Filmik ukazuję żenujący poziom poszczególnych osób z pd, dziękuję za uwagę. Ciągłe OOC na mumble, po wbiciu się na czołówkę, pościg przecież może trwać dalej! Dostałem bw podczas akcji, a tam przecież muszę jechać dalej, może uda mi się strzelić i przebić opony. Drive-by po rozpoczęciu pościgu, a co mi tam, mi wszystko wolno. Poruszmy teraz kwestię, że mafię muszą zamawiać skiny. Hmm... Może sobie taki załatwię? A nie, przecież to działa jak maska, czyli musisz być w danej grupie. Uważam, że Rangy powinien obejrzeć ten filmik i zastanowić się, czy kogoś nie wyrzucić i dać większy rygor na mumble. Myślę, że autor zastanowi się nad swoją grą, bo mnie już śmieszy, kiedy osoby piszą, że organizację przestępcze mają niski poziom, a służby porządkowe są najlepsze. Role się zmieniają. Mówił ja, Flupi.
Przesadziliście po prostu z tym wszystkim. Gracze tworzą opinię o danej organizacji/frakcji, a ja uważam, że nie jesteście zbyt dobrą frakcją przez te wszystkie błędy. Serio, po pracujcie nad tym wszystkim.
Użytkownik Hyena edytował ten post 28/03/2014 - 14:43