http://youtu.be/I6SSRU8mwaY
Miałem chęci więc przed moim wyjazdem wrzucam sklejony filmik.
Nuty użyte do filmiku:
Użytkownik Cavenn edytował ten post 11/02/2014 - 19:21

Popularny
http://youtu.be/I6SSRU8mwaY
Miałem chęci więc przed moim wyjazdem wrzucam sklejony filmik.
Nuty użyte do filmiku:
Użytkownik Cavenn edytował ten post 11/02/2014 - 19:21
FIRST!!
oglądam Wyszło zarąbiście!
Użytkownik Beastie edytował ten post 11/02/2014 - 19:05
BALLAZ!
Użytkownik Eliteq edytował ten post 11/02/2014 - 19:02
piknie, propsik
zgaduje; nagrywane na pomocniku.. widać
zgaduje; nagrywane na pomocniku.. widać
uwierz, że ciężko nagrać taki materiał na n4g.
Jak zawsze zajebiste
uwierz, że ciężko nagrać taki materiał na n4g.
wiem, wiem - sam kiedyś musiałem użyć do swoich filmików pomocnika

Popularny
Zajebiście to wyszło, ale i tak złotą skarpetę wygrywa Thick
6x props.
Zajebiście to wyszło, ale i tak złotą skarpetę wygrywa Thick
Powiem wprost - to idealnie pasuje do tej postaci
Konkret !
silas here
Całkiem w porządku, może odpuszcze te "m jak miłość" szkoda, że w niektórych momentach zabrakło antyaliasingu, bo widać ostre majnkraftowe krawędzie, był tam moment, gdzie nie kliknąłeś f10, takie niby nic, ale widać xmovie, szkoda, szkoda..
ogólnie cała reszta bardzo fajna i całkiem ciekawie to wygląda, nie powiem, że nie!
Konkret. Nazwy nutek?
Zaawiało klimatem z dalekiego zachodu.
Zajebiście stary

Popularny
CAVEN.
OSTRO, DOŻYWOTNI PROPS PANOWIE.
Konkretnie!!
Dobry filmik, podoba mi się. 8)
Moim zdaniem nuda, ja rozumiem, że tak miało być z założenia - pokazanie kto gra w gangu itd., ale dla mnie to po prostu nuda, widziałem dynamiczniejsze filmy przedstawiające osoby będące w organizacji.
Kiedyś Grove takie coś zrobiło, teraz Wy - lajkuję za poświęcony czas i fajną obróbkę. Zapewne teraz gangi będące niecały miesiąc na serwerze będą starały się zrobić to samo co Wy - poczekamy zobaczymy.
PS. Dajcie mi namiary na tego typa co podjebał mi lovesosa.
kozak
Moim zdaniem nuda, ja rozumiem, że tak miało być z założenia - pokazanie kto gra w gangu itd., ale dla mnie to po prostu nuda, widziałem dynamiczniejsze filmy przedstawiające osoby będące w organizacji.
gratuluje
Konkret. Nazwy nutek?
Wrzuciłem w pierwszy post w spoilerze.
Z góry założyłem sobie takie przedstawienie postaci, ale dzięki za krytykę - pierwszy raz robiłem taki projekt.
Użytkownik Cavenn edytował ten post 11/02/2014 - 19:24
cudo.
Fajne.
najss
Kozacko, oj kozacko. Prospik dla Was, ogólnie jeszcze jedno pytanko - ile zajeła wam całość? Daje lajka, he.
Kozacko, oj kozacko. Prospik dla Was, ogólnie jeszcze jedno pytanko - ile zajeła wam całość? Daje lajka, he.
całość tzn? Montowanie, nagrywanie czy co?
Podoba mi się, tak jak to było za czasów SSBD gdzie mc2 nagrywał coś podobnego, bardzo mi się podoba
gratuluje
Ta, idź.
Z góry założyłem sobie takie przedstawienie postaci, ale dzięki za krytykę - pierwszy raz robiłem taki projekt.
No i okej, po prostu dla mnie tyle minut oglądania chodzących postaci mija się z celem, wystarczy obejrzeć:
http://youtu.be/sbxSPiAZJo4
czy
http://youtu.be/YYA5wJdxemc
Aby dostrzec różnicę. Filmy są krótsze i treściwsze, nie ma po co poświęcać czasu na ludzi, którzy no tak jakby... Gówno w porównaniu do tych wyżej robią, takie jest moje zdanie. Jak na pierwszy raz jest w miare, ale zdecydowanie wole twoje inne filmy, tu się po prostu zanudziłem.
całość tzn? Montowanie, nagrywanie czy co?
Bardziej chodzi mi tutaj o nagrywanie, ale montaż też konkretny.
Bardziej chodzi mi tutaj o nagrywanie, ale montaż też konkretny.
Dzień? Chyba tsa.
Ta, idź.
Kminię, ale widzisz - nie chciałem kserować tego co zrobili inni. Chciałem to ukazać w innym świetle. Myślę, że wiesz o czym mówię.
Zajebista opcja, Thick - rola zycia. propsiki!
- Trochę nam zajęło, ale udało się.
Kminię, ale widzisz - nie chciałem kserować tego co zrobili inni. Chciałem to ukazać w innym świetle. Myślę, że wiesz o czym mówię.
Niewykluczoną możliwość ukazaną w obecnym świetle jest to, że przyzwyczaiłem się do takich filmów, chwila spokoju i akcja, możliwe. Odcinam się żeby nie offtopić, poznałeś moją opinię. Na razie.
Ju manyj or ju lajf. PROPSY ^^
jestem w creditsach! Zrobie kariere w holiłudzie! Jak trzeba będzie jeszcze jakies GiT Produkcje robić to pisz
/del
Użytkownik Oezu edytował ten post 29/11/2014 - 17:04
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych