Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][SAMP] Clifford Bianco

• Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 ZnajdzNaMnieBata261 08/04/2014 - 01:44

ZnajdzNaMnieBata
  • Gracz

Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych: Nie posiadam.
Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: Clifford Bianco

Opis sytuacji: W nocy około 2:00 wpada do lokalu A/A który chce sprzedać narkotyki. Jakoż jestem kierownikiem nie mogę dopuszczać do takich sytuacji. Wiec zacząłem odgrywać iż człowieka z lokalu wyrzucam. Ten zero odegrania - zero wpółpracy RP. W rozmowie IC mówi że za jego zachowanie niema BANA. (Czy w życiu można dostać bana?) Po kilku próbach nawiązania RP człowiek udaje terminatora po czym daje /q.

Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)

Spoiler

• Do góry
    • 0

#2 White728 08/04/2014 - 05:37

White
  • Gracz
Powiadom oskarżonego o skardze. Ma dwadzieścia cztery godziny na wypowiedzenie się.
  • Do góry
    • 0

#3 ZnajdzNaMnieBata261 08/04/2014 - 12:01

ZnajdzNaMnieBata
  • Gracz

Powiadomiony. Czekamy.

• Do góry
    • 1

#4 clifford bianco0 08/04/2014 - 14:54

clifford bianco
  • Świeżak

witam

jak dla mnie to to sytuacja beznadziejna odgrywałem  wszystko i się starałem a ze wam w głowie aby tylko się z kogoś pośmiać, nawet jak dostane bana to jestem z siebie dumny iż chociaż się starałem się odgrywać role jestem nowym graczem i sie dopiero w czuwam dziękuje a co do tego ze za to nie ma się bana to czasem jeszcze mi się wymykają takie rzeczy nie jest łatwo z dnia na dzień mieć 2 życia i trzeba się w nie wczuć

do widzenia

• Do góry
    • 0

#5 White728 08/04/2014 - 18:44

White
  • Gracz
Clifford Bianco - blokada postaci - /q podczas akcji RolePlay.
  • Do góry
    • 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych