Nawet go nie widziałem. ;p
Zbieżność czasowa przypadkowa ;p
To skoro już wiesz o mojej ankiecie to zapraszam do zapoznania się z nią ;p
Patrz: moja sygnatura
Nawet go nie widziałem. ;p
Zbieżność czasowa przypadkowa ;p
To skoro już wiesz o mojej ankiecie to zapraszam do zapoznania się z nią ;p
Patrz: moja sygnatura
Na następną imprezę zadbamy, ale losowanie było zupełnie jawne i żeby każdy wiedział jak będzie to wszystko przebiegać. Może wdrożymy też jakieś nowości... kto wie.
Użytkownik ColinZ edytował ten post 21/09/2014 - 13:17
Na następną imprezę zadbamy, ale losowanie było zupełnie jawne i żeby każdy wiedział jak będzie to wszystko przebiegać. Może wdrożymy też jakieś nowości... kto wie.
I tak powiedzą, że buu oszustwo. :v
buuu :whistle: może przeniesiecie intek bezpośrednio na plażę, na piasku ?
buuu :whistle: może przeniesiecie intek bezpośrednio na plażę, na piasku ?
Potrzebny by był metraż ok. 5,000m2.
Planujecie dać jakiś ciekawy pojazd do wygrania? Jak ludzie widzą Previona czy Manane to trochę się odechciewa.
Planujecie dać jakiś ciekawy pojazd do wygrania? Jak ludzie widzą Previona czy Manane to trochę się odechciewa.
Nam się odechciewa jak widzimy takich ludzi.
Ile właściwie metrów ma ten budynek?
Ile właściwie metrów ma ten budynek?
Z pamięci: 2150m2.
W nadchodzącą sobotę nie będzie imprezy, czekają nas małe poprawki techniczne. Widzimy się 4 października!
Użytkownik ColinZ edytował ten post 25/09/2014 - 18:37
Przychodzisz na imprezę żeby wygrać auto? To było fajne w 2010, teraz jest śmieszne.
Jak to nie ma imprezy??? Robimy strajk!!!
No, lipa straszna że wczoraj nic się nie działo.
No, lipa straszna że wczoraj nic się nie działo.
Jezeli byscie nie mieli DJ na jakis melo oferuje swoja pomoc. Nie wiem czy teraz kogos macie czy nie. Gram w radiach internetowych wiec ogarniam co nie co
Mają DJ'a i to zaje****ego!
Jezeli byscie nie mieli DJ na jakis melo oferuje swoja pomoc. Nie wiem czy teraz kogos macie czy nie. Gram w radiach internetowych wiec ogarniam co nie co
Jeśli chcesz, to podeślij swoją próbkę Rangy'emu a rozpatrzy twoją ofertę
Gotowi na jutrzejszy dzień?!
Yes.
Użytkownik Julka567 edytował ten post 03/10/2014 - 19:50

Popularny

Before party!
W związku z problemami z moim routerem jesteśmy zmuszeni przełożyć zabawę na kolejną sobotę. Nie mam większego wpływu na to, co się dzieje i starałem się załatać ten problem. Nie wiem o co chodzi ale mam nadzieję, że zostaniecie z nami mimo długiej przerwy.
Problemy się zaczęły godzinę przed imprezą, także nie byłem w stanie jakoś tego przewidzieć aby Was wcześniej poinformować, starałem się aż do godziny 21:00 to ogarnąć.
Użytkownik Rangy edytował ten post 04/10/2014 - 20:17
śmieszni jesteście
śmieszni jesteście
Dlaczego?

Popularny
No i dupcia, bąbki strzeliły. :< centrumy nie miały gdzie odwalać, jak to mówili Tomek "ZNISZCZĄ CIĘ", że nie mogli się "pobawić" - jeśli w jakikolwiek można by to nazwać zabawą. ;D Według mnie to chyba żaden klub nie dorówna takiej liczbie osób, no chyba, żeby poświęcił na to dużo czasu i chęci. Chcecie to mówcie co chcecie, hejtujcie mnie za to, ale taka prawda. Każdy to potwierdzi, że chyba póki co najdłużej ten klub utrzymuje się na serwerze, bo zawsze jest tak, że powstanie nowy klub pobędzie z niecały miesiąc i bum, bo się dalej nie chce prowadzić ;D Pozdrówki dla Kamila!
Świetny klub, polecam!
Tak więc, jak Rangy powiedział. Zapraszamy za tydzień, dorzucimy pewną niespodziankę...
Hej, chcielibyście raz w miesiącu jedną imprezę w stylu trance/deep house/techno (do wyboru)?
Taką odskocznię od mocy, coś lajtowego, ibizowego, egzotycznego.
Hej, chcielibyście raz w miesiącu jedną imprezę w stylu trance/deep house/techno (do wyboru)?
Taką odskocznię od mocy, coś lajtowego, ibizowego, egzotycznego.
Czemu nie, spróbuj.
Czemu nie, spróbuj.
A Ty czemu nie wpadasz na imprezy? Masz w mojej komórce super miejsce VIP
.
W sumie raz na jakiś czas nawet bym wpadł na jakieś chilloutowe brzmienia gdzie można by było posiedzieć ze znajomymi i poklimacić sobie.
W takim razie za dwa tygodnie (czyli nie w najbliższą, a następną sobotę) wypróbujemy jeden z tych gatunków.
W takim razie za dwa tygodnie (czyli nie w najbliższą, a następną sobotę) wypróbujemy jeden z tych gatunków.
Użytkownik KacperBogiem edytował ten post 06/10/2014 - 18:32
He'y, a co powiecie na Nightcore?
Trance "plisss".
Zdecydowanie potwierdzam.

Popularny
Dzisiaj standardowo mocna muzyka niekiedy miksowana z progresywem, a już za tydzień noc z gatunkiem trance. Zapraszamy!
http://youtu.be/8P3s7CpoSqM
Użytkownik Rangy edytował ten post 11/10/2014 - 12:26
Skąd wzięło się "ariva ariva Exotic się kiwa"? Sam wymyśliłeś?
Nie, kiedyś jak Exotic prowadził Gawron i Wartal to ktoś takie hasło wymyślił. ;p
To hasło się ciągnie od dawien dawna, jeszcze przed tą wersją Exotic Club.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych