Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja][Santos FM][$120/$140 - $180] \\ (Stażysta) Intern \\ Reporter \\ Manager \\

radiostacja rozgłośnia radiowa prezenter medialny głos los santos

• Please log in to reply
212 odpowiedzi w tym temacie

#121 Qlass30 28/07/2014 - 16:36

Qlass
  • Gracz

Imię: Jefferson
Nazwisko: Edwards
Telefon kontaktowy: 29-15-108
Jakie jest Twoje doświadczenie w tej branży? Niestety mam bardzo małe, pracowałem trochę w małej firmie, lecz były straszne problemy z zarządem.
W jaki sposób chciałbyś wzbudzić wśród słuchaczy sympatię? Potrafię przyciągnąć uwagę słuchacza ciekawymi audycjami, potrafię prowadzić kącik informujący (uczący) jakiś rzeczy.
Czego miałyby dotyczyć prowadzone przez Ciebie audycje? audycje z różnych imprez, jak pisałem wyżej jakieś wiadomości informacyjne (uczące), jednak mogę podjąć się wszystkiego 

• Do góry
    • 0

#122 Jakubasd_PL165 28/07/2014 - 16:42

Jakubasd_PL
  • Gracz

Imię: Jefferson
Nazwisko: Edwards
Telefon kontaktowy: 29-15-108
Jakie jest Twoje doświadczenie w tej branży? Niestety mam bardzo małe, pracowałem trochę w małej firmie, lecz były straszne problemy z zarządem.
W jaki sposób chciałbyś wzbudzić wśród słuchaczy sympatię? Potrafię przyciągnąć uwagę słuchacza ciekawymi audycjami, potrafię prowadzić kącik informujący (uczący) jakiś rzeczy.
Czego miałyby dotyczyć prowadzone przez Ciebie audycje? audycje z różnych imprez, jak pisałem wyżej jakieś wiadomości informacyjne (uczące), jednak mogę podjąć się wszystkiego 

Akceptuję, zapraszamy do siedziby w celu podpisania umowy.

• Do góry
    • 0

#123 Jebot0 28/07/2014 - 17:27

Jebot
  • Świeżak

.

Użytkownik Jebot edytował ten post 28/07/2014 - 17:28

• Do góry
    • 0

#124 Jebot0 28/07/2014 - 23:03

Jebot
  • Świeżak

Jakich wymagań nie spełniam?

• Do góry
    • 0

#125 Hansu411 30/07/2014 - 14:37

Hansu
  • Gracz

Fotograf

Imię: Tobias
Nazwisko: Costa
Telefon kontaktowy: 444-24-86

Jakie jest Twoje doświadczenie w tej branży? Średnie lecz szybko się uczę. Dodam też że fotografowanie to moja pasja.
Próbki minimalnie dwóch zdjęć ((imgur.com)): FG5YbuI.jpg

AGv8M5l.jpg

Proszę o przyjęcie mnie do pracy i pozdrawiam serdecznie!

Wybacz, że dopiero teraz, ale byłem przez dłuższy czas nieobecny. Podanie akceptuję, zgłoś się do mnie na skype, no i rzecz jasna w siedzibie. :)

• Do góry
    • 0

#126 XxSwAgErxX7 31/07/2014 - 11:37

XxSwAgErxX
  • Gracz

Imię: Ali
Nazwisko: Claps
Telefon kontaktowy:3874646

Miejsce zamieszkania: Los Santos
Kilka zdań o sobie: Witam cały zarząd, nazywam się Ali Claps mam duże doświadczenie w tej branży ponieważ byłem menagerem w Inter FM było dobrze prospektujace radio ale własciciele wyjechali i zamkneli biznes.
Dlaczego uważasz, że poradzisz sobie na tym stanowisku? Ponieważ prowadziłem nie jedno radio, mam dobry kontakt z ludzmi oraz dużo pomyslów.
W jaki sposób zareagujesz na przebywającego w siedzibie pracownika, niewypełniającego swoich obowiązków? Za pierwszym razem zwróce mu uwage, jeżeli dalej będzie robił to samo no to niestety ale no pożegnamy się.

Użytkownik Rogacz00 edytował ten post 31/07/2014 - 11:43

• Do góry
    • 0

#127 Jakubasd_PL165 31/07/2014 - 19:19

Jakubasd_PL
  • Gracz

Imię: Ali
Nazwisko: Claps
Telefon kontaktowy:3874646

Miejsce zamieszkania: Los Santos
Kilka zdań o sobie: Witam cały zarząd, nazywam się Ali Claps mam duże doświadczenie w tej branży ponieważ byłem menagerem w Inter FM było dobrze prospektujace radio ale własciciele wyjechali i zamkneli biznes.
Dlaczego uważasz, że poradzisz sobie na tym stanowisku? Ponieważ prowadziłem nie jedno radio, mam dobry kontakt z ludzmi oraz dużo pomyslów.
W jaki sposób zareagujesz na przebywającego w siedzibie pracownika, niewypełniającego swoich obowiązków? Za pierwszym razem zwróce mu uwage, jeżeli dalej będzie robił to samo no to niestety ale no pożegnamy się.

Odrzucam.

• Do góry
    • 0

#128 mixel10 02/08/2014 - 10:48

mixel
  • Gracz

Imię: Yaremka

NazwiskoPiotrovskii

Telefon kontaktowy: ---
Jakie jest Twoje doświadczenie w tej branży?  Nie mam niestety doświadczenia w tej branży ale miałem okazje nie raz widzieć jak pracują takie osoby. 

W jaki sposób chciałbyś wzbudzić wśród słuchaczy sympatię? Mam zamiar zaciekawić ludzi różnymi anegdotkami i innymi ciekawymi rzeczami. Mam wiele pomysłów.

Czego miałyby dotyczyć prowadzone przez Ciebie audycje?  M.in. Motoryzacji, Muzyki, Sportu oraz wielu wielu innych.

• Do góry
    • 0

#129 Jakubasd_PL165 02/08/2014 - 11:30

Jakubasd_PL
  • Gracz

Imię: Yaremka

NazwiskoPiotrovskii

Telefon kontaktowy: ---
Jakie jest Twoje doświadczenie w tej branży?  Nie mam niestety doświadczenia w tej branży ale miałem okazje nie raz widzieć jak pracują takie osoby. 

W jaki sposób chciałbyś wzbudzić wśród słuchaczy sympatię? Mam zamiar zaciekawić ludzi różnymi anegdotkami i innymi ciekawymi rzeczami. Mam wiele pomysłów.

Czego miałyby dotyczyć prowadzone przez Ciebie audycje?  M.in. Motoryzacji, Muzyki, Sportu oraz wielu wielu innych.

Przyjmuję na tygodniowy okres próbny, zjaw się w siedzibie w celu podpisania umowy.

• Do góry
    • 0

#130 HiFi_58 02/08/2014 - 17:24

HiFi_
  • Gracz

Imię:   

Neil

Nazwisko:   

Costa

Telefon kontaktowy:  

- (Podam po pozytywnym rozpatrzeniu mojego podania.)

Miejsce zamieszkania:   

Marina.

Kilka zdań o sobie

Jestem osobą pracowitą i uczciwą. Staram się nie popełniać błędów, aczkolwiek jeżeli taki się przydarzą to staram się z nich wyciągnąć wnioski i kolejny raz tego nie robić. 

Dlaczego uważasz, że poradzisz sobie na tym stanowisku

Odkąd pamiętam, pracowałem na wyższych stanowiskach. Nie tylko na posadzie kierownika, a dyrektora czy vice prezesa.. 

W jaki sposób zareagujesz na przebywającego w siedzibie pracownika, niewypełniającego swoich obowiązków

-Będę się starał się porozmawiać z nim  i go upomnieć. Przypomnę mu dany punkt z regulaminu, który podpisywał, po dołączeniu w szeregi

Santos FM - jeżeli to nie pomoże i poprawa nie nastąpi, napiszę odpowiednią skargę.

• Do góry
    • 0

#131 just MJD61 02/08/2014 - 18:44

just MJD
  • Gracz

Imię: Dayne
Nazwisko: Faried
Telefon kontaktowy: 4422595
Jakie jest Twoje doświadczenie w tej branży? Nie posiadam doświadczenia w tak dużej rozgłośni radiowej jak Santos FM. W szkole średniej brałem udział w małym radiu szkolnym, mającym na celu audycje na przerwach, rozgłaszanie wszelkich informacji od dyrekcji, nauczycieli czy też od innych uczniów. 
W jaki sposób chciałbyś wzbudzić wśród słuchaczy sympatię? Audycje sportowe, sport to moje życie, posiadam spore pojęcie o różnego rodzaju sportach, myślę, że potrafię wzbudzić emocję u słuchaczy. 
Czego miałyby dotyczyć prowadzone przez Ciebie audycje? Informacje odnośnie sportu, krótkie relacje z wydarzeń sportowych, wywiady z mieszkańcami odnośnie ich aktywności fizycznej, sportowego trybu życia.

• Do góry
    • 0

#132 Jakubasd_PL165 03/08/2014 - 10:24

Jakubasd_PL
  • Gracz

Imię:   

Neil

Nazwisko:   

Costa

Telefon kontaktowy:  

- (Podam po pozytywnym rozpatrzeniu mojego podania.)

Miejsce zamieszkania:   

Marina.

Kilka zdań o sobie

Jestem osobą pracowitą i uczciwą. Staram się nie popełniać błędów, aczkolwiek jeżeli taki się przydarzą to staram się z nich wyciągnąć wnioski i kolejny raz tego nie robić. 

Dlaczego uważasz, że poradzisz sobie na tym stanowisku

Odkąd pamiętam, pracowałem na wyższych stanowiskach. Nie tylko na posadzie kierownika, a dyrektora czy vice prezesa.. 

W jaki sposób zareagujesz na przebywającego w siedzibie pracownika, niewypełniającego swoich obowiązków

-Będę się starał się porozmawiać z nim  i go upomnieć. Przypomnę mu dany punkt z regulaminu, który podpisywał, po dołączeniu w szeregi

Santos FM - jeżeli to nie pomoże i poprawa nie nastąpi, napiszę odpowiednią skargę.

Imię: Dayne
Nazwisko: Faried
Telefon kontaktowy: 4422595
Jakie jest Twoje doświadczenie w tej branży? Nie posiadam doświadczenia w tak dużej rozgłośni radiowej jak Santos FM. W szkole średniej brałem udział w małym radiu szkolnym, mającym na celu audycje na przerwach, rozgłaszanie wszelkich informacji od dyrekcji, nauczycieli czy też od innych uczniów. 
W jaki sposób chciałbyś wzbudzić wśród słuchaczy sympatię? Audycje sportowe, sport to moje życie, posiadam spore pojęcie o różnego rodzaju sportach, myślę, że potrafię wzbudzić emocję u słuchaczy. 
Czego miałyby dotyczyć prowadzone przez Ciebie audycje? Informacje odnośnie sportu, krótkie relacje z wydarzeń sportowych, wywiady z mieszkańcami odnośnie ich aktywności fizycznej, sportowego trybu życia.

• Do góry
    • 0

#133 Jakubasd_PL165 07/08/2014 - 09:25

Jakubasd_PL
  • Gracz

zTGOSDa.png

Witajcie!

W związku z nadchodzącym San Andreas Soccer League oraz współpracą, którą Santos FM zawarło z zarządem tej instytucji, rozpoczynamy rekrutację na stanowisko komentatora sportowego! Poszukujemy osób odpowiedzialnych, aktywnych i przede wszystkim wygadanych. Zainteresowanych prosimy o wysłanie poniższego formularza w tym temacie bądź skontaktowania się ze mną na Skype. Dodam również, że osoby, które zdecydują się na pełnienie takiej funkcji, muszą wykazać się kreatywnością nie tylko w swoim podaniu, ale wymagamy tego także bezpośrednio w grze.

To tyle ode mnie, powodzenia w pisaniu podań życzę oraz do usłyszenia podczas rozgrywek ligowych! :)

Komentator sportowy

[San Andreas Soccer League]

Imię:
Nazwisko:
Telefon kontaktowy:
Miejsce zamieszkania:
Czy miałeś/aś kiedyś okazję pracować na podobnym stanowisku?
W kilku zdaniach skomentuj tę* sytuację:

*Link.

Użytkownik Jakubasd_PL edytował ten post 13/08/2014 - 09:24

• Do góry
    • 2

#134 DRUX7 12/08/2014 - 11:06

DRUX
  • Gracz

Imię: Turner.
Nazwisko: Price.

Telefon kontaktowy: 452-83-15.
Miejsce zamieszkania: Obecnie mieszkam w jednym z domów jednorodzinnych na Idlewood.
Kilka zdań o sobie: Nazywam się Turner Price, mam 32 lata, urodziłem się w San Francisco, jednak po paru długich latach przeprowadziłem się do Los Santos w stanie San Andreas. Jestem osobą uprzejmą, miłą i kulturalną wobec innych.
Dlaczego uważasz, że poradzisz sobie na tym stanowisku?: Ponieważ. Jestem osobą odpowiedzialną i potrafię współpracować z innymi ludźmi. Doświadczenia na tym stanowisku zdobyłem będąc kierownikiem w firmie Level Taxi.

W jaki sposób zareagujesz na przebywającego w siedzibie pracownika, niewypełniającego swoich obowiązków??: Nie będę  na pewno agresywny w stosunku do tego pracownika, ale jestem osobą konsekwentną i porozmawiam z nim o tym co robi źle i wytłumaczę mu jakie mogą być konsekwencje nie wypełniania swoich obowiązków.

Użytkownik DRUX edytował ten post 12/08/2014 - 11:09

• Do góry
    • 1

#135 Jakubasd_PL165 12/08/2014 - 11:39

Jakubasd_PL
  • Gracz

Imię: Turner.
Nazwisko: Price.

Telefon kontaktowy: 452-83-15.
Miejsce zamieszkania: Obecnie mieszkam w jednym z domów jednorodzinnych na Idlewood.
Kilka zdań o sobie: Nazywam się Turner Price, mam 32 lata, urodziłem się w San Francisco, jednak po paru długich latach przeprowadziłem się do Los Santos w stanie San Andreas. Jestem osobą uprzejmą, miłą i kulturalną wobec innych.
Dlaczego uważasz, że poradzisz sobie na tym stanowisku?: Ponieważ. Jestem osobą odpowiedzialną i potrafię współpracować z innymi ludźmi. Doświadczenia na tym stanowisku zdobyłem będąc kierownikiem w firmie Level Taxi.

W jaki sposób zareagujesz na przebywającego w siedzibie pracownika, niewypełniającego swoich obowiązków??: Nie będę  na pewno agresywny w stosunku do tego pracownika, ale jestem osobą konsekwentną i porozmawiam z nim o tym co robi źle i wytłumaczę mu jakie mogą być konsekwencje nie wypełniania swoich obowiązków.

• Do góry
    • 2

#136 WafelLbn4 13/08/2014 - 12:29

WafelLbn
  • Gracz

Imię:Dawson
Nazwisko:Ricciotti
Telefonarrow-10x10.png kontaktowy:4472055
Miejsce zamieszkania:Aleja Gwiazd
Kilka zdań o sobie:Mam 17 lat, mieszkam niedaleko Lublina, interesuje się kibicowanie, anime i wedkarstwem. Na serwerach rp gram od 6 lat :). Na net4game gram juz spory czas, lecz do mojego drugiego konta nie pamietam ani loginu ani hasła. Na net4game gram głowie po pracy, czyli po godzinie 17. Jeżeli mam wolne staram grac się jak najdłużej.
Dlaczego uważasz, że poradzisz sobie na tym stanowisku?Ponieważ jestem kierownikiem już w 4shooter,platinium gym a takze speed cars.
W jaki sposób zareagujesz na przebywającego w siedzibie pracownika, niewypełniającego swoich obowiązków?Będe starał wytłumaczyc mu jakie błedy robi i pomagał mu poprawiać te błędy.

• Do góry
    • 0

#137 Jakubasd_PL165 13/08/2014 - 13:26

Jakubasd_PL
  • Gracz

Imię:Dawson
Nazwisko:Ricciotti
Telefonarrow-10x10.png kontaktowy:4472055
Miejsce zamieszkania:Aleja Gwiazd
Kilka zdań o sobie:Mam 17 lat, mieszkam niedaleko Lublina, interesuje się kibicowanie, anime i wedkarstwem. Na serwerach rp gram od 6 lat :). Na net4game gram juz spory czas, lecz do mojego drugiego konta nie pamietam ani loginu ani hasła. Na net4game gram głowie po pracy, czyli po godzinie 17. Jeżeli mam wolne staram grac się jak najdłużej.
Dlaczego uważasz, że poradzisz sobie na tym stanowisku?Ponieważ jestem kierownikiem już w 4shooter,platinium gym a takze speed cars.
W jaki sposób zareagujesz na przebywającego w siedzibie pracownika, niewypełniającego swoich obowiązków?Będe starał wytłumaczyc mu jakie błedy robi i pomagał mu poprawiać te błędy.

Odrzucam.

• Do góry
    • 0

#138 Gluzzer-4 16/08/2014 - 22:29

Gluzzer
  • Gracz

Ja, Darius Rongo], spełniam powyższe wymagania, zobowiązuję się do przestrzegania panujących w firmie zasad i chcę rozpocząć tygodniowy staż w radiostacji Santos FM

• Do góry
    • 0

#139 Jakubasd_PL165 16/08/2014 - 23:03

Jakubasd_PL
  • Gracz

Ja, Darius Rongo], spełniam powyższe wymagania, zobowiązuję się do przestrzegania panujących w firmie zasad i chcę rozpocząć tygodniowy staż w radiostacji Santos FM

• Do góry
    • 0

#140 Patryk Wiciel0 17/08/2014 - 13:39

Patryk Wiciel
  • Gracz

Imię: Dillon
Nazwisko: Torres
Telefon kontaktowy: 4473346
Miejsce zamieszkania: Aleja Gwiazd
Kilka zdań o sobie: mam 24 lata, byłem kierownikiem w wielu firmach,lubię motoryzacje,
Dlaczego uważasz, że poradzisz sobie na tym stanowisku? Pracowałem już wielu firmach dobrze się sprawowałem jako kierownik i myślę ze i tu dałbym sobie rade
W jaki sposób zareagujesz na przebywającego w siedzibie pracownika, niewypełniającego swoich obowiązkówpierw poproszę aby zaczął robić to co do niego należy, jak to nie pomoże wezmę go do biura i pogadam sobie z nim a jak to nie pomoże to do szefostwa a jak szefostwo nie pomoże to wyleci z pracy

• Do góry
    • 0

#141 Jakubasd_PL165 17/08/2014 - 19:11

Jakubasd_PL
  • Gracz

Imię: Dillon
Nazwisko: Torres
Telefon kontaktowy: 4473346
Miejsce zamieszkania: Aleja Gwiazd
Kilka zdań o sobie: mam 24 lata, byłem kierownikiem w wielu firmach,lubię motoryzacje,
Dlaczego uważasz, że poradzisz sobie na tym stanowisku? Pracowałem już wielu firmach dobrze się sprawowałem jako kierownik i myślę ze i tu dałbym sobie rade
W jaki sposób zareagujesz na przebywającego w siedzibie pracownika, niewypełniającego swoich obowiązkówpierw poproszę aby zaczął robić to co do niego należy, jak to nie pomoże wezmę go do biura i pogadam sobie z nim a jak to nie pomoże to do szefostwa a jak szefostwo nie pomoże to wyleci z pracy

Odrzucam, zbyt barwna kartoteka.

• Do góry
    • 0

#142 Jakubasd_PL165 06/10/2014 - 07:03

Jakubasd_PL
  • Gracz

Y2mHwNo.png

Ostatnio wprowadziliśmy kilka istotnych zmian i jedna z nich dotyczy powrotu do tego schematu rekrutacji. Temat został w związku z tym poprawiony, więc wszystko, co znajdziecie w pierwszym poście, jest aktualne. Do sprawdzania podań zostały uprawnione dwie nowe osoby - Kreatif () oraz Dammianno.

Po blisko dwóch miesiącach przerwy ponownie otwieram temat i zapraszam do wysyłania podań - naprawdę warto. :)

• Do góry
    • 0

#143 Jakubasd_PL165 11/10/2014 - 10:57

Jakubasd_PL
  • Gracz

Odświeżam i zachęcam do wysyłania podań.

• Do góry
    • 0

#144 Tuiq6 18/10/2014 - 16:55

Tuiq
  • Gracz

Imię: Antonio
Nazwisko: Espera
Telefon kontaktowy: Utopiłem telefon i muszę zmienić numer. Chwilowo tylko kontakt mailowy. ((Szczerze mówiąc dopiero wróciłem i natłok zmian mnie przygniótł, więc nawet nie wiem jak sprawdzić mój numer ;x))
Miejsce zamieszkania: brak zameldowania
Kilka zdań o sobie: Jestem człowiekiem z dużym bagażem doświadczeń. Przez ponad 10 lat mieszkałem w spokojnym Fort Carson, jednakże dałem się ponieść fali emigracji i osiedliłem się w San Fierro. Tam przeniosłem moją nowo otwartą firmę meblarską, której jedank nie udało się przebić przez ogromą konkurencję miasta. Wtedy też zatrudniłem się w placówce rządowej gdzie od zwykłego kierownika zmiany udało mi się dotrzeć na stołek Senatora; byłem kolegą po fachu i świadkiem niesamowitego rozwoju Diva Mite. Po odbyciu kadencji pozostałem w rządzie i przez krótki okres zajmowałem się sprzedażą gruntów pod budowę domów. Następnie przeprowadziłem się do Los Santos gdzie startowałęm w wyborach na gubernatora San Andreas. Przegrawszy wybory wyjechałem do ojczystej Hiszpanii. Wracałem kilkurkotnie na krótki pobyt. Obcna wizyta w LS to kolejne podejście pod powrót do najwspanialszego stanu Ameryki.
Dlaczego uważasz, że poradzisz sobie na tym stanowisku?
Niejednokrotnie pełniłem stanowiska kierownicze i kontakt z drugim człowiekiem nie jest mi obcy. Wiem jak zachowywać się w kryzysowych sytuacjach i umiem działać pod presją. Chciałbym też odpocząć od polityki, którą zajmowałem się całe życie.
W jaki sposób zareagujesz na przebywającego w siedzibie pracownika, niewypełniającego swoich obowiązków?

Najpierw przyjżę się bliżej problemowi. Sprawdzę na jakich podłożach pracownik szkodzi firmie, a następnie porozmawiam z nim o jego postawie. Jeśli słowna repremenda nie zadziała sięgnę po kary w postaci obcięcia pensi i okrojenia przywilejów. Taki pracownik będzie oflagowany i obserwowany. Gdyby nie było widać poprawy pozostaje nic innego jak się pożegnać.

Użytkownik Tuiq edytował ten post 18/10/2014 - 16:56

• Do góry
    • 0

#145 Jakubasd_PL165 19/10/2014 - 11:44

Jakubasd_PL
  • Gracz

Imię: Antonio
Nazwisko: Espera
Telefon kontaktowy: Utopiłem telefon i muszę zmienić numer. Chwilowo tylko kontakt mailowy. ((Szczerze mówiąc dopiero wróciłem i natłok zmian mnie przygniótł, więc nawet nie wiem jak sprawdzić mój numer ;x))
Miejsce zamieszkania: brak zameldowania
Kilka zdań o sobie: Jestem człowiekiem z dużym bagażem doświadczeń. Przez ponad 10 lat mieszkałem w spokojnym Fort Carson, jednakże dałem się ponieść fali emigracji i osiedliłem się w San Fierro. Tam przeniosłem moją nowo otwartą firmę meblarską, której jedank nie udało się przebić przez ogromą konkurencję miasta. Wtedy też zatrudniłem się w placówce rządowej gdzie od zwykłego kierownika zmiany udało mi się dotrzeć na stołek Senatora; byłem kolegą po fachu i świadkiem niesamowitego rozwoju Diva Mite. Po odbyciu kadencji pozostałem w rządzie i przez krótki okres zajmowałem się sprzedażą gruntów pod budowę domów. Następnie przeprowadziłem się do Los Santos gdzie startowałęm w wyborach na gubernatora San Andreas. Przegrawszy wybory wyjechałem do ojczystej Hiszpanii. Wracałem kilkurkotnie na krótki pobyt. Obcna wizyta w LS to kolejne podejście pod powrót do najwspanialszego stanu Ameryki.
Dlaczego uważasz, że poradzisz sobie na tym stanowisku?
Niejednokrotnie pełniłem stanowiska kierownicze i kontakt z drugim człowiekiem nie jest mi obcy. Wiem jak zachowywać się w kryzysowych sytuacjach i umiem działać pod presją. Chciałbym też odpocząć od polityki, którą zajmowałem się całe życie.
W jaki sposób zareagujesz na przebywającego w siedzibie pracownika, niewypełniającego swoich obowiązków?

Najpierw przyjżę się bliżej problemowi. Sprawdzę na jakich podłożach pracownik szkodzi firmie, a następnie porozmawiam z nim o jego postawie. Jeśli słowna repremenda nie zadziała sięgnę po kary w postaci obcięcia pensi i okrojenia przywilejów. Taki pracownik będzie oflagowany i obserwowany. Gdyby nie było widać poprawy pozostaje nic innego jak się pożegnać.

Wstępnie akceptuję. Zapraszamy do siedziby w celu omówienia szczegółów oraz podpisania umowy.

• Do góry
    • 0

#146 Baartekk24 27/10/2014 - 21:14

Baartekk2
  • Gracz

Imię: John
Nazwisko: Tomson
Telefon kontaktowy: 4747988
Jakie jest Twoje doświadczenie w tej branży? Pracowałem w tej branży i ogarniam prowadzenie audycji i nadawanie reklam. 
W jaki sposób chciałbyś wzbudzić wśród słuchaczy sympatię? Poruszał bym ciekawe tematy ,może jakieś wywiady (o ile to możliwe), starał bym się organizować częsko giełby i zgromadzic tam jak najwiecej osob.
Czego miałyby dotyczyć prowadzone przez Ciebie audycje? Głównie zajmował bym się giełdami oraz nadawał ogłoszenia i audycje.

• Do góry
    • 0

#147 Jakubasd_PL165 28/10/2014 - 15:49

Jakubasd_PL
  • Gracz

Imię: John
Nazwisko: Tomson
Telefon kontaktowy: 4747988
Jakie jest Twoje doświadczenie w tej branży? Pracowałem w tej branży i ogarniam prowadzenie audycji i nadawanie reklam. 
W jaki sposób chciałbyś wzbudzić wśród słuchaczy sympatię? Poruszał bym ciekawe tematy ,może jakieś wywiady (o ile to możliwe), starał bym się organizować częsko giełby i zgromadzic tam jak najwiecej osob.
Czego miałyby dotyczyć prowadzone przez Ciebie audycje? Głównie zajmował bym się giełdami oraz nadawał ogłoszenia i audycje.

• Do góry
    • 0

#148 Jakubasd_PL165 03/11/2014 - 17:01

Jakubasd_PL
  • Gracz

Odświeżam i zachęcam do wysyłania podań.

• Do góry
    • 0

#149 Kreatif478 16/11/2014 - 11:53

Kreatif
  • Gracz

Serdecznie zapraszam do składania podań!

Jeśli jesteś doświadczony, masz jakieś pojęcie na temat tej pracy to miejsce w Grupie A jest idealne dla Ciebie! Zechciałbyś być wśród największych gwiazd, być najlepszym reporterem, relacjonować to, co się dzieje w naszym mieście? Jeśli tak to jako Manager grupy A mam dla Ciebie idealne miejsce w grupie ! Nie zwlekaj i dołącz do nas już dziś!

• Do góry
    • 0

#150 Jakubasd_PL165 24/11/2014 - 17:56

Jakubasd_PL
  • Gracz

*
Popularny

XfVhXN0.png

Witajcie ponownie!

Wciąż poszukujemy osób, które chciałyby nie tylko zarobić, ale również wczuć się w rolę prawdziwego reportera w stacji radiowej. Naprawdę warto chociaż spróbować i podjąć się tego tygodniowego stażu, podczas którego można poznać sposób naszego działania z pozycji pracownika, aby później awansować na wyższe stanowisko i rozpocząć "karierę" reportera. Mamy w planach kilka ciekawych projektów, z czego część już funkcjonuje, jednak ich realizacja wymaga paru dodatkowych osób do pracy. Jeśli chcielibyście pomóc w ich organizacji lub samemu z naszą pomocą coś zorganizować to ten temat jest świetną okazją na dołączenie do nas i realizacji tych planów. To tyle ode mnie. Ponownie zachęcam do pisania i wysyłania podań. Tak jak wyżej - gra z naszą ekipą to naprawdę fajna i przyjemna sprawa. :)

• Do góry
    • 5

#151 Dironixu9 25/11/2014 - 17:29

Dironixu
  • Gracz

Ja, James Sanders, spełniam powyższe wymagania, zobowiązuję się do przestrzegania panujących w firmie zasad i chcę rozpocząć tygodniowy staż w radiostacji Santos FM.

• Do góry
    • 0

#152 Jakubasd_PL165 25/11/2014 - 17:49

Jakubasd_PL
  • Gracz

Ja, James Sanders, spełniam powyższe wymagania, zobowiązuję się do przestrzegania panujących w firmie zasad i chcę rozpocząć tygodniowy staż w radiostacji Santos FM.

• Do góry
    • 0

#153 DUCE 9 29/11/2014 - 19:55

DUCE
  • Gracz

Ja, Claudia Young, spełniam powyższe wymagania, zobowiązuję się do przestrzegania panujących w firmie zasad i chcę rozpocząć tygodniowy staż w radiostacji Santos FM.

• Do góry
    • 0

#154 Forester4 30/11/2014 - 16:52

Forester
  • Gracz

Imię: Lukas
NazwiskoAttento
Telefon kontaktowy: 4911881
Miejsce zamieszkania: Los Santos, Hotel
Kilka zdań o sobie: Jestem 22 letnim mężczyzną, który od dziecka mieszka w Los Santos. Ubiegłego roku ukończyłem studia w kierunku zarządzania i komunikacji społecznej. Jak na razie nie jestem w związku, tymczasowo nie planuję. Spoglądając na tablicę ogłoszeń zauważyłem, że poszukujecie kierowników. Pomyślałem więc "To robota dla mnie", od razu pobiegłem napisać podanie. Od lat interesuje się dziennikarstwem jak również zarządzaniem biznesu. Wiele razy byłem kierownikiem w salonie samochodowym czy restauracji. Nie wyobrażam sobie życia bez radia. Próbowałem wszystkiego, ale czuję, że to jest moje powołanie. Wybrałem to radio, ponieważ uważam, że ma ono ogarniętych założycieli oraz cieszy się dużą popularnością. 
Dlaczego uważasz, że poradzisz sobie na tym stanowisku?: Myślę, że warto dać mi szansę, ponieważ jak już wspomniałem kilka razy wykonywałem obowiązki kierownika. Będę sprawiedliwy i aktywny, ten biznes będzie dla mnie najważniejszy. Będę starał się, aby owe radio cieszyło się dużą popularnością jak również zadowoleniem klientów oraz słuchaczy. Nie będę zatrudniał osób niedoświadczonych, jednak broń Boże nie będę zbyt surowy. Jeżeli dana osoba ma jakieś doświadczenie z tym zawodem, stykała się już z nim, postanowię ją zatrudnić. Jeżeli jednak okaże się bez żadnego doświadczenie, bez dobrej dykcji lub brak dobrego dobrania słów do danego tematu, osoba nie zostanie zatrudniona. Gdy pracowałem jako kierownik w innych biznesach byłem bardzo lubiany wśród wszystkich klientów, szefów czy pracowników. Na pewno poradzę sobie z tym zawodem. ((chociaż nie przegrałem dużo godzin NA TEJ POSTACI jestem ogarniętym graczem. Od pięciu lat gram w tą grę, grałem na net4game na innym koncie do którego niestety zgubiło mi się hasło, więc założyłem kolejne.))
W jaki sposób zareagujesz na przebywającego w siedzibie pracownika, niewypełniającego swoich obowiązków?: Upomnę go, zagrożę utratą pracy. Powiem mu, aby więcej tak nie robił. Jeżeli nie będzie stosował się do moich poleceń i dalej będzie "rozrabiał", postanowię go zwolnić wcześniej kontaktując się z Wami (tzn. zarządem biznesu). 

• Do góry
    • 0

#155 Jakubasd_PL165 30/11/2014 - 19:06

Jakubasd_PL
  • Gracz

Ja, Claudia Young, spełniam powyższe wymagania, zobowiązuję się do przestrzegania panujących w firmie zasad i chcę rozpocząć tygodniowy staż w radiostacji Santos FM.

Imię: Lukas
NazwiskoAttento
Telefon kontaktowy: 4911881
Miejsce zamieszkania: Los Santos, Hotel
Kilka zdań o sobie: Jestem 22 letnim mężczyzną, który od dziecka mieszka w Los Santos. Ubiegłego roku ukończyłem studia w kierunku zarządzania i komunikacji społecznej. Jak na razie nie jestem w związku, tymczasowo nie planuję. Spoglądając na tablicę ogłoszeń zauważyłem, że poszukujecie kierowników. Pomyślałem więc "To robota dla mnie", od razu pobiegłem napisać podanie. Od lat interesuje się dziennikarstwem jak również zarządzaniem biznesu. Wiele razy byłem kierownikiem w salonie samochodowym czy restauracji. Nie wyobrażam sobie życia bez radia. Próbowałem wszystkiego, ale czuję, że to jest moje powołanie. Wybrałem to radio, ponieważ uważam, że ma ono ogarniętych założycieli oraz cieszy się dużą popularnością. 
Dlaczego uważasz, że poradzisz sobie na tym stanowisku?: Myślę, że warto dać mi szansę, ponieważ jak już wspomniałem kilka razy wykonywałem obowiązki kierownika. Będę sprawiedliwy i aktywny, ten biznes będzie dla mnie najważniejszy. Będę starał się, aby owe radio cieszyło się dużą popularnością jak również zadowoleniem klientów oraz słuchaczy. Nie będę zatrudniał osób niedoświadczonych, jednak broń Boże nie będę zbyt surowy. Jeżeli dana osoba ma jakieś doświadczenie z tym zawodem, stykała się już z nim, postanowię ją zatrudnić. Jeżeli jednak okaże się bez żadnego doświadczenie, bez dobrej dykcji lub brak dobrego dobrania słów do danego tematu, osoba nie zostanie zatrudniona. Gdy pracowałem jako kierownik w innych biznesach byłem bardzo lubiany wśród wszystkich klientów, szefów czy pracowników. Na pewno poradzę sobie z tym zawodem. ((chociaż nie przegrałem dużo godzin NA TEJ POSTACI jestem ogarniętym graczem. Od pięciu lat gram w tą grę, grałem na net4game na innym koncie do którego niestety zgubiło mi się hasło, więc założyłem kolejne.))
W jaki sposób zareagujesz na przebywającego w siedzibie pracownika, niewypełniającego swoich obowiązków?: Upomnę go, zagrożę utratą pracy. Powiem mu, aby więcej tak nie robił. Jeżeli nie będzie stosował się do moich poleceń i dalej będzie "rozrabiał", postanowię go zwolnić wcześniej kontaktując się z Wami (tzn. zarządem biznesu). 

Wstępnie akceptuję, zapraszamy do siedziby w celu omówienia szczegółów i podpisania umowy.

• Do góry
    • 0

#156 Alicja Egiert3 07/12/2014 - 14:52

Alicja Egiert
  • Gracz

Ja, Kaitlin Watson, spełniam powyższe wymagania, zobowiązuję się do przestrzegania panujących w firmie zasad i chcę rozpocząć tygodniowy staż w radiostacji Santos FM.

• Do góry
    • 0

#157 Jakubasd_PL165 07/12/2014 - 14:59

Jakubasd_PL
  • Gracz

Ja, Kaitlin Watson, spełniam powyższe wymagania, zobowiązuję się do przestrzegania panujących w firmie zasad i chcę rozpocząć tygodniowy staż w radiostacji Santos FM.

• Do góry
    • 0

#158 Kraker15 08/12/2014 - 17:28

Kraker
  • Gracz

**Lee przeglądając strony internetowe z ofertami pracy natrafił na ogłoszenie Santos FM. Po dłuższej chwili namysłu zdecydował, że pragnie podjąć prace w radiu i zaczął pisać podanie.**

Ja, Lee Gallardo, spełniam powyższe wymagania, zobowiązuję się do przestrzegania panujących w firmie zasad i chcę rozpocząć tygodniowy staż w radiostacji Santos FM.

**Po napisaniu podania oraz wysłaniu go, Lee wyłączył komputer i poszedł oglądać telewizję.**

• Do góry
    • 0

#159 Kreatif478 08/12/2014 - 17:31

Kreatif
  • Gracz

**Lee przeglądając strony internetowe z ofertami pracy natrafił na ogłoszenie Santos FM. Po dłuższej chwili namysłu zdecydował, że pragnie podjąć prace w radiu i zaczął pisać podanie.**

Ja, Lee Gallardo, spełniam powyższe wymagania, zobowiązuję się do przestrzegania panujących w firmie zasad i chcę rozpocząć tygodniowy staż w radiostacji Santos FM.

**Po napisaniu podania oraz wysłaniu go, Lee wyłączył komputer i poszedł oglądać telewizję.**

Akceptuję! Zgłoś się do naszej siedziby w celu podpisania umowy.

• Do góry
    • 0

#160 Szybki Speed1436 08/12/2014 - 18:29

Szybki Speed
  • Gracz

Imię: Steven
Nazwisko: Earndhardt
Telefon kontaktowy4949188

Miejsce zamieszkania: W trakcie przeprowadzki.
Kilka zdań o sobie: Nazywam się Steven Earndhardt, mam 30 lat, urodziłem się w Chicago i dotychczas zamieszkuję Los Santos. Jestem osobą zamiłowaną do sportu, sztuki walki i wysiłku fizycznego, widać to po mojej figurze i całokształcie którym siebie prezentuję. Z zarządzaniem i biznesami mam bardzo dużą styczność gdyż od wielu lat zasiadałem na stanowiskach wielu firm, głównie radiostacji i sieci restauracji oraz salonów samochodowych które już praktycznie nie istnieją prócz jednego z salonów. Posiadam nienaganną opinię wśród pracodawców. Cechuje mnie asertywność, sumienność i zaangażowanie do wykonywanej pracy.
Dlaczego uważasz, że poradzisz sobie na tym stanowisku? Na serwerze goszczę już bardzo długi czas i wiem co to znaczy gra na poziomie, z granicami i przestrzeganiem regulaminu. Wiele razy pełniłem funkcję zarządu czy kierownika w biznesach i nie sprawiało mi to żadnego trudu a wszyscy byli wręcz zadowoleni.

Ostrzegę go o jego zachowaniu, przypomnę o obowiązującym regulaminie i konsekwencjach które mogą zaistnieć w sytuacji dalszej odmowy regulaminowej pracy.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: radiostacja, rozgłośnia, radiowa, prezenter, medialny, głos, los, santos

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych