Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

APELACJA-kara Oszust.

apelacja kary

Najlepsza odpowiedź White, 27/04/2014 - 11:23

Tworzenie kolejnych MK, by apelować od słusznej kary mija się z celem. Zresztą nie bez powodu nie ma przycisku "apeluj" od kary "oszust". Zobacz cały post

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 dziadek12 4 27/04/2014 - 11:12

dziadek12
  • Świeżak

No więc cześć i czołem z tej strony Twixxiu, wczoraj mnie z poprzednim tematem trochę poniosło za co najmocniej przepraszam Rafała, i całą resztę zrozumiałem co zrobiłem i zrozumiałem, że kara jest jak najbardziej słuszna dla mnie..Tylko problem jest taki że no po prostu chcę pograć na serwerze, bardzo mi na tym zależy a mając karę ''oszust'' to nie da się grać..Ja wiem, że serwer musi być chroniony przed oszustwami, jest to druga taka kara na serwerze opiszę jak to się stało..Tak więc jakoś pomiędzy godziną16:00 a 17:00 przyszedł do mnie gracz Marcello Sanseverino czy jakoś tak i chciał zagrać o 10.000$ wraz z innym graczem (moim znajomym) Postanowiliśmy go oszukać znajomy dostaje swoje pieniądze co mi dał i połowę Marcela i tak się stało ja dostałem z tego 5.000$ on dostał 15.000$ oczywiście Czysto IC wiem że to mnie nie usprawiedliwia ze IC..Jakiś czas temu Rec0n V2 zrobił  U MNIE W KASYNIE  to samo ale z graczem ''Canhal'' Identycznie jak ja odegrał uciekł zmienił nick i nie został ukarany, inni też nie zostają..Zgadzam się z karą Rafała jednak nie zgadzam się z tym, że mi z /bank zabrał 20.000$ z czego zarobiłem 5.000$ przesada pracowałem na to po 24/7 w grze aby to jakoś zarobić, w kasynie oczywiście i nikogo nie oszukiwałem każdy mi ufał..Budynek w którym oszukaliśmy gracza miał iść do sprzedania, więc mówię a co tam raz można innych nie ukarali to i mnie nie ukrają a tu jednak mnie ukarano..Jak niektórzy wiedzą, gram tu od 2013 roku, przeszło rok jak rozpocząłem swoją karierę na serwerze, i zależy mi na grze tu, jednak bez tej kary mając tą karę nigdzie sobie nie pogram..Zastanawiam się, gdy mnie oszukano na 3.000$ napisałem do administracji i nic z tym nie zrobili czy to przypadek?-no nie sądzę..Sprawę kieruję głównie do założyciela serwera, naprawdę wiedziałem co robię ale nie wiedziałem jakie są tego konsekwencje jakiś czas temu jak dobrze pamiętam misiek napisał ''Nie będziemy karali graczy którzy oszukują IC w kasynach, robicie to na swoją odpowiedzialność'' Naturalnie do tego się przystosowałem..Chciałbym przeprosić społeczność Net4Game, oraz prosić o kolejną szansę naprawdę to jest tylko gra w życiu ooc również bywają oszustwa i to na większą skalę, nie chcę odchodzić w taki sposób z serwera, aczkolwiek chcę jeszcze pograć jakiś czas z wami..Liczę na zdjęcie tej kary, naprawdę przepraszam, za to co zrobiłem i więcej tego nie zrobie, nie chcę tracic konta globalnego i swoich osiągnięć za E-pieniążki..To tylko gra tak czy owak kiedyś przyjdzie na każdego czas aby odejść a ja na to jeszcze nie mam ochoty, chcę pograć po prostu..Dodam, że odwalaczem nie jestem, nikomu nie szkodziłem w grze, wręcz przeciwnie pomagałem..Liczę na zrozumienie, zdjęcie kary, oraz na wybaczenie..Cześć.

Link do konta globalnego: http://net4game.com/.../99353-twixxiu/

Pisze z tego, gdyż na Globalu blokada pisania na okres 60-dni.

• Do góry
    • 1

#2 Dexel351 27/04/2014 - 11:21

Dexel
  • Gracz

Rzecz jasna fajnie by było - gdyby ktoś zdjął ci tą kare. 

• Do góry
    • 0

#3 White728 27/04/2014 - 11:23

White
  • Gracz

Najlepsza odpowiedź

Tworzenie kolejnych MK, by apelować od słusznej kary mija się z celem. Zresztą nie bez powodu nie ma przycisku "apeluj" od kary "oszust".
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych