Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja][Santos FM][$120/$140 - $180] \\ (Stażysta) Intern \\ Reporter \\ Manager \\

radiostacja rozgłośnia radiowa prezenter medialny głos los santos

• Please log in to reply
212 odpowiedzi w tym temacie

#201 Krzychuuu577 03/04/2015 - 19:35

Krzychuuu
  • Gracz

Imię: Isaac

Nazwisko: Alvino
Telefon kontaktowy: 53-57-589
Jakie jest Twoje doświadczenie w tej branży?: Aktualnie pracuję w Radio ZET, lecz bardzo szybko się uczę. (Jestem samoukiem)
W jaki sposób chciałbyś wzbudzić wśród słuchaczy sympatię?: Przede wszystkim, nie będę pisał takie nudne audycję, np. "Tak a tu się zdarzyło to i do widzenia". Będę poruszał się po mieście News Vanem (Prawo jazdy mam) i informował ludzi o: pożarach, pościgach, bójkach, zgonach, interwencjach policji i inne ciekawe audycję. Oh, oraz będę stosował poprawną polszczyznę.
Czego miałyby dotyczyć prowadzone przez Ciebie audycje?: Tak, jak pisałem wyżej, będę informował ludzi o: pożarach, pościgach, bójkach, itp. itd. Czyli będę głównie pisał o akcji w mieście, których dzielnic omijać i przeprowadzał wywiady z ciekawymi ludźmi (np. Kierownicy znanych firm, przywódcy organizacji).

• Do góry
    • 0

#202 Hansu411 03/04/2015 - 19:40

Hansu
  • Gracz

Imię: Isaac

Nazwisko: Alvino
Telefon kontaktowy: 53-57-589
Jakie jest Twoje doświadczenie w tej branży?: Aktualnie pracuję w Radio ZET, lecz bardzo szybko się uczę. (Jestem samoukiem)
W jaki sposób chciałbyś wzbudzić wśród słuchaczy sympatię?: Przede wszystkim, nie będę pisał takie nudne audycję, np. "Tak a tu się zdarzyło to i do widzenia". Będę poruszał się po mieście News Vanem (Prawo jazdy mam) i informował ludzi o: pożarach, pościgach, bójkach, zgonach, interwencjach policji i inne ciekawe audycję. Oh, oraz będę stosował poprawną polszczyznę.
Czego miałyby dotyczyć prowadzone przez Ciebie audycje?: Tak, jak pisałem wyżej, będę informował ludzi o: pożarach, pościgach, bójkach, itp. itd. Czyli będę głównie pisał o akcji w mieście, których dzielnic omijać i przeprowadzał wywiady z ciekawymi ludźmi (np. Kierownicy znanych firm, przywódcy organizacji).

Wyślij mi na PW zredagowany przez Ciebie artykuł z jakiegoś wydarzenia, wtedy nie będziesz musiał przechodzić okresu próbnego i od razu dostaniesz za artykuł wynagrodzenie. (Artykuł musi być dobry, robocizny wymyślonej na 'odwal się' nie przyjmę)

Jeśli nie widzi Ci się taka opcja, akceptuję na okres próbny, możesz zgłosić się do podpisania umowy.

• Do góry
    • 0

#203 Krzychuuu577 03/04/2015 - 19:56

Krzychuuu
  • Gracz

Wyślij mi na PW zredagowany przez Ciebie artykuł z jakiegoś wydarzenia, wtedy nie będziesz musiał przechodzić okresu próbnego i od razu dostaniesz za artykuł wynagrodzenie. (Artykuł musi być dobry, robocizny wymyślonej na 'odwal się' nie przyjmę)

Jeśli nie widzi Ci się taka opcja, akceptuję na okres próbny, możesz zgłosić się do podpisania umowy.

To poproszę tą drugą opcję. Ale jest problem. Przed chwilą byłem w siedzibie, żeby podpisać tą umowę, lecz w siedzibie nikogo nie było.

• Do góry
    • 0

#204 Hansu411 04/04/2015 - 09:27

Hansu
  • Gracz

To poproszę tą drugą opcję. Ale jest problem. Przed chwilą byłem w siedzibie, żeby podpisać tą umowę, lecz w siedzibie nikogo nie było.

Możesz zgłosić się do kogoś z zarządu (w budynku jest lista), po prostu złap kogoś IG i napisz na /w.

• Do góry
    • 0

#205 saykol jest zajebisty 140 04/04/2015 - 11:47

saykol jest zajebisty
  • Gracz

Imię:Maciej
Nazwisko: Waszkiewicz
Telefon kontaktowy:4629501
Jakie jest Twoje doświadczenie w tej branży? byłem dobrym szefem w telewizji San Francisco.
W jaki sposób chciałbyś wzbudzić wśród słuchaczy sympatię? Mam zamiar być miły.
Czego miałyby dotyczyć prowadzone przez Ciebie audycje?- Mam pomysł na fajny program telewizji Newsy, pogody, sporty i inne tam.

• Do góry
    • 0

#206 Jakubasd_PL165 04/04/2015 - 11:59

Jakubasd_PL
  • Gracz

Imię:Maciej
Nazwisko: Waszkiewicz
Telefon kontaktowy:4629501
Jakie jest Twoje doświadczenie w tej branży? byłem dobrym szefem w telewizji San Francisco.
W jaki sposób chciałbyś wzbudzić wśród słuchaczy sympatię? Mam zamiar być miły.
Czego miałyby dotyczyć prowadzone przez Ciebie audycje?- Mam pomysł na fajny program telewizji Newsy, pogody, sporty i inne tam.

Przykro mi, ale zaakceptowanie tego podania nie byłoby w porządku wobec osób, które wcześniej wysiliły się przy jego pisaniu.

Odrzucam, jednak życzę powodzenia w dalszej grze. :)

• Do góry
    • 0

#207 saykol jest zajebisty 140 04/04/2015 - 12:01

saykol jest zajebisty
  • Gracz

Przykro mi, ale zaakceptowanie tego podania nie byłoby w porządku wobec osób, które wcześniej wysiliły się przy jego pisaniu.
Odrzucam, jednak życzę powodzenia w dalszej grze. :)

Jak wcześniej wysiliły się przy jego pisaniu? o co chodzi?

• Do góry
    • 0

#208 BryceWard3 08/04/2015 - 00:33

BryceWard
  • Gracz

No wlozyly wiecej staran w opis i pisaly po 4 5 zdania a nie slowo?

• Do góry
    • 2

#209 Jakubasd_PL165 12/04/2015 - 06:56

Jakubasd_PL
  • Gracz

** Raphael siedząc w pokoju hotelowym wieczorem popijają kawę po ciężkim dniu gotowy już do spania chcąc zobaczyć co dzieje się w świecie włączył komputer, zauważając stronę Santos FM i informację o rekrutacji, wszedł w owy wątek i od razu zabrał się za czytanie, finalnie poklikał coś na klawiaturze i na e-mailu radiostacji pojawiło się nowe podanie na reportera/dziennikarza o następującej treści: **

Imię: Raphael
Nazwisko: Sunday
Telefon kontaktowy5401524

Jakie jest Twoje doświadczenie w tej branży?: Doświadczenia brak, jednak jestem w stu procentach pewny, że takowego nabiorę podczas pracy właśnie w Waszej radiostacji.

W jaki sposób chciałbyś wzbudzić wśród słuchaczy sympatię?: Poczuciem humoru, konkursami, zabawami, giełdami samochodowymi oraz częstymi i ciekawymi audycjami na wszelakie tematy! Wszystkim, czym by się dało!
Czego miałyby dotyczyć prowadzone przez Ciebie audycje?: Przede wszystkim zajął bym się prowadzeniem giełd samochodowych częściej, niż są organizowano dotychczas. Ponadto, ciekawe audycje dotyczące motoryzacji, kulinarne programy, prognozy pogody, częste wiadomości, czy konkursy z przeróżnymi nagrodami, to klucz do mojego sukcesu w tej radiostacji.

Akceptuję, zapraszamy do naszej głównej siedziby w celu podpisania umowy.

• Do góry
    • 0

#210 NeilAndo-2 13/04/2015 - 20:43

NeilAndo
  • Gracz

Imię: Lucas
Nazwisko: Bianco
Telefon kontaktowy: Póki co zgubiłem telefon...
Jakie jest Twoje doświadczenie w tej branży?: Pracowałem już kiedyś jako reporter w Polsce w poważnych newsach.
W jaki sposób chciałbyś wzbudzić wśród słuchaczy sympatię?:Poczucie humoru , dużo audycji , nie będę poważny lecz będę prowadził luźne wywiady i reportaże.
Czego miałyby dotyczyć prowadzone przez Ciebie audycje?: Życia , będę robił różne wywiady , nowe nowinki technologiczne jak i zagadkowe newsy.

• Do góry
    • 0

#211 Hansu411 13/04/2015 - 20:53

Hansu
  • Gracz

Imię: Lucas
Nazwisko: Bianco
Telefon kontaktowy: Póki co zgubiłem telefon...
Jakie jest Twoje doświadczenie w tej branży?: Pracowałem już kiedyś jako reporter w Polsce w poważnych newsach.
W jaki sposób chciałbyś wzbudzić wśród słuchaczy sympatię?:Poczucie humoru , dużo audycji , nie będę poważny lecz będę prowadził luźne wywiady i reportaże.
Czego miałyby dotyczyć prowadzone przez Ciebie audycje?: Życia , będę robił różne wywiady , nowe nowinki technologiczne jak i zagadkowe newsy.

Odrzucam z powodu kartoteki i dosyć słabego podania pisanego na szybko. Pograj chwilę na serwerze i spróbuj jeszcze raz.

• Do góry
    • 0

#212 Krzychuuu577 25/04/2015 - 21:02

Krzychuuu
  • Gracz
Zapraszamy do pisania podań! Szukamy aktywnych dziennikarzy.
  • Do góry
    • 0

#213 Hansu411 04/10/2015 - 12:41

Hansu
  • Gracz

*
Popularny

XfVhXN0.png

Czołem, po długiej przerwie Santos FM wraca z powrotem do działania.
Zachęcam do składania podań!

• Do góry
    • 5

Tematy o podobnych tagach: radiostacja, rozgłośnia, radiowa, prezenter, medialny, głos, los, santos

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych