucie humoru. Myślę, że sprawdzę się na to stanowisko.

• Do góry
    • 0

#60 Koxic — 0 26/06/2014 - 17:28

Koxic
  • Świeżak

njOqmbl.png

Rekrutacja OTWARTA!

PampR Taxi Corporation, najlepiej funkcjonująca firma na terenie Los Santos, założona na początku Lipca 2012 roku przez Franka Lombardozzi. Jeżeli poszukujesz firmę która jest godna uwagi, wlaśnie na nią trafiłeś!

Co Oferujemy?

-Własny służbowy samochód do którego klucze otrzymujesz tylko Ty!
-Elastyczne godziny pracy
-Wypłaty w wysokości 200 dolarów + 10 dolarów za każdego klienta
-Możliwość starania się o range Kierownika
-Miłą atmosferę

Co Oczekujemy?

-Prawo jazdy kat. B
-Naprawy oraz tankowania samochodu po zakończonej służbie
-Znajomość terenu Los Santos
-Kulturę wobec klientów oraz pracowników firmy.

Po wypełnieniu poniższego wzoru, zostaną Państwo poinformowani o tym czy zostaniecie przyjęci. Po przyjęciu was do naszych progów, odbywacie 30 minutowe sprawdzenie waszych umiejętności! Więcej informacji po przyjeciu!

1
Podania sprawdzają:

grand1910

Carbonex

GumtixTheDon

• Do góry
    • 0

#61 DUCE — 9 02/11/2014 - 10:31

DUCE
  • Gracz

Imię i nazwisko: Riley Morgan

Numer telefonu: 4807468
Dlaczego wybierasz naszą firmę: Ponieważ zainteresowało mnie to co oferujecie.
Opowiedz  o swoim doświadczeniu w Taxi: Kiedyś pracowałem w TAXI (ooc:na innym koncie), Lubię podwozić innych ludzi. Posiadam prawo jazdy kat.B więc nie będzie problemów.

• Do góry
    • 0

#62 Watch — 204 02/11/2014 - 15:37

Watch
  • Gracz
Imię i nazwisko:Seamus_Wood
Numer telefonu:4823314
Dlaczego wybierasz naszą firmę:Szukam ogarniętej firmy  , która wie co to Role-Play , poza tym lubię człeków którzy tutaj pracują bo zanim jeszcze złożyłem tu podanie zawsze można było zajebiście pogadać z jednym z kierowców. Jak będzie trzeba mogę rozmawiać na komunikatorze Mumble.
Opowiedz  o swoim doświadczeniu w Taxi:Taksówkarzem byłem na wielu serwera trucerskich itp. i posiadam wymagane prawo jazdy . 

Mam nadzieję że podanie
                                Zostanie pozytywnie rozpatrzone.

Pozdrawiam Seamus_Wood

• Do góry
    • 0

#63 J_Shaw — 0 03/11/2014 - 09:19

J_Shaw
  • Gracz
Imię i nazwisko:Juan Shaw
Numer telefonu:
Dlaczego wybierasz naszą firmę:słyszałem wiele dobrych rzeczy o tej firmie głównie od ludzi na ulicy i pracownikow
Opowiedz  o swoim doświadczeniu w Taxi:Jestem meksykaninem w średnim wieku i swojego czasu w meksyku jeździłem bardzo dużo w taxi ... lubię nowe wyzwania i myślę , że się sprawdze
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: pampr, taxi, rekrutacja

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych