To hasło się ciągnie od dawien dawna, jeszcze przed tą wersją Exotic Club.
Dziś w telewizji była mowa o klubie Ekwador i podczas oglądania usłyszałem właśnie takie hasło: "ariva ariva Ekwador się kiwa". Przypadek? Nie sądze
To hasło się ciągnie od dawien dawna, jeszcze przed tą wersją Exotic Club.
Dziś w telewizji była mowa o klubie Ekwador i podczas oglądania usłyszałem właśnie takie hasło: "ariva ariva Ekwador się kiwa". Przypadek? Nie sądze
Też to widziałem
Też to widziałem
Stąd moje pytanie właśnie, bo ekwador od 98 czy ktoregoś tam istniał i no tam się to narodziło.
Dziś będziemy losować inaczej. Do sprzedania mamy dużo mniej losów. Kto pierwszy, ten lepszy.

Tak bawimy się lekko po 22:00.
http://youtu.be/ZDamftTkdIk
W najbliższą sobotę (18.10) będę grać w klimatach trance. Więcej euforii oraz ekstazy!
Co dwa tygodnie właśnie takie cykle będę organizować z innymi gatunkami.
Użytkownik Rangy edytował ten post 15/10/2014 - 20:44
A może raz w miesiącu jakieś DISCO POLO?
Byłoby git
Byłoby git
Też tak uważam, ale DJ się nie zgodzi. ( Jak można Disco Polo nie lubić ;x
Zagraj imprezę z muzyką hardstyle - poustawiajcie dużo samochodów w środku aby ludzie mogli wejść na dach pojazdu i napieprzali dance'a, jak tutaj
http://youtu.be/6kZpqFWy8vY
Bo to w polszy, nie LS.
Bo to w polszy, nie LS.
No wim, wim Ale zasady są po to by je łamać, Tomcio
No wim, wim
Ale zasady są po to by je łamać, Tomcio
Dbamy o wizerunek.
Dbamy o wizerunek.
Aaaj tam ;d
Zapraszamy już dzisiaj wszystkich egzotycznych na godzinę 21:00 do naszego lokalu. Zbierzmy się wszyscy razem i bawmy się w klimatach trance do godziny 23:00!
Kiedy przegrywałem w losowaniach o pojazd, myślałem, że ustawiacie losowania. Teraz, gdy wygrałem, wiem, że tak nie jest. Wy, ludzie, nie oskarżajcie ich o ustawianie tych losowań. Teraz mogę to powiedzieć
I każdy, który tak uważa a wygra - zmieni zdanie. Nie jesteś pierwszym tego przykładem.
I każdy, który tak uważa a wygra - zmieni zdanie. Nie jesteś pierwszym tego przykładem.
Tak, ja wygrałem kilka razy i wiem, że nie kantują. A że ludzie gadają, że ustawione to niech sobie gadają.
http://youtu.be/aQOanjlnkv0
W najbliższą sobotę bawimy się w standardowych klimatach, a za dwa tygodnie halloween w Exotic Club! Zmieniamy lekko wystrój na święto USA, aby przeżyć straszny wieczór. Wieczór ten będzie w klimatach deep house.
Co losujemy w tym tygodniu, kochani?
Może jakiś motor dla odmiany? Znaczy no, nie wiem czy były losowane motory, bo raczej wpadam tam chwilę poodgrywać ale motor.
Jeszcze jakieś propozycje?
Na jakieś święto np. Boże narodzenie możecie dać Sultana do wygrania.

Popularny
Na jakieś święto np. Boże narodzenie możecie dać Sultana do wygrania.
Losy po 1,5k.

Popularny

Użytkownik Rangy edytował ten post 28/10/2014 - 21:44
Po dłuższych przemyśleniach nie będziemy organizować imprezy z gatunku 'deep house'. Standardowo tak jak w ostatnią sobotę, czyli energicznie.
Plakacik też zmieniamy.
Zostajecie już na stałe przy opcji losów takich jak ostatnio? Ograniczona liczba czy będzie jak dawniej?
Zostajecie już na stałe przy opcji losów takich jak ostatnio? Ograniczona liczba czy będzie jak dawniej?
Co losujemy w tym tygodniu, kochani?
Coś czego nie było Zależy ile na to możecie przeznaczyć, ale może jakiś freeway?Wayfarer?Ktoś pisał Hustler
Empki, Previony i Sabre to już się przejadło
Ja proponuję ponowie dać Blistę
Wyniki losowań są ustawione, nie dajcie się zwieść
Teraz fajny system wprowadzili do losowan, to tym bardziej bedziemy wiarygodni.
Teraz fajny system wprowadzili do losowan, to tym bardziej bedziemy wiarygodni.
I tak powiedza ze ustawione.
Przy losowaniu ruletką 37 tak nie mówili o dziwo.
Użytkownik Rangy edytował ten post 31/10/2014 - 11:41
Przy losowaniu ruletką 37 tak nie mówili o dziwo.
Ja slyszalem ze ruletka byla zbugowana. Bo ktos kupil 2 lost i nie wygral.
Właśnie nie była zbugowana. Ruletka liczyła 37 numerków, 37 losów można było kupić. Nie mówię o losowaniu tydzień temu, tylko jakoś 2 tygodnie temu. Teraz weszła zmiana i nie będzie niedomówień.
http://youtu.be/ss6CAIGpoko
Nie zapomnijcie o nas już jutro, halloweenowa noc w Exotic Club! Lecimy z rytmami od 21:00!
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych