Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja][Santos FM][$120/$140 - $180] \\ (Stażysta) Intern \\ Reporter \\ Manager \\

radiostacja rozgłośnia radiowa prezenter medialny głos los santos

• Please log in to reply
212 odpowiedzi w tym temacie

#161 Jakubasd_PL165 08/12/2014 - 19:25

Jakubasd_PL
  • Gracz

Imię: Steven
Nazwisko: Earndhardt
Telefon kontaktowy4949188

Miejsce zamieszkania: W trakcie przeprowadzki.
Kilka zdań o sobie: Nazywam się Steven Earndhardt, mam 30 lat, urodziłem się w Chicago i dotychczas zamieszkuję Los Santos. Jestem osobą zamiłowaną do sportu, sztuki walki i wysiłku fizycznego, widać to po mojej figurze i całokształcie którym siebie prezentuję. Z zarządzaniem i biznesami mam bardzo dużą styczność gdyż od wielu lat zasiadałem na stanowiskach wielu firm, głównie radiostacji i sieci restauracji oraz salonów samochodowych które już praktycznie nie istnieją prócz jednego z salonów. Posiadam nienaganną opinię wśród pracodawców. Cechuje mnie asertywność, sumienność i zaangażowanie do wykonywanej pracy.
Dlaczego uważasz, że poradzisz sobie na tym stanowisku? Na serwerze goszczę już bardzo długi czas i wiem co to znaczy gra na poziomie, z granicami i przestrzeganiem regulaminu. Wiele razy pełniłem funkcję zarządu czy kierownika w biznesach i nie sprawiało mi to żadnego trudu a wszyscy byli wręcz zadowoleni.
W jaki sposób zareagujesz na przebywającego w siedzibie pracownika, niewypełniającego swoich obowiązków?

Ostrzegę go o jego zachowaniu, przypomnę o obowiązującym regulaminie i konsekwencjach które mogą zaistnieć w sytuacji dalszej odmowy regulaminowej pracy.

Akceptuję, zapraszamy do siedziby w celu podpisania umowy.

• Do góry
    • 0

#162 XxSwAgErxX7 10/12/2014 - 13:12

XxSwAgErxX
  • Gracz

Imię: Ali
Nazwisko: Claps
Telefon kontaktowy:3874646
Miejsce zamieszkania: Los Santos.
Kilka zdań o sobie: Nazywam się Ali Claps jak wspomniałem wyżej, mam 25 lat mieszkam od urodzenia w Los Santos. Prowadziłem dużo firm takich jak: Inter Fm, nauka jazdy ''L'', byłem kierownikiem w ochronie, również prowadziłem klub. Moim największym marzeniem było otworzyć swój biznes i tego dokonałem no ale ciężka choroba, szybko przekreśliła wszystko na co pracowałem przez ten czas, i dlatego chce rozwijać się dalej właśnie u was i chce pomóc.
Dlaczego uważasz, że poradzisz sobie na tym stanowisku? Ponieważ prowadziłem wiele biznesów i napewno dam sobie rade. Też dlatego ponieważ nie jestem agresywną osobą oraz kulturalną.
W jaki sposób zareagujesz na przebywającego w siedzibie pracownika, niewypełniającego swoich obowiązków? Napewno jak zdarzyło mu się to pierwszy raz to upownienie słowne i powiadomił bym też o tym resztę kierownictwa żeby wiedziało że to się takiemu delikwentowi zdarzyło już a potem jeżeli dalej niewypełniał obowiązków niestety zwolnienie.

• Do góry
    • 1

#163 Kreatif478 10/12/2014 - 14:38

Kreatif
  • Gracz

Imię: Ali
Nazwisko: Claps
Telefon kontaktowy:3874646
Miejsce zamieszkania: Los Santos.
Kilka zdań o sobie: Nazywam się Ali Claps jak wspomniałem wyżej, mam 25 lat mieszkam od urodzenia w Los Santos. Prowadziłem dużo firm takich jak: Inter Fm, nauka jazdy ''L'', byłem kierownikiem w ochronie, również prowadziłem klub. Moim największym marzeniem było otworzyć swój biznes i tego dokonałem no ale ciężka choroba, szybko przekreśliła wszystko na co pracowałem przez ten czas, i dlatego chce rozwijać się dalej właśnie u was i chce pomóc.
Dlaczego uważasz, że poradzisz sobie na tym stanowisku? Ponieważ prowadziłem wiele biznesów i napewno dam sobie rade. Też dlatego ponieważ nie jestem agresywną osobą oraz kulturalną.
W jaki sposób zareagujesz na przebywającego w siedzibie pracownika, niewypełniającego swoich obowiązków? Napewno jak zdarzyło mu się to pierwszy raz to upownienie słowne i powiadomił bym też o tym resztę kierownictwa żeby wiedziało że to się takiemu delikwentowi zdarzyło już a potem jeżeli dalej niewypełniał obowiązków niestety zwolnienie.

Akceptuję! Zgłoś się do naszej siedziby w celu podpisania umowy.

• Do góry
    • 0

#164 LosAngeles29 11/12/2014 - 09:32

LosAngeles
  • Gracz

Imię: Nazwisko: Cornelia Torres

Telefon kontaktowy: 489 -393-7

Miejsce Zamieszkania: Marina 23

Kilka zdań o sobie: Jestem Cornelia , Mam 21-Lat , Aktualnie mieszkam z moim 83-Letnim Ojcem , Interesuję się fotografią,geografią,fizyką.

Pracuje jako manager w firmie taksówkarskiej , i restauracji , lecz to nie wystarcza.. , miałam swoje radio lecz się rozpadło..

Dlaczego uważasz, że poradzisz sobie na tym stanowisku: Jestem doświadczona w te gierki , jestem i byłam kierownikiem w wielu firmach.

W Jaki sposób zareagujesz na przebywającego w siedzibie pracownika, niewypełniającego swoich obowiązków?: Jeśli to nowy pracownik , upomnę go że musi to robić , jeśli będzie robił to nagminnie , poinformuje zarząd.

• Do góry
    • 0

#165 Jakubasd_PL165 11/12/2014 - 15:51

Jakubasd_PL
  • Gracz

Imię: Nazwisko: Cornelia Torres

Telefon kontaktowy: 489 -393-7

Miejsce Zamieszkania: Marina 23

Kilka zdań o sobie: Jestem Cornelia , Mam 21-Lat , Aktualnie mieszkam z moim 83-Letnim Ojcem , Interesuję się fotografią,geografią,fizyką.

Pracuje jako manager w firmie taksówkarskiej , i restauracji , lecz to nie wystarcza.. , miałam swoje radio lecz się rozpadło..

Dlaczego uważasz, że poradzisz sobie na tym stanowisku: Jestem doświadczona w te gierki , jestem i byłam kierownikiem w wielu firmach.

W Jaki sposób zareagujesz na przebywającego w siedzibie pracownika, niewypełniającego swoich obowiązków?: Jeśli to nowy pracownik , upomnę go że musi to robić , jeśli będzie robił to nagminnie , poinformuje zarząd.

Wstępnie akceptuję, jednak ostateczny werdykt zostanie wydany dopiero po przeprowadzeniu rozmowy kwalifikacyjnej. Zapraszamy do siedziby w celu jej przeprowadzenia.

• Do góry
    • 0

#166 Szczepek979 11/12/2014 - 21:42

Szczepek97
  • Gracz

Ja, Quinn Gallardo, spełniam powyższe wymagania, zobowiązuję się do przestrzegania panujących w firmie zasad i chcę rozpocząć tygodniowy staż w radiostacji Santos FM.

• Do góry
    • 0

#167 Jakubasd_PL165 11/12/2014 - 21:57

Jakubasd_PL
  • Gracz

Ja, Quinn Gallardo, spełniam powyższe wymagania, zobowiązuję się do przestrzegania panujących w firmie zasad i chcę rozpocząć tygodniowy staż w radiostacji Santos FM.

Odrzucam, nie spełniasz wymagań. Przegraj te dwadzieścia godzin na postaci i wtedy ponownie wyślij swoje podanie.

• Do góry
    • 0

#168 Jakubasd_PL165 17/12/2014 - 06:41

Jakubasd_PL
  • Gracz

Odświeżam i zachęcam do wysyłania podań. :)

• Do góry
    • 0

#169 Keiran101 19/12/2014 - 16:34

Keiran
  • Gracz

Ja, Marco Rogers, spełniam powyższe wymagania, zobowiązuję się do przestrzegania panujących w firmie zasad i chcę rozpocząć tygodniowy staż w radiostacji Santos FM.

• Do góry
    • 0

#170 Jakubasd_PL165 19/12/2014 - 16:42

Jakubasd_PL
  • Gracz

Ja, Marco Rogers, spełniam powyższe wymagania, zobowiązuję się do przestrzegania panujących w firmie zasad i chcę rozpocząć tygodniowy staż w radiostacji Santos FM.

• Do góry
    • 0

#171 Szczepek979 19/12/2014 - 16:55

Szczepek97
  • Gracz

Użytkownik Szczepek97 edytował ten post 19/12/2014 - 16:58

• Do góry
    • 0

#172 Jakubasd_PL165 19/12/2014 - 16:59

Jakubasd_PL
  • Gracz

• Do góry
    • 0

#173 _Verser_31 22/12/2014 - 19:54

_Verser_
  • Gracz

Ja, Kendall Richardson, spełniam powyższe wymagania, zobowiązuję się do przestrzegania panujących w firmie zasad i chcę rozpocząć tygodniowy staż w radiostacji Santos FM.

• Do góry
    • 0

#174 Kreatif478 22/12/2014 - 20:16

Kreatif
  • Gracz

Ja, Kendall Richardson, spełniam powyższe wymagania, zobowiązuję się do przestrzegania panujących w firmie zasad i chcę rozpocząć tygodniowy staż w radiostacji Santos FM.

Akceptuję! Zapraszam do siedziby w celu podpisania umowy.

• Do góry
    • 0

#175 _Verser_31 22/12/2014 - 20:17

_Verser_
  • Gracz

Mhm, jeśli można to kiedy najszybciej da się spisać umowę?

• Do góry
    • 0

#176 Kreatif478 22/12/2014 - 21:41

Kreatif
  • Gracz

Mhm, jeśli można to kiedy najszybciej da się spisać umowę?

Jutro mnie jakoś złap w grze. Jon Ortiz.

• Do góry
    • 0

#177 Unknown Person17 24/12/2014 - 01:33

Unknown Person
  • Gracz

Ja, Spencer Versaci, spełniam powyższe wymagania, zobowiązuję się do przestrzegania panujących w firmie zasad i chcę rozpocząć tygodniowy staż w radiostacji Santos FM.

• Do góry
    • 0

#178 Jakubasd_PL165 24/12/2014 - 11:08

Jakubasd_PL
  • Gracz

Ja, Spencer Versaci, spełniam powyższe wymagania, zobowiązuję się do przestrzegania panujących w firmie zasad i chcę rozpocząć tygodniowy staż w radiostacji Santos FM.

• Do góry
    • 0

#179 Jakubasd_PL165 29/12/2014 - 12:08

Jakubasd_PL
  • Gracz

• Do góry
    • 0

#180 GoodGuy 29 29/12/2014 - 17:17

GoodGuy
  • Gracz

Ja, Wesley Kroos, spełniam powyższe wymagania, zobowiązuję się do przestrzegania panujących w firmie zasad i chcę rozpocząć tygodniowy staż w radiostacji Santos FM.

• Do góry
    • 0

#181 Jakubasd_PL165 30/12/2014 - 10:06

Jakubasd_PL
  • Gracz

Ja, Wesley Kroos, spełniam powyższe wymagania, zobowiązuję się do przestrzegania panujących w firmie zasad i chcę rozpocząć tygodniowy staż w radiostacji Santos FM.

• Do góry
    • 1

#182 Jakubasd_PL165 08/01/2015 - 20:10

Jakubasd_PL
  • Gracz

• Do góry
    • 0

#183 Adrik Calantini15 08/01/2015 - 20:25

Adrik Calantini
  • Gracz

Imię: Adrik
Nazwisko: Calantini
Telefon kontaktowy: 504-19-22
Jakie jest Twoje doświadczenie w tej branży? no duże// pracowałem w radiu zet
W jaki sposób chciałbyś wzbudzić wśród słuchaczy sympatię? Postaram się nadawać ciekawe audycje. Zależy mi na tym, aby dużo ludzi słuchało te oto radio :)
Czego miałyby dotyczyć prowadzone przez Ciebie audycje? a wszystko co popadnie do głowy :D  czyli motoryzacja, muzyka, rybołówstwo itp

• Do góry
    • 0

#184 Jakubasd_PL165 08/01/2015 - 20:41

Jakubasd_PL
  • Gracz

Imię: Adrik
Nazwisko: Calantini
Telefon kontaktowy: 504-19-22
Jakie jest Twoje doświadczenie w tej branży? no duże// pracowałem w radiu zet
W jaki sposób chciałbyś wzbudzić wśród słuchaczy sympatię? Postaram się nadawać ciekawe audycje. Zależy mi na tym, aby dużo ludzi słuchało te oto radio :)
Czego miałyby dotyczyć prowadzone przez Ciebie audycje? a wszystko co popadnie do głowy :D  czyli motoryzacja, muzyka, rybołówstwo itp

Przyjmuję na tygodniowy okres próbny, zjaw się w siedzibie w celu podpisania umowy.

• Do góry
    • 0

#185 Strażak Eryk3747 10/02/2015 - 20:35

Strażak Eryk
  • Gracz

*
Popularny

Cały czas zapraszamy do składania podań. Radiostacja miała słabszy miesiąc ale jest znów czas na powrót do tego co było jeszcze końcem 2014, odbudowujemy nasze teamy i ciągle szukamy kreatywnych osób mających chęć do pracy :)

Zapraszam do pisania podań i do zobaczenia IG :)

• Do góry
    • 4

#186 Dandix 33 15/02/2015 - 21:54

Dandix
  • Gracz

*
Popularny

Imię: Johnathan

Nazwisko: Holmes

Telefon kontaktowy: 5218543

Jakie jest Twoje doświadczenie w tej branży? Mówiąc krótko i zwięźle: wysokie. Reporter/dziennikarz to praca umysłowa jak i "ręczna". Dlaczego? Zapewne każdy odpowiedź zna.

W jaki sposób chciałbyś wzbudzić wśród słuchaczy sympatię? Do słuchaczów trzeba dotrzeć, lecz niektórzy się zastanawiają jak. Odpowiedź jest prosta: prowadząc ciekawe wywiady, kulinaria i inne typy w których mogą wzbudzić szczerą sympatie wobec słuchaczy.

Czego miałyby dotyczyć prowadzone przez Ciebie audycje? Jak już w powyższym punkcie - ciekawe wywiady ze sławnymi osobami. Przy ważnych wydarzeniach być zawsze na miejscu i zdobywać informacje na temat bieżącej sytuacji na miejscu. Wspomnę jeszcze o ciekawych teleturniejach, konkursach.

Mam nadzieję, że nie patrzycie tylko na ilość przegranych godzin jak i ilość GS tylko, jak dana osoba kreuje swoją postacią i jak dobrze rozwija swoje umiejętności /me i /do no i /radio. Pozdrawiam!

• Do góry
    • 3

#187 Este2 16/02/2015 - 02:33

Este
  • Gracz

Imię: Elliot
Nazwisko: Petrowa
Telefon kontaktowy: 5109727
Jakie jest Twoje doświadczenie w tej branży? Wysokie pracowałem w dwóch radiach.

W jaki sposób chciałbyś wzbudzić wśród słuchaczy sympatię? Miłą elastyczną rozmową prawidłową polszczyzną , czasem mały żarcik i lecimy dalej z reportażem 
Czego miałyby dotyczyć prowadzone przez Ciebie audycje? Aktualnie co się dzieje w świecie , Jeździłbym do miejsc typu Wypadki, bójki i prowadziłbym wtedy audycje z pleneru np pytając też Policję o to co się stało ile komu grozi itp.

• Do góry
    • 0

#188 Strażak Eryk3747 16/02/2015 - 11:06

Strażak Eryk
  • Gracz

Imię: Johnathan

Nazwisko: Holmes

Telefon kontaktowy: 5218543

Jakie jest Twoje doświadczenie w tej branży? Mówiąc krótko i zwięźle: wysokie. Reporter/dziennikarz to praca umysłowa jak i "ręczna". Dlaczego? Zapewne każdy odpowiedź zna.

W jaki sposób chciałbyś wzbudzić wśród słuchaczy sympatię? Do słuchaczów trzeba dotrzeć, lecz niektórzy się zastanawiają jak. Odpowiedź jest prosta: prowadząc ciekawe wywiady, kulinaria i inne typy w których mogą wzbudzić szczerą sympatie wobec słuchaczy.

Czego miałyby dotyczyć prowadzone przez Ciebie audycje? Jak już w powyższym punkcie - ciekawe wywiady ze sławnymi osobami. Przy ważnych wydarzeniach być zawsze na miejscu i zdobywać informacje na temat bieżącej sytuacji na miejscu. Wspomnę jeszcze o ciekawych teleturniejach, konkursach.

Mam nadzieję, że nie patrzycie tylko na ilość przegranych godzin jak i ilość GS tylko, jak dana osoba kreuje swoją postacią i jak dobrze rozwija swoje umiejętności /me i /do no i /radio. Pozdrawiam!

Przyjmuje Cie na tygodniowy okres próbny do Boradcast Group A. Złapie Cie IC.

Imię: Elliot
Nazwisko: Petrowa
Telefon kontaktowy: 5109727
Jakie jest Twoje doświadczenie w tej branży? Wysokie pracowałem w dwóch radiach.

W jaki sposób chciałbyś wzbudzić wśród słuchaczy sympatię? Miłą elastyczną rozmową prawidłową polszczyzną , czasem mały żarcik i lecimy dalej z reportażem 
Czego miałyby dotyczyć prowadzone przez Ciebie audycje? Aktualnie co się dzieje w świecie , Jeździłbym do miejsc typu Wypadki, bójki i prowadziłbym wtedy audycje z pleneru np pytając też Policję o to co się stało ile komu grozi itp.

To podanie niestety odrzucam z racji, że nie przedstawiłeś tam nic konkretnego i jest napisane na odczepne. Próbuj śmiało za jakiś czas :)

• Do góry
    • 0

#189 Jakubasd_PL165 02/03/2015 - 16:14

Jakubasd_PL
  • Gracz

9kaDp5x.jpg

Oddział Commerce - otwarty!

Zapraszamy gorąco do wysyłania podań! Jesteśmy obecnie jedyną działającą radiostacją, której siedzibę znajdziecie w Centrum Commerce! Będziemy cyklicznie organizowali kursy dla naszych stażystów, dziennikarzy oraz kadry kierowniczej. Nie przegap takiej okazji i rozpocznij pracę z najbardziej doświadczoną i zgraną kadrą pracowniczą w Los Santos!

Intern

(Stażysta)

((Przegrane 20h na postaci))

Ja, [Imię_Nazwisko], spełniam powyższe wymagania, zobowiązuję się do przestrzegania panujących w firmie zasad i chcę rozpocząć tygodniowy staż w radiostacji Santos FM.

Reporter

(Dziennikarz/Reporter)

Imię:
Nazwisko:
Telefon kontaktowy:
Jakie jest Twoje doświadczenie w tej branży?
W jaki sposób chciałbyś wzbudzić wśród słuchaczy sympatię?
Czego miałyby dotyczyć prowadzone przez Ciebie audycje?

Manager

(Kierownik)

Imię:
Nazwisko:
Telefon kontaktowy:
Miejsce zamieszkania:
Kilka zdań o sobie:
Dlaczego uważasz, że poradzisz sobie na tym stanowisku?
W jaki sposób zareagujesz na przebywającego w siedzibie pracownika, niewypełniającego swoich obowiązków?

Po zaakceptowaniu podania należy zjawić się w naszej siedzibie w celu podpisania umowy o pracę!

• Do góry
    • 0

#190 Hansu411 04/03/2015 - 15:58

Hansu
  • Gracz

Odświeżam i zachęcam do składania podań do naszego nowego oddziału na Commerce. :)

• Do góry
    • 0

#191 Dawid Ważny XD 0 06/03/2015 - 18:54

Dawid Ważny XD
  • Gracz

Ja, Ben Avellis, spełniam powyższe wymagania, zobowiązuję się do przestrzegania panujących w firmie zasad i chcę rozpocząć tygodniowy staż w radiostacji Santos FM.

Jedynym problemem jest, że mam tylko ok 18 h przegrane, ale myślę, że nadrobię.

Użytkownik Dawid Ważny XD edytował ten post 06/03/2015 - 18:54

• Do góry
    • 0

#192 Strażak Eryk3747 06/03/2015 - 19:06

Strażak Eryk
  • Gracz

Ja, Ben Avellis, spełniam powyższe wymagania, zobowiązuję się do przestrzegania panujących w firmie zasad i chcę rozpocząć tygodniowy staż w radiostacji Santos FM.

Jedynym problemem jest, że mam tylko ok 18 h przegrane, ale myślę, że nadrobię.

Akceptuje. Zgłoś się IG pod numer 485-06-06

• Do góry
    • 0

#193 Laczuś11 08/03/2015 - 14:57

Laczuś
  • Gracz

Imię: Calvin
Nazwisko: Dito
Telefon kontaktowy: 5049899
Miejsce zamieszkania: Richman 120/0
Kilka zdań o sobie: Cześć nazywam się Calvin Dito pochodzę z Los Santos urodziłem się w Los Santos Medical Departament, mam 25 lat pochodzę z bogatej rodziny która prowadzi przez 5 lat radio które zostało już zdjęte z anteny. Nabyłem duże doświadczenie w pracy w radiu wiem jak zarządzać pracownikami, oraz umiem prowadzić ciekawe audycje typu wywiady, kąciki kulinarne oraz o wiele więcej. Zdobyłem dużą opinie w kilku sklepach ponieważ dobrze prowadziłem ich firmy na stanowisku kierownika, jestem osobą sumienną pracowitą oraz potrafię poświęcić radiu dużo czasu.
Dlaczego uważasz, że poradzisz sobie na tym stanowisku? Pracowałem 10 razy na stanowisku kierownik w firmach typu Taxi, apteka, warsztat oraz o wiele więcej umiem bardzo dobrze zarządzać pracownikami oraz potrafię tworzyć ciekawe audycje aby wpadły w słuch słuchającym nasze radio.

Ostrzegę go o jego zachowaniu, przypomnę o obowiązującym regulaminie i obowiązkach pracownika oraz upomnę go że, jeżeli nie doprowadzi się do porządku to zostanie zwolniony.

• Do góry
    • 0

#194 Jakubasd_PL165 08/03/2015 - 15:17

Jakubasd_PL
  • Gracz

Imię: Calvin
Nazwisko: Dito
Telefon kontaktowy: 5049899
Miejsce zamieszkania: Richman 120/0
Kilka zdań o sobie: Cześć nazywam się Calvin Dito pochodzę z Los Santos urodziłem się w Los Santos Medical Departament, mam 25 lat pochodzę z bogatej rodziny która prowadzi przez 5 lat radio które zostało już zdjęte z anteny. Nabyłem duże doświadczenie w pracy w radiu wiem jak zarządzać pracownikami, oraz umiem prowadzić ciekawe audycje typu wywiady, kąciki kulinarne oraz o wiele więcej. Zdobyłem dużą opinie w kilku sklepach ponieważ dobrze prowadziłem ich firmy na stanowisku kierownika, jestem osobą sumienną pracowitą oraz potrafię poświęcić radiu dużo czasu.
Dlaczego uważasz, że poradzisz sobie na tym stanowisku? Pracowałem 10 razy na stanowisku kierownik w firmach typu Taxi, apteka, warsztat oraz o wiele więcej umiem bardzo dobrze zarządzać pracownikami oraz potrafię tworzyć ciekawe audycje aby wpadły w słuch słuchającym nasze radio.

Ostrzegę go o jego zachowaniu, przypomnę o obowiązującym regulaminie i obowiązkach pracownika oraz upomnę go że, jeżeli nie doprowadzi się do porządku to zostanie zwolniony.

Akceptuję, zapraszamy do naszej głównej siedziby w celu podpisania umowy.

• Do góry
    • 0

#195 xKaMeLx18 08/03/2015 - 16:46

xKaMeLx
  • Gracz

Imię:Xavier
Nazwisko:Gray
Telefon kontaktowy:5263920

Miejsce zamieszkania: Motel Aqua.
Kilka zdań o sobie: Jestem sumienny, odpowiedzialny i kulturalny. Moim zdaniem zawsze jest jakiejś wyjście z sytuacji.
Dlaczego uważasz, że poradzisz sobie na tym stanowisku?Aktualnie jestem kierownikiem w NJU Mobile, Apteka Brava i Orange Gym, Byłem rownież w Caskay Gym, Belvedere Restaurant i Bel Visto Restaurant e Casino.
W jaki sposób zareagujesz na przebywającego w siedzibie pracownika, niewypełniającego swoich obowiązków? Na początku zwrócę mu uwagę aby się "ogarnął", jeżeli to nie pomoże złożę skargę do zarządu, że dany pracownik nie wypełnia swoich obowiązków.

• Do góry
    • 0

#196 Jakubasd_PL165 08/03/2015 - 18:10

Jakubasd_PL
  • Gracz

Imię:Xavier
Nazwisko:Gray
Telefon kontaktowy:5263920

Miejsce zamieszkania: Motel Aqua.
Kilka zdań o sobie: Jestem sumienny, odpowiedzialny i kulturalny. Moim zdaniem zawsze jest jakiejś wyjście z sytuacji.
Dlaczego uważasz, że poradzisz sobie na tym stanowisku?Aktualnie jestem kierownikiem w NJU Mobile, Apteka Brava i Orange Gym, Byłem rownież w Caskay Gym, Belvedere Restaurant i Bel Visto Restaurant e Casino.
W jaki sposób zareagujesz na przebywającego w siedzibie pracownika, niewypełniającego swoich obowiązków? Na początku zwrócę mu uwagę aby się "ogarnął", jeżeli to nie pomoże złożę skargę do zarządu, że dany pracownik nie wypełnia swoich obowiązków.

• Do góry
    • 0

#197 Perier0 27/03/2015 - 14:02

Perier
  • Gracz

**Podczas wieczornego siedzenia na internecie Yahir zauważył powyższe ogłoszenie**

Ja, Yahir Itou, spełniam powyższe wymagania, zobowiązuję się do przestrzegania panujących w firmie zasad i chcę rozpocząć tygodniowy staż w radiostacji Santos FM.

• Do góry
    • 0

#198 Strażak Eryk3747 27/03/2015 - 14:27

Strażak Eryk
  • Gracz

**Podczas wieczornego siedzenia na internecie Yahir zauważył powyższe ogłoszenie**

Ja, Yahir Itou, spełniam powyższe wymagania, zobowiązuję się do przestrzegania panujących w firmie zasad i chcę rozpocząć tygodniowy staż w radiostacji Santos FM.

Akceptuje

Do godziny 18:00 możesz dzwonić na numer IC 485-06-06.

• Do góry
    • 0

#199 RadioActiveSky269 28/03/2015 - 22:05

RadioActiveSky
  • Gracz

** Shou przeglądając internet zauważył owe ogłoszenie. Postanowił wysłać swoją kandydaturę na stanowisko speakera/reportera **

Imię:
Shou
Nazwisko: Arti
Telefon kontaktowy: 535-62-14
Jakie jest Twoje doświadczenie w tej branży? Niestety nie pracowałem wcześniej w radiu ((OOC ogarniam))
W jaki sposób chciałbyś wzbudzić wśród słuchaczy sympatię? Umiem mówić - o tak, zdecydowanie. Wiele osób lubi słuchać moich opowieści, ponieważ staram się je opowiadać w sposób naprawdę ciekawy! Często dowcipkuję, dlatego ludzie tak bardzo lubią mnie słuchać!

Czego miałyby dotyczyć prowadzone przez Ciebie audycje? Często o wydarzeniach w mieście i to, co mnie spotkało ciekawego. Będę się starał prowadzić audycje "interaktywne", czyli z udziałem ludzi. Chciałbym również ogólnie opowiadać o Santos - jego historii i najważniejszych wydarzeniach.

Użytkownik RadioActiveSky edytował ten post 28/03/2015 - 22:11

• Do góry
    • 0

#200 Jakubasd_PL165 28/03/2015 - 22:50

Jakubasd_PL
  • Gracz

** Shou przeglądając internet zauważył owe ogłoszenie. Postanowił wysłać swoją kandydaturę na stanowisko speakera/reportera **

Imię:
Shou
Nazwisko: Arti
Telefon kontaktowy: 535-62-14
Jakie jest Twoje doświadczenie w tej branży? Niestety nie pracowałem wcześniej w radiu ((OOC ogarniam))
W jaki sposób chciałbyś wzbudzić wśród słuchaczy sympatię? Umiem mówić - o tak, zdecydowanie. Wiele osób lubi słuchać moich opowieści, ponieważ staram się je opowiadać w sposób naprawdę ciekawy! Często dowcipkuję, dlatego ludzie tak bardzo lubią mnie słuchać!

Czego miałyby dotyczyć prowadzone przez Ciebie audycje? Często o wydarzeniach w mieście i to, co mnie spotkało ciekawego. Będę się starał prowadzić audycje "interaktywne", czyli z udziałem ludzi. Chciałbym również ogólnie opowiadać o Santos - jego historii i najważniejszych wydarzeniach.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: radiostacja, rozgłośnia, radiowa, prezenter, medialny, głos, los, santos

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych