Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Do Bartosza Misiaka i społeczności serwera.

• Zamknięty Temat jest zamknięty
22 odpowiedzi w tym temacie

#1 Wilhelm — 35 12/02/2014 - 15:27

Wilhelm
  • Gracz

*
Popularny

Witam in game nazywam się Will Caputo. I dostałem się do LSPA która trwała 2-3 tygodnie. Spełniłem wszystkie wymagania jakie zostały mi i innym kadetom nałożone. Zapłaciłem czesne, chodziłem na wykłady, trzymałem się ustalonych regulaminów, odbyłem praktyki, nie wychyliłem nosa po za teren Dillimore, ukończyłem wszystkie Egzaminy pozytywnie (łączna liczba egzaminów 5 w tym końcowy). 

Straciłem 2-3 tygodnie gry na tą akademię i podczas jej trwania od żadnego z prowadzących nie otrzymałem żadnej obiekcji ani od osób mundurowych biorących w niej udział jako pomocnicy. Otrzymałem tylko jedną naganę (możliwe są 3) za "uśmiechnięcie się" gdy inny kadet obok mnie otrzymywał naganę.

Zakuwałem jak głupi do tych testów i robiłem notatki siedząc godzinami przy monitorze zamiast ten czas spożytkować na moją rodzinę i cele w życiu realnym. Tylko dla tego by osiągnąć cele powierzone sobie na tym serwerze jak i dotrzymać słowa które dawałem w Podaniu do LSPA.

A dziś w dniu DODAWANIA LUDZI DO LSPD otrzymałem taką wiadomość od komendanta który nie chciał nawet ze mną porozmawiać "nie chce cię w LSPD bo odwalasz"  [...] Jak odwalam? [...] "za to że na forum serwera nadawałeś na LSPD".

Czy udzielanie własnej opini jest dziś napiętnowane, prześladowane i zabronione? Konstytucja naszego kraju tego nie zabrania.

Czy to że podzieliłem się swoim zdaniem z innymi użytkownikami forum sprawia że in game chodzę i krzyczę "(cenzura)ć Polciję"? Czemu jestem karany za OOC w formie IC? Czy aby sam regulamin serwera nie zabrania wykorzystywania OOC w IC i na odwrót?

Nie mam nic do komendanta ale niech teraz ktoś z góry z osób które prowadzą ten serwer się wypowie na ten temat i powie mi jak mam się czuć w tej sytuacji? Jak może mi ktoś zwróci te 3 tygodnie życia realnego jak i gry na tym serwerze? Za ten czas mógł bym założyć firmę i dobrze ją rozkręcić... 

Jestem dobrym obywatelem i moja postać też jest dobra ale teraz jestem ewidentnie zepchnięty na margines społeczeństwa i wypędzony do pracy w biznesie lub w org przestępczej.

Mam przeszło 21 lat i według mnie KOMENDANT LSPA zachował się jak dziecko a nie osoba która powinna to stanowisko piastować. Czuję się oszukany, okradziony z czasu w moim życiu zdrowia i nerwów, czuje się wykorzystany i zjechany jak jakiś nob. Tym bardziej że na początku nikt nic takiego mi nie przedstawił.

Jeszcze raz ja spełniłem wymagania niech teraz KOMENDANT się wywiąże z swoich obowiązków względem mnie.

Zachowanie komendanta oceniam IC i OOC na karygodne tym bardziej że zostałem zjechany jak nob gdy zapytałem czemu mnie nie doda. Tym bardziej że nawet nie chciał ze mną porozmawiać.

I znowu marnuje swój czas i nerwy. Zamiast grać teraz lub uczyć się do egzaminów w realu to siedzę piszę ten post a za 30min odbędzie się inauguracja kadetów na której ja nie mogę być bo komendant ma do mnie jakiś żal za FORUM.

http://i.imgur.com/wh3n0ab.png?1

http://i.imgur.com/qXCKy3M.png?1

Użytkownik Wilhelm edytował ten post 12/02/2014 - 15:48

• Do góry
    • 18

#2 PonchoMuchacho — 755 12/02/2014 - 15:32

PonchoMuchacho
  • Gracz

Aha? O co chodzi, kompletnie nic nie rozumiem.  :wtf:

Edit :// Co ma do tego Bartek? XD

Użytkownik PonchoMuchacho edytował ten post 12/02/2014 - 15:35

• Do góry
    • -2

#3 Rangy — 7982 12/02/2014 - 15:33

Rangy
  • Gracz

Boże, odrzuciłem Cię, bo nie potrafisz grać według mojej opinii + "/me odkłada bombę" odkładając paczkę pod LSPD. Nadawałeś na LSPD równo przy okazji.  >.< Nie zauważyłem Cię wcześniej w liście przyjętych, w tym rzecz, dlatego teraz Cię odrzuciłem.

Użytkownik Rangy edytował ten post 12/02/2014 - 15:34

• Do góry
    • -8

#4 Sevos — 228 12/02/2014 - 15:34

Sevos
  • Gracz

*
Popularny

Smutna prawda. Masz sporo racji. Skyfall i inni (niektórzy) wykładowcy zbyt poważnie traktują tą grę i chyba nie lubią dawać szansy. Spróbuj ponownie, zaakceptuj swój błąd i idż do przodu. Powodzenia życzę, sobie także, bo miałem podobnie. :)

Użytkownik Sevos edytował ten post 12/02/2014 - 15:35

• Do góry
    • 5

#5 Gazoffany — 0 12/02/2014 - 15:34

Gazoffany
  • Gracz
Niestety tak tu jest. ;/
  • Do góry
    • 0

#6 ANTOŚ — 620 12/02/2014 - 15:36

ANTOŚ
  • Gracz

*
Popularny

Rangy, dlaczego nie powiedzieliście mu tego podczas rekrutacji do LSPA? Chłop zmarnował swój cenny czas, ja nie mam nic do was, bo popełniłem błąd, dostałem szansę i dzięki temu dostałem się do LSPD. Dałbym mu szansę, tak jak dano ją mi.

• Do góry
    • 5

#7 Rangy — 7982 12/02/2014 - 15:37

Rangy
  • Gracz

Rangy, dlaczego nie powiedzieliście mu tego podczas rekrutacji do LSPA? Chłop zmarnował swój cenny czas, ja nie mam nic do was, bo popełniłem błąd, dostałem szansę i dzięki temu dostałem się do LSPD. Dałbym mu szansę, tak jak dano ją mi.

Mój błąd, jak mówiłem - nie dostrzegłem jego nicku w liście przyjętych wcześniej.

• Do góry
    • -3

#8 Sevos — 228 12/02/2014 - 15:39

Sevos
  • Gracz

Mój błąd, jak mówiłem - nie dostrzegłem jego nicku w liście przyjętych wcześniej.

Dziwne. Przecież ty chyba nie masz nic wspólnego z akademią; nie prowadzisz jej, a to Ty decydowałeś o tym, kto dostanie się do LSPD? :P
  • Do góry
    • 0

#9 ANTOŚ — 620 12/02/2014 - 15:39

ANTOŚ
  • Gracz

Moim zdaniem powinniście dać mu szansę, to tylko gra. Sam w sobie jest fajnym chłopakiem, można z nim pogadać i pośmiać się, zrobił błąd, który na pewno żałuję.

• Do góry
    • 0

#10 Rangy — 7982 12/02/2014 - 15:39

Rangy
  • Gracz

Dziwne. Przecież ty chyba nie masz nic wspólnego z akademią; nie prowadzisz jej, a to Ty decydowałeś o tym, kto dostanie się do LSPD? :P

Prowadzę frakcję?  :-|

• Do góry
    • 1

#11 Sevos — 228 12/02/2014 - 15:40

Sevos
  • Gracz

Prowadzę frakcję?  :-|

To akurat wiem, ale akademię prowadzi Skyfall, czyż nie?
  • Do góry
    • 0

#12 Rangy — 7982 12/02/2014 - 15:40

Rangy
  • Gracz

To akurat wiem, ale akademię prowadzi Skyfall, czyż nie?

Skyfall i akademia jest pode mną.  :huh:

• Do góry
    • 1

#13 Kozaznosa — 286 12/02/2014 - 15:41

Kozaznosa
  • Gracz

Tym bardziej że nawet nie chciał ze mną porozmawiać.

Gdyby nie temat nic byś nie zrobił... Nie miałeś czasu czy chęci na rozmowę? 

• Do góry
    • 1

#14 Rangy — 7982 12/02/2014 - 15:44

Rangy
  • Gracz

Gdyby nie temat nic byś nie zrobił... Nie miałeś czasu czy chęci na rozmowę? 

Wyjaśniłem w czym rzecz, a co mam zrobić? Zrobiłem co uważam za słuszne.

• Do góry
    • 0

#15 Saimon — 37 12/02/2014 - 15:44

Saimon
  • Gracz
Tu wszyscy zachowują się jak dzieci.
  • Do góry
    • 0

#16 DRYWA — 550 12/02/2014 - 15:47

DRYWA
  • Gracz

Nawet jakby miał teraz dojść do LSPD to jak to się mówi 'nie miałby tam życia'. ( takie moje zdanie ;> )

@edit: Co do SS to może ktoś by nie chciał, aby jego wyniki pojawiły się na forum, a ty bez żadnego zapytania się wpierdzielasz czyjeś wyniki..Mógłbyś chociaż nazwiska zakryć, albo cos...

Użytkownik Yuki edytował ten post 12/02/2014 - 15:54

• Do góry
    • 2

#17 dejku — 427 12/02/2014 - 15:48

dejku
  • Zbanowani

Boże, odrzuciłem Cię, bo nie potrafisz grać według mojej opinii + "/me odkłada bombę" odkładając paczkę pod LSPD. Nadawałeś na LSPD równo przy okazji.  >.< Nie zauważyłem Cię wcześniej w liście przyjętych, w tym rzecz, dlatego teraz Cię odrzuciłem.

Po raz pierwszy muszę się zgodzić z Rangym.

Napisałeś notkę, wymieniłeś wszystkie swoje pozytywne strony, jakim to Ty dobrym graczem nie jesteś. A jak odwalasz, to już nie napiszesz. Spłakałeś się, ok. Twoja durna gra, bo znam choć postać Will Caputo, nie raz już miałem do czynienia z Tobą i wiem jaki jest twój poziom roleplayu. No nic. Gracze teraz po tej przekonującej jakże notce będą zrzucać na Rangyego, ale prawda jest inna.

Myślę, że moderator zamknie ten temat, bo wszyscy wydadzą swoją zacną opinie na każdą stronę,

@EDIT:

Wspomniałeś w poście, że nigdy nie wyszedłeś z poza akademika. Jakoś przedwczoraj widziałem Cię w warsztacie.

Użytkownik dejku edytował ten post 12/02/2014 - 16:06

• Do góry
    • 0

#18 Wilhelm — 35 12/02/2014 - 15:55

Wilhelm
  • Gracz

Dobrze DAKE zawiniłem ci spoko masz prawo do mnie mieć jakiś żal. Ale czy widziałeś mnie podczas trwania Akademii? Czy widziałeś mnie w roli LSPD? Podczas akademii nikt nie miał i nie ma do mnie zastrzeżeń jak i do mojej gry RP. Sam komendant LSPD nawet mnie na oczy nie widział... Więc czemu nie mam szansy się wykazać? Czemu jestem oceniany za pierwsze parę godzin gry w centrum przy metrze? A nie za to co się starałem w Akademii i za to co mogę osiągnąć?

Podczas odbywania praktyki miałem okazję uczestniczyć przy wezwaniu do pobicia agentów ochrony w jednym z lokali. Udzielałem im pierwszej pomocy razem z funkcjonariuszami z którymi odbywałem praktyki. I żaden z nich nie miał żadnych obiekcji do mnie a nawet pochwałę dostałem. Wszystko mam udokumentowane w formie SS i mogę je nawet wstawić. Więc czemu osoby które są bezstronne oceniają mnie dobrze a osoba która zna mnie z forum i początku gry ocenia mnie po całej lini?

Użytkownik Wilhelm edytował ten post 12/02/2014 - 16:00

• Do góry
    • 0

#19 cosaco — 128 12/02/2014 - 16:02

cosaco
  • Gracz
Pewnie będzie masa hejtu, ale człowieku, zastanów się o co ty płaczesz? - Nie przyjeli Cie do wirtualnej frakcji? To tylko gra, masz 22 lata - wyluzuj. Wyjdź z domu, zabierz dziewczyne do kina, a nie ślęczysz przed kompem całe dnie. Ja w tym wieku nawet nie będę myślał o jakimś tam sampie i płakał, że mnie nie przyjeli do lspd, tyle.
  • Do góry
    • 2

#20 MrWatson — 1299 12/02/2014 - 16:14

MrWatson
  • Gracz
Jedno pytanie do twórcy tematu. Pisałeś aplikacje do akademii poprzez e-mail? Jeżeli tak, czy zostałeś wytypowany w końcowym temacie rekrutacyjnym (tj. akceptowanie podania)?
  • Do góry
    • 0

#21 Ten z importu — 187 12/02/2014 - 16:15

Ten z importu
  • Gracz

*
Popularny

Masz ciekawy słownik, po pisowni wydajesz się być rozgarniętą osobą, a straciłeś trzy tygodnie życia na monitor, jak to wielokrotnie uwzględniałeś. Na tym polega problem N4G, pozostawia ślad w pamięci, a dla większości graczy zamiast stawać się zabawą i odskocznią od codziennego stresu, jeszcze nam tego stresu napędza, chęć dążenia do czegoś i świadomość, że możemy to wszystko stracić gdy spędzimy jeden wieczór z rodzinną, z dala od skrzynki. :)

Z miesiąca na miesiąc z serwerem coraz gorzej, gracze nie odchodzą bo mają tu swój $wiat, nawet jeżeli ten $wiat kupili poprzez przelew.. za pieniądze pracujących rodziców. ;) To chyba idzie za daleko, prawda? Pomijając fakt, że za to co napisałem zostane obsrany złotym kałem, mam nadzieję, że dotrę do tych kilku osób i coś im przekaże - nie warto.

No i nie ma za co najeżdżać na chłopaka, mówi z sensem, w pełni go rozumiem i popieram, co do tematu i ogólnie całokształtu tematu - zbyt oficiajlnie i faktycznie administracja nie ma z tym nic wspólnego, ale pokazuje ludziom nie grającym tutaj od dawna jak sprawa się prezentuje, i jak podupada nie tylko gospodarka, a rządzący nią gracze. 

Jeżeli ktoś będzie miał ciekawe argumenty to chętnie podyskutuje. :P

• Do góry
    • 4

#22 Uzależniony — -1 12/02/2014 - 16:25

Uzależniony
  • Gracz

Jezu... Tak traktować graczy? Porażka, przecież jeśli zrobił coś źle, można było mu powiedzieć, to źle i tu rób tak a nie tak. Chłopak tak był zaangażowany że dam sobie rękę uciąć że posłuchał by się, dostosował do uwag i nie popełniał danego błędu, starał się robić wszystko jak najlepiej. Nic tylko współczuć, egoizm na serwerze... tylko tyle, nie był tak dobry jak Ty Rangy? Mogłeś mu pomóc, wyjaśnić to i owo, a na pewno by się ucieszył że jest ktoś kto mu pomógł i jeszcze bardziej by się przykładał... Nie tak to powinno wyglądać, nie tak... Ale to tylko moje zdanie.

• Do góry
    • 0

#23 Lisciasty — 694 12/02/2014 - 17:22

Lisciasty
  • Gracz

Nie to miejsce, nie ten dział.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych