Witam społeczność net4game, postanowiłem napisać pochwałę na tych osobników wymienionych wyżej.
Są to gracze z bardzo dużym poziomem, gra z nimi jest bardzo ekscytująca, że tak powiem,
każda akcja odgrywana z nimi jest po prostu świetna, wspaniale wczuwają się w dane sytuacje, akcje rozwijają na prawdę kozacko no aż chce się z takimi ludźmi grać.
Kubuś - miałem zaszczyt zacząć grę z nim jakoś 2 lata temu w Crips Rukola, gdzie pokazał na prawdę wysoki poziom, od tamtej pory gramy ze sobą praktycznie w każdej edycji Crips i nigdy nie żałowałem gry przy jego boku, no koleś jest ogarnięty po prostu i tyle. Pomocna dłoń od niego zawsze jest wyciągnięta i nie ważne jaki by osobnik o coś go nie poprosił, ten w jakiś sposób zawsze coś wymyśli.
Silvero (Kubson) - gracz o wielkim poziomie role play, każdą akcja jaką odgrywa się z Tym Panem jest po prostu kozacka, rozwinięta na wiele sposobów, widać, że człowiek jest kreatywny i ma chęć tworzenia wokół siebie zajebistego klimatu. Przeszedłem z nim kilka edycji Crips i serio koleś potrafi wczuć się w tą grę i pokazać, że kreatywność do podstawa.
Papież - ten o to właśnie Pan powinien być autorytetem dla większości osób, które lubią grać w org. przestępczych, ogarnia klimat, potrafi go wokół siebie stworzyć i to bardzo kreatywnie, jego sposób odgrywania jest, że tak powiem " przekurwiony " dodatkowo jest zajebistym ziomkiem OOC.
Szokerful - każdy nowy gracz powinien się dokładnie przyglądać temu Panu, odgrywa znakomicie każdą akcję, rozbudowuje ją na takim poziomie, że można się poczuć jak w realnym świecie, polecam grę z tym Panem, gdyż na prawdę warto.
nie pisałem pochwały na każdego z osobna bo szczerze to jak by to wyglądało.

Temat jest zamknięty