Taka mała zmiana - od przyszłej soboty będziemy robić tak jak od stycznia imprezy co dwie soboty.

Taka mała zmiana - od przyszłej soboty będziemy robić tak jak od stycznia imprezy co dwie soboty.
Emitujemy reklamy Royal Gym & Royal Restaurant, ponadto na pasku ERDS jeszcze reklamy Caskay General Motors i Just Guns. Chcesz wykupić również reklamę za bezcen? Pisz śmiało z zamówieniem na prywatną wiadomość! Cennik w pierwszym poście.
http://youtu.be/6IouadvoBUk
Już zaraz kolejna sobota, czyli kolejna noc świetnych wrażeń, przypominamy i zapraszamy!
Zawsze możecie zrobić coś w stylu jak Ekwador Manieczki.
PUMP IT UP
Kolejna impreza za nami! Prezentuję statystyki słuchalności Exotic Club & Exotic Club FM z dzisiejszego wieczoru:

Popularny
Jako że zaczynam grę to gdzie znajduje się ten lokal?
Znajduje się on na Santa Maria Beach obok mola z kołem. Możesz wziąć /bus również, znajduje się on przy klubie.

Popularny
Znajduje się on na Santa Maria Beach obok mola z kołem. Możesz wziąć /bus również, znajduje się on przy klubie.
Dziękuję, i mam pytanie: Jesteś liderem lspd więc jakie muszę mieć wymagania?
Pytania nie w tym temacie, a wymagania zawsze są podane przy tematach rekrutacyjnych.

Takie tam z wczoraj.
Fajne wnętrze Exotic jest, dawno nie byłem to wpadłem wczoraj aż się zdziwiłem.
Już w niedzielę zapowiedź nowego tematu imprezy.
Plakat powoli się tworzy, a przy okazji - zachęcam raz jeszcze do wykupienia u nas reklamy na audio stream. Wciąż rozszerzamy swoją działalność!
Fajny macie interior, ale jakbyś poszukał fajnych piosenke też by było dobrze.
Tutaj masz taki jeden przykład:
https://www.youtube.com/watch?v=NtDG-Cnj-pw
Muzyka musi być taka, co chce się słuchać, bo coś ostatnio kiepsko z nią, powodzenia.
Fajny macie interior, ale jakbyś poszukał fajnych piosenke też by było dobrze.
Tutaj masz taki jeden przykład:
https://www.youtube.com/watch?v=NtDG-Cnj-pw
Muzyka musi być taka, co chce się słuchać, bo coś ostatnio kiepsko z nią, powodzenia.
Toć jest "taka", nawet lepsza, lol.
Toć jest "taka", nawet lepsza, lol.
może i tak, nie jestem tam często, albo wpadam w złym momeńcie, dobra nie zaśmiecam ci tematu.
Co tutaj można powiedzieć... czekam na najbliższą imprezę. :whistle:

Popularny

Po otwarciu Energy, Exotic Club będzie nadal funkcjonował bez zmian?
Powiem szczerze, że każdy się chyba do tego klubu przywiązał. Jeśli tylko mam sobotni wieczór wolny to lubie tam wpadać.
Po otwarciu Energy, Exotic Club będzie nadal funkcjonował bez zmian?
Powiem szczerze, że każdy się chyba do tego klubu przywiązał. Jeśli tylko mam sobotni wieczór wolny to lubie tam wpadać.
No to już dzisiaj lecimy z tematem RAVE POLICE. Przynajmniej teraz imprezy mają tematykę.
Gdzie znajdę track listę z radia exotic?
Gdzie znajdę track listę z radia exotic?
Widzimy się 21 marca.

Jednak wcześniej, zapraszamy!
To już dzisiaj, gorąco zapraszamy egzotycznych!
Hej. Z przyczyn technicznych musimy przełożyć dzisiejszą imprezę na za dwa tygodnie. Za tydzień widzimy się w Energy 2000. Wybaczcie za kłopot.
Zachęcamy do kupienia reklamy w Exotic Club FM!
Szukacie DJ'ów?
Aktualnie DJ'ów nie szukamy.
Do Exotic Club FM wgramy kilka setów znanych artystów. W razie, gdyby się zbyt często powtarzały, dajcie znać!

Jak wpłynie zablokowana postać Rangy'ego na losy klubu?
Jak wpłynie zablokowana postać Rangy'ego na losy klubu?
Wcale nie wpłynie. Jednomyślnie jednak stwierdziliśmy, że czas dać sobie spokój.
Wcale nie wpłynie. Jednomyślnie jednak stwierdziliśmy, że czas dać sobie spokój.
Szkoda, jako jedni z nielicznych tworzycie coś co trwa długo i ma sens. Powodzenia w każdym razie.

Popularny
Kilka słów ode mnie...
Dziękuję serdecznie wszystkim graczom za czynne branie udziału w eventach Exotic Club od lipca 2013 roku. Mieliśmy nadzieję, że dotrwamy te dwa lata, lecz czas pokazał, że nasze zaangażowanie bez wzajemności nie może być prowadzone. Mimo wzlotów i upadków oraz chęci niekiedy zamknięcia biznesu jednak powstawaliśmy, lecz tym razem zadecydowaliśmy o tym, że jednak będziemy musieli się pożegnać z Wami. Zaczęliśmy grubo, doszliśmy w międzyczasie do osiągnięcia aż 113 ludzi w naszym lokalu, a pod koniec ubiegłego roku i w tym również niestety nie mieliśmy nawet średnio 50 ludzi w klubie przez 2 godziny, a miewaliśmy standardowo jak inne kluby które upadły - 30 lub mniej osób. Szkoda, bo liczyłem na to, że będziecie nas wspierać tak, jak my się staramy dla Was.
No nic, zachęcam w takim razie jeszcze tutaj do korzystania z usług Exotic Club FM, bo będzie to funkcjonować. Może coś w tym kierunku uda się zrobić.
Co z samym klubem na Santa Maria, ktoś go przejmie?
Co z samym klubem na Santa Maria, ktoś go przejmie?
Przejęliśmy go Ja i Wiewiorek. Niedługo piszemy nowy temat.
Zobaczymy, jak wy z tym polecicie, także powodzenia.
Cele na przyszłość:
- Wprowadzenie radia do gry IC pod postacią biznesu
- Wprowadzenie płyt przez administrację do zamawiania w 24/7
Także wiecie pod jakim kątem to idzie - chcemy nie tylko być radiem do reklam, ale też chcemy abyście nas słuchali na żywo!
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych