Noo... na sztuki ciągle się kupuje. Już nie wiem, kiedy miałem całą paczkę. W sumie ma to swoje pozytywy.
Na sztuki dobra sprawa, niewatpliwie jest to nielegalne A ludzie i tak sprzedaja bo sie oplaca XDXDXD
Najlepsza odpowiedź ShortDogg, 20/04/2014 - 02:38
W II klasie podstawówki zapaliłem pierwszego,zawsze mnie korciło by sobie zapalić ponieważ rodzice palili jak smoki i do tych czas również.Wnioskowałem że to jest ohyda,lecz parę lat później II Gim się dopiero zaczęło,koleżki zachęcili mnie do spróbowania niestety ruskiego
no i wiecie jak to jest nie odmówi się przyjacielowi.Więc od tamtej pory cały czas palę i muszę wam odwzajemnić że niestety jestem nałogowym palaczem a chciałbym rzucić(((....
Noo... na sztuki ciągle się kupuje. Już nie wiem, kiedy miałem całą paczkę. W sumie ma to swoje pozytywy.
Na sztuki dobra sprawa, niewatpliwie jest to nielegalne A ludzie i tak sprzedaja bo sie oplaca XDXDXD
Na sztuki dobra sprawa, niewatpliwie jest to nielegalne
A ludzie i tak sprzedaja bo sie oplaca XDXDXD
No, oszczędnie i mniej się jara. Na PKS'ach już nie sprzedają xDDDDDDDDD. Od wakacji.
No, oszczędnie i mniej się jara. Na PKS'ach już nie sprzedają xDDDDDDDDD. Od wakacji.
Wez 1zl za sztuke... nie sprzedaja bo ktos ich podkurwil na psiarnie i kara 5000zl xddd
Wez 1zl za sztuke... nie sprzedaja bo ktos ich pod(cenzura)il na psiarnie
i kara 5000zl xddd
Na pewno ktoś podkurwił, ale ze 5 kafli to nie wiedziałem xD. Cóż. No drogo było.
Pale od 5 klasy podstawówki aż do teraz :<
Użytkownik Skarbex edytował ten post 02/11/2014 - 12:33
Ja nie palę i jakoś też się cieszę..
1. Palenie truje, może powoli, ale prędzej czy później będą tego skutki,
2. Wyrzucamy na to pieniądze,
3. Trujemy także ludzi w otoczeniu, dzieci i dorosłych.
Nigdy nie próbowałem palić, i nie zamierzam, jestem sportowcem.
Osobiście nie pochwalam palenia papierosów, jest to zabijanie się na własne życzenie.
Nigdy nie próbowałem palić, i nie zamierzam, jestem sportowcem.
Osobiście nie pochwalam palenia papierosów, jest to zabijanie się na własne życzenie.
Usuń wiadomości, a nie albo skypa podaj.
jaram od szóstego roku życia, starsi kumple mi dawali szlugi bo miałem ADHD i teraz pale już 21 lat.
Pierwszy w SP był, jakoś 5 klasa. Lecz nałogowo pale od 1 klasy GIM, i szczerze nie polecam! Niszczy mi to życie
Do palenia jakoś nigdy mnie nie ciągneło, ale za to jak ktoś mi zaproponuje coś do picia mocnego, to nie odmawiam.
Jak byłem mały to z kuzynem jak ja już byłem w drugiej podstawówce paliłem karteczki zawinięte w rulonik.
Papierosa pierwszego zapaliłem w pierwszej gimnazjum i nie paliłem wogóle ale od pierwszej średniej pale do dziś.
Nigdy i jest mi z tym dobrze
1 Technikum pierwszy raz
Kto pije i pali ten nie ma robiali moi drodzy!
1 gimnazjum, w sumie przed nią bo w wakacje
Nie zamierzam. Papierosy szkodzą zdrowiu ? I po co ci to ?
Wakacje jakoś 4-5 klasa podbazy
Paliłem ale przestałem, drugie największe gówno zaraz po dopach
Podstawówka, 2-3 klasa. Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że było to przed albo po komunii świętej.
od 15-stego roku życia jaram, czyli 6 lat(chujostwo), unikajta jak możeta, a pierwszy to tak w wieku 12 lat?
w 2 klasie podstawówki przed komunią miałem przypał u mamuśki, wtedy papieros kosztował 25gr na sztuki a paczka piątke ;p
teraz już staram się tego gówna nie tykać, raz na jakiś czas się zdarzy ale mnie już do tego nie ciągnie tak jak kiedyś
Użytkownik rhev edytował ten post 03/12/2014 - 14:54
Jakoś rok temu się pierwszy raz się zdarzył, ale tak to unikam Papierosów.
Ja mam tak - w gorszy dzień palę, a w następny nie muszę, nie ciągnie mnie
Po co palic papierosy?! Niech zalegalizuja marihuanne! Od fajek masz raka, a od Marry nie ma nic! Jestes lekko spizgany, ale chociaz poprawi ci humorek!
Użytkownik _SNOOP_ edytował ten post 05/12/2014 - 15:20
Wakacje przed pierwszą technikum, ze 3 buchy może złapałem, niedobre to.
Po co palic papierosy?! Niech zalegalizuja marihuanne! Od fajek masz raka, a od Marry nie ma nic! Jestes lekko spizgany, ale chociaz poprawi ci humorek!
Jeszcze za mało palisz marry
mi kiedyś wujek dał zapalici jak miałem z tszy lata i do tej pory mnie ciongnie ale mama mi nie kce kupić
6 podstawówka
wakacje (jakoś z 5 na 6 klase) nad zalewem ^^
Nie palę, ale paliłem pierwszy raz w Gimnazjum jak rozstałem się z dziewczyną poszedłem zapalić i nie mal nie wymiotowałem - jakoś nie poszło chyba xD
W wakacje między pierwszą, a drugą klasą gimnazjum - spaliłem wtedy trzy papierosy i mi się znudziło. Od tamtej pory nie zapaliło ani jednego i nie ciągnie mnie do tego.
Ja również w gimnazjum, lecz teraz elektroniki
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych