IC
Imię i nazwisko: Roberto Alonge
Numer telefonu: 570-23-67
Doświadczenie w tym zawodzie: GTA MTA- taksówkarz przez 4 miesiące, oczywiście z funkcją GPS'a
Dlaczego akurat My?: Moim zdaniem mam tu naprawdę duże szansę, jestem nowym graczem, ale naprawdę z wielkim doświadczeniem.Dogadam się z wszystkimi członkami taxi oraz szefem jak i kierownikiem.Jeździć taxi mógłbym przez 6 H albo nawet całą noc, ponieważ jestem nerdem komputerowym.Naprawianie taxi to też nie kłopot mam na koncie jakieś 500 $ + 300 $ za grę w kulki w 1 dzień to dużo,potrafię się dogadywać ze wszystkimi, bez wyjątku.
OOC
Imię: Dawid
Ilość godzin na postaci: 6 H ( Wiem , mało ale naprawdę mam doświadczenie z GTA MTA gdzie też była funkcja GPS'a i jest mi to bardzo dobrze znane, tak samo jak RP. )
Staż na serwerze: 2 dni - Ale naprawdę dużo poznałem i się nauczyłem ponieważ mam dużo doświadczenia z serwerów Role-Play
Coś o sobie: (Min 6 zdań.)
Nazywam się Dawid, pochodzę z Iławy, Warmii i Mazur, na co dzień gram na komputerze od czasu do czasu wyjdę na dwór, np : na plażę.Bardzo dużo czasu poświęcam na komputer tak jak już wspomniałem jestem nerdem komputerowym, nie przeszkadza mi to.Lubię się uczyć, lecz nie nazwał bym się kujonem.Uwielbiam grać w gry komputerowe,przez 2 lata grałem na serwerze PSi, też na sampie.Jestem uczciwym człowiekiem.Chodzę na siłownie jak i trenuję piłkę nożną, ale ! nie jest ona tak ważna jak komputer.Zaczynam teraz 2 gimnazjum mam nadzieje, że ją zdam.Moje cele na życie to zostać informatykę, ale wiem, że do tego jest potrzebna Fizyka jak i Matematyka w paluszku.Dziękuje to tyle, naprawdę proszę dać mi szansę , nie zawiodę nikogo, a ni tej szansy nie stracę.