Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono][SAMP] Marqez C.

• Zamknięty Temat jest zamknięty
19 odpowiedzi w tym temacie

#1 DariusRomano — -3 27/03/2014 - 16:09

DariusRomano
  • Gracz

Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych:
[Nazwa postaci raportowanego/raportowanych:Marqez C.

Opis sytuacji:Niniejszy gracz zaproponował mi biznes.Zgodziłem się.Prosił abym sprzedał mu Faggio do firmy którą założy czyli szkołe jazdy.Potem zerwał ze mną kontakt i odmówił jakiegokolwiek oddania skutera czy zatrudnienia w nie istejącej(chociaż mówi że założy) firmie.

Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: http://imgur.com/wJAlSlU

Spoiler

• Do góry
    • 0

#2 Matius22 — 1940 27/03/2014 - 19:03

Matius22
  • Gracz

Za moment postaram podać Ci global oskarżonego, a Ty go poinformujesz.

http://net4game.com/user/114999-sivus/

• Do góry
    • -1

#3 DariusRomano — -3 27/03/2014 - 19:18

DariusRomano
  • Gracz

A będzie szansa na odzyskanie skuterka?tydzień na niego czekałem :/

Użytkownik DariusRomano edytował ten post 27/03/2014 - 19:23

• Do góry
    • 0

#4 Sivus — 248 27/03/2014 - 19:47

Sivus
  • Gracz

A więc wszystko ustaliliśmy jeszcze IC pod koniec. Gracz sam zaoferował mi skuter za dolca, a wszystko IC. Potem gdy miałem iść do sklepu kupować GOLDA, żeby kupić budynek,a następnie oddać go do skuterka. gracz zaczął mi momentalnie płakać na /w oddawaj itd przed moim wyjściem do sklepu. Więc, gdy pomyślałem, że nie ma co z takim zakładać biznesu, wziąłem ten skuter, a następnie sprzedałem panel pod biznes dla pewnego typka, plan był, żeby załażoyć ten biznes, brakowało mi tylko budynku, ale i tak go juz bym miał dzisiaj. Na początku ustalaliśmy OOC, lecz potem spotkaliśmy się IC i piszę do niego, to co? Dajesz mi kluczyki, potem podpisujemy umowę i tak dalej, a IC zwyczajnie od niego uciekłem. więc raczej IC powinien upominać się o ten skuterek. Bo ja pobiegłem zrobić prawko, a potem ten sobie chodził po centrum, nawet mnie nie szukał IC. A ja uciekłem od niego IC. Tutaj zamieszczam link do skargi o wiele większe bogactwa, która została odrzucona, a nawet wszystko ustalali na /w, tam nie było IC, co w tym przypadku było. Tam w grę wchodziły kody i została odrzucona  Tutaj link:http://net4game.com/...in-cunningham/, tak samo ustalaliśmy wszystko ic tutaj SS. co do groźby banem i skargą oraz potwierdzeniem, że robiłem te prawko, oraz zaraz dam loga, że rozmawialiśmy IC ;)

http://imgur.com/ydNN73r,HuDMjyn

2 ssy w paczce.

• Do góry
    • 0

#5 DariusRomano — -3 27/03/2014 - 19:48

DariusRomano
  • Gracz
Poinformowałem ale on mnie chyba zablokował.
  • Do góry
    • 0

#6 Sivus — 248 27/03/2014 - 19:48

Sivus
  • Gracz

Poinformowałem ale on mnie chyba zablokował.

Co zablokował? Co zablokował?

• Do góry
    • 0

#7 DariusRomano — -3 27/03/2014 - 19:52

DariusRomano
  • Gracz
Nie chciałeś robić biznesu a prosiłem o oddanie skutera bo nawet prawka nie miałeś,kiedy cie szukałem to nie kłam że nie znalazłem bo znalazłem i occ i ic i nie szłeś kupić budynek bo widziłem jak pod qsavito odkładałeś paczki.To chyba jak mi obiecałeś biznes to raczej warto to dotrzymać a jak nie to poprostu oddaj moją własność bo mnie wykorzystałeś.

To chociasz podpisz ze mną umowę tak jal mi obiecałeś bo i occ i ic ustalaliśmy to.

Użytkownik DariusRomano edytował ten post 27/03/2014 - 19:54

• Do góry
    • 0

#8 Sivus — 248 27/03/2014 - 19:59

Sivus
  • Gracz

Nie chciałeś robić biznesu a prosiłem o oddanie skutera bo nawet prawka nie miałeś,kiedy cie szukałem to nie kłam że nie znalazłem bo znalazłem i occ i ic i nie szłeś kupić budynek bo widziłem jak pod qsavito odkładałeś paczki.To chyba jak mi obiecałeś biznes to raczej warto to dotrzymać a jak nie to poprostu oddaj moją własność bo mnie wykorzystałeś.

OOC mnie znalazłeś? IC rzeczywiście mnie znalazłeś, lecz gdy zacząłeś już płakać podczas kursu prawa jazdy postanowiłem, że nie ma sensu robić z tobą tego biznesu - bo to nie wyjdzie. A nic nawet nie odegrałeś, gdy byłem przy Qsavito, tylko sobie poszedłem. Nawet napisałem do Ciebie Chodź. Może coś byśmy ustalili, lecz ty udałeś się w stronę chodnika przed parkingiem, nie poszedłeś za mną. Miałem z tobą robić biznes, lecz podczas twojego płaczu, rozmyśliłem się. A, że nie oddałem tego skutera, to już czysta sprawa IC, więcej - cała akcja to sprawa IC, bo potem wszystko ustalaliśmy OOC. Miałem już iść do sklepu po golda, aby kupić budynek i przypisać, a biznes kod już miałem, zakupiłem 3 dni temu. Lecz sprzedałem go Xavierowi A przy pomocy GM Madary ;). Chciałem, chciałem robić biznes.

To chociasz podpisz ze mną umowę tak jal mi obiecałeś bo i occ i ic ustalaliśmy to.

Zresztą, twoje groźby skargą i banem jeszcze bardziej mnie zniechęciły do oddania skutera, bo wszystko mogliśmy odegrać IC, bo przecież, mnie zobaczyłeś, nawet napisałem - Chodź, to Ty mnie olałeś, a wszystko ustalaliśmy czysto IC ;)

• Do góry
    • 0

#9 DariusRomano — -3 27/03/2014 - 20:01

DariusRomano
  • Gracz
Chcę mój skuter albo biznes z tobą.Koniec kropka.Gram tu niedługo i mnie wykorzystałeś.
  • Do góry
    • 0

#10 Sivus — 248 27/03/2014 - 20:03

Sivus
  • Gracz

Chcę mój skuter albo biznes z tobą.Koniec kropka.Gram tu niedługo i mnie wykorzystałeś.

Tutaj Matius ustala zasady, nie Ty. Jeszcze raz powtarzam, chciałem robić biznes, miałem nawet kod. Obraziłeś, olałeś to i nie było biznesu. Skuter czysto IC mi dałeś.

• Do góry
    • 0

#11 DariusRomano — -3 27/03/2014 - 20:07

DariusRomano
  • Gracz
Banem?Ja ci żadnych gróź nie dawałem.Ja biznes chciałem,rozmawialiśmy nawet o tym i occ i ic.Wszystko było odegrane.

I wogóle mnie nie wołałeś tylko faggio odjechałeś -.-

Użytkownik DariusRomano edytował ten post 27/03/2014 - 20:09

• Do góry
    • 0

#12 Sivus — 248 27/03/2014 - 20:09

Sivus
  • Gracz

Banem?Ja ci żadnych gróź nie dawałem.Ja biznes chciałem,rozmawialiśmy nawet o tym i occ i ic.Wszystko było odegrane.

Sam się gubisz. Mój pierwszy post. Zachęcam do przeczytania i wejścia w owe linki. No właśnie, wszystko było odegrane. Więc w czym problem? IC to IC, nie zmieniajmy tego.

• Do góry
    • 0

#13 DariusRomano — -3 27/03/2014 - 20:12

DariusRomano
  • Gracz
Nie możemy jakoś NORMALNIE rozstrzygnąć?
  • Do góry
    • 0

#14 Sivus — 248 27/03/2014 - 20:13

Sivus
  • Gracz

Nie możemy jakoś NORMALNIE rozstrzygnąć?

Co według Ciebie znaczy normalnie? Ja tylko wyjaśniam jak było. IC to IC.

• Do góry
    • 0

#15 DariusRomano — -3 27/03/2014 - 20:15

DariusRomano
  • Gracz
Spotkamy się jutro na serwerze i odegramy to tak jak powinno być.Chociaż ja trzymam się swego.
  • Do góry
    • 0

#16 Sivus — 248 27/03/2014 - 20:28

Sivus
  • Gracz

Spotkamy się jutro na serwerze i odegramy to tak jak powinno być.Chociaż ja trzymam się swego.

Było odegrane, ale skoro tego chcesz.

• Do góry
    • 0

#17 DariusRomano — -3 28/03/2014 - 14:44

DariusRomano
  • Gracz

Pogódźmy się.Chcę tylko swoje udziały i dostęp do Faggio.

• Do góry
    • 0

#18 Sivus — 248 28/03/2014 - 16:44

Sivus
  • Gracz

Wbij do gry, tam pogadamy.

Dogadani.

• Do góry
    • 0

#19 DariusRomano — -3 28/03/2014 - 16:45

DariusRomano
  • Gracz

Problem ROZWIĄZANY! Doszliśmy do porozumienia.

• Do góry
    • 0

#20 Matius22 — 1940 28/03/2014 - 16:47

Matius22
  • Gracz

Skoro tak to odrzucam.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych