Potrzebuję pomocy bo nie mogę się zdecydować na pojazd od 12 do15 kafli.
Nowy, używany. Wolę aby był z tuningiem.
Co polecacie ? ;>
Potrzebuję pomocy bo nie mogę się zdecydować na pojazd od 12 do15 kafli.
Nowy, używany. Wolę aby był z tuningiem.
Co polecacie ? ;>
Osobiście zastanowiłbym się nad jakąś używaną Hondą, jednakże o wiele trudniej będzie o tuning inny niż efektywność silnika. Pozostaje Ci też wziąć pod uwagę jakiegoś Mercedesa, bez problemów kupisz z dobrymi osiągami.
Co do Realu, to tak jak pan wyżej, albo Opelka jakiegoś.
Co do gry, to Premiera bądź Bliste.
Użytkownik D4VID3K edytował ten post 11/04/2014 - 07:10
Mogę Ci sprzedać moją Vectrę C 2.0 DTI 2002r. za jakieś 13
A co do gry to, hmm, Może jakąś alphe byś złapał, eurosa, no i premierek to oczywiście klasa.
Kup sobie BMW E34 M5, bestia - Twarda z niej sztuka.
Honde polecam.

Popularny
Golf IV
Użytkownik VeSteQ edytował ten post 12/04/2014 - 21:29
Użytkownik Jaszek22 edytował ten post 14/04/2014 - 21:45
Opelek omega.Jeśli chcesz podrzuce ci jakiś link z takim na sprzedarz z (mała reklama) i obczaisz se (Omega ta fajna tyle że niedoceniana !)
Osobiście polecam Audi A4 B5 1.8 B+G czarny.
Dodatki przydatne w nim : Radio CD, ABS, wspomaganie kierownicy, airbag albo SRS airbag :
SRS AIRBAG to fajny system Kiedyś moi rodzice mieli taki w starym fordziku escorcie
SRS AIRBAG daje ci pewnośc że jeśli nie zapniesz pasów poduszka powietrzna nie wybuchnie w czasie wypadku bądź stłuczki i nie połamie ci karku.
Samo AIRBAG jeśli wybuchnie a ty nie masz zapiętych pasów....Złamany kark.
Polecam również Opla Astre I bądź II jeśli masz więcej kasy i lubisz fajne autka Opel Astra III Cheatback
Pisz na PW podeśle linki z A(mała reklama) z fajnymi autkami.
Znalazłem na A(mała reklama) Audi A4 B5 sprowadzane...2.4 benzyna.Wszystkie dodatki 9,200zł...MARZENIE! super kolor fele takie se Ale też fajne.
Ma także hak więc nie będzie problemu z przyczepką.
EDIT: PS: Trzeba przerejestrować bo sprowadzane tysiak w dół czyli 10 tysi za cudowne audi....
Użytkownik PanKleks edytował ten post 16/04/2014 - 17:54
Kup sobie BMW E34 M5, bestia - Twarda z niej sztuka.
do 15 kafli to sam silnik z niej dostanie
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych