Do imprezy już tylko 6 dni. Jak nastroje? Będziecie na pewno?
ja osobiście nie mogę się doczekać!
ja osobiście nie mogę się doczekać!
Powoli się zbliża wielki dzień. Nie sądziłem, że on tak szybko nadejdzie, bo już pojutrze Exotic Club otwiera swoje bramy po nowym roku! Zapraszamy kamerzystów, fotografów, egzotycznych i wszystkich, co są ciekawi jak klub się zmienił od grudnia.
http://youtu.be/Ul8PKbsFMio
Użytkownik Rangy edytował ten post 03/01/2015 - 11:17
Myśleliście nad współpracą z fotografami? Niezależni fotografii pojawialiby się na imprezach, cykali ciekawe ujęcia (a nawet obrabiali graficznie) i sprzedawali Wam. Może nawet ja pobawiłbym się w coś takiego.
Myśleliście nad współpracą z fotografami? Niezależni fotografii pojawialiby się na imprezach, cykali ciekawe ujęcia (a nawet obrabiali graficznie) i sprzedawali Wam. Może nawet ja pobawiłbym się w coś takiego.
Napisz do ColinZ w celu takiej współpracy.
Już dzisiaj impreza. Jakieś nastroje?
Na pewno nie będziecie zawiedzeni.
Jakie wrażenie wywarł na Was powrót Exotic Club w zupełnie nowym stylu?
Jakie wrażenie wywarł na Was powrót Exotic Club w zupełnie nowym stylu?
Jak najbardziej pozytywne.
Wpadłem zrobiłem zdjęcie z Billem a intek ciekawy oby dalej tak Rangy
Udostępniajcie swoje zdjęcia!

Popularny
Film za niedługo !

Wnętrze zrobiło na mnie pozytywne wrażenie, ale trochę dziwnie wspólgrało ze Snow Modem.
Wnętrze zrobiło na mnie pozytywne wrażenie, ale trochę dziwnie wspólgrało ze Snow Modem.
Dlatego ColinZ powiedział, żeby już usunąć Snow Mod'a

Popularny

Skromna reklama.
Użytkownik Rangy edytował ten post 11/01/2015 - 23:09
Impreza zostaje odwołana, będzie dopiero za dwa tygodnie na pewno.
Nagrywka sprzed miesiąca. Mam nadzieję, że będzie się podobać.
http://www37.zippysh...OzA0p/file.html

W cenniku brakuje Harnasia
W cenniku brakuje Harnasia
Bo to nie Polska.
Bo to nie Polska.
Noo wieem, to było żartobliwie powiedziaaane. Ale tak to spoko, podoba mi się ogólnie klub.
Dawno nie bylem tu, nadal dużo ludu?
Jasne.
Ja z tobą.Czyli żyjecie, wpadnę na imprę.

Exotic Club FM jest to rozgłośnia radiowa na falach FM dzięki którym każdy w swoim biznesie może słuchać najnowszych hitów oraz reklam!
Radio działa na fali 102,8FM ((http://4stream.pl:18670/))
Cennik usług:
Stworzenie reklamy bez podkładu dźwiękowego (głosu użycza Rangy) - 1000 USD
Stworzenie reklamy z podkładem dźwiękowym (głosu użycza Rangy) - 1500 USD
Utrzymanie reklamy na miesiąc - 300 USD
Uruchamiamy rozgłośnię streamową, gdzie można kupić reklamę jak i posłuchać muzyki elektronicznej wszelkiego rodzaju. Zachęcam do nagrywania płyt ze streamem powyżej, również będziemy je rozdawać na najbliższej imprezie!
102.8? RADIO MARYJA XDDD
102.8? RADIO MARYJA XDDD
Nie
Nie
Nie? U mnie 102.8 to RydzykRadio.
P.S Odpisz na PW.
Już jutro Exotic Club ponownie zawita w elektronicznych rytmach, a autobusy zawsze na Was czekają abyście to Wy trafili do naszego klubu! "Outside World", godzina 21:00 również w radiu Exotic Club FM!
Exotic Club FM to tylko radio streamowe czy również biznes IG, który nagłaśniać będzie imprezy? Czy zostajecie przy SFM?
Exotic Club FM to tylko radio streamowe czy również biznes IG, który nagłaśniać będzie imprezy? Czy zostajecie przy SFM?
Zostajemy przy SFM, Exotic Club FM to tylko stream.
Jakieś propozycje co do piosenek do dodania do radia?
Obstawiam Nightcore.
Coś z klasyki lat 60'tych jeśli nie wykluczacie takiej muzyki Cooker, Joplin etc
Obowiązkowe polskie piosenki!! Ludzie je kochają, nawet gdy się do nich nie przyznają
ostatnia nocka, lepsza połowa, raz jeden, a nawet te starsze "każde pokolenie", "Małgośka", "Konik", "Dni których nie znamy" - i Bednarka i Grechutę, a i te piosenki mniej popularne: Jarosław Chojnacki "Nie wracajmy jeszcze na Ziemię"
Jak to puścisz to zaczniesz puszczać w radiu, to radio Exotic Club FM pojawi się w szpitalu, a ja będę organizował wspólne wyjścia personelu do klubu
Odświeżyliśmy ankietę, zapraszam do głosowania!
OUTSIDE WORLD
Dzięki za kolejną zabawę! Prezentuję statystyki słuchalności Exotic Club & Exotic Club FM z dzisiejszego dnia:

Jak dla mnie jest spoko, dwa głosy bdb!
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych