Imię: Steven
Nazwisko: Earndhardt
Telefon kontaktowy: 4949188Miejsce zamieszkania: W trakcie przeprowadzki.
Kilka zdań o sobie: Nazywam się Steven Earndhardt, mam 30 lat, urodziłem się w Chicago i dotychczas zamieszkuję Los Santos. Jestem osobą zamiłowaną do sportu, sztuki walki i wysiłku fizycznego, widać to po mojej figurze i całokształcie którym siebie prezentuję. Z zarządzaniem i biznesami mam bardzo dużą styczność gdyż od wielu lat zasiadałem na stanowiskach wielu firm, głównie radiostacji i sieci restauracji oraz salonów samochodowych które już praktycznie nie istnieją prócz jednego z salonów. Posiadam nienaganną opinię wśród pracodawców. Cechuje mnie asertywność, sumienność i zaangażowanie do wykonywanej pracy.
Dlaczego uważasz, że poradzisz sobie na tym stanowisku? Na serwerze goszczę już bardzo długi czas i wiem co to znaczy gra na poziomie, z granicami i przestrzeganiem regulaminu. Wiele razy pełniłem funkcję zarządu czy kierownika w biznesach i nie sprawiało mi to żadnego trudu a wszyscy byli wręcz zadowoleni.
W jaki sposób zareagujesz na przebywającego w siedzibie pracownika, niewypełniającego swoich obowiązków?Ostrzegę go o jego zachowaniu, przypomnę o obowiązującym regulaminie i konsekwencjach które mogą zaistnieć w sytuacji dalszej odmowy regulaminowej pracy.
Akceptuję, zapraszamy do siedziby w celu podpisania umowy.