http://www.youtube.com/watch?v=RtKeYH-g6DA&feature=youtu.be
Pozdrawiam Borna - wokalistę z bonusu <3

Popularny
http://www.youtube.com/watch?v=RtKeYH-g6DA&feature=youtu.be
Pozdrawiam Borna - wokalistę z bonusu <3
Chleb ile ty pościgów dziennie masz?
Chleb ile ty pościgów dziennie masz?
Czasami i po 4 dziennie się zdarzały, ale zaczyna mi się to już nudzić, więc nie będę tak wrzucał ; >
Aha to jak biją policjanta to zamiast zawołać code 5 bo to jest zagrożenie życia funkcjonariusza to lepiej powiedzieć biją jakiegoś policjanta. Czemu któryś .raz z rzędu widzę jak SEU wjeżdża na czołówkę z uciekającym to jest jakaś taktyka? Pościg był meldowany dobrze, ale jednak wjechał To nie jest hejt wyrażam swoją opinie na temat tego filmu.
Aha to jak biją policjanta to zamiast zawołać code 5 bo to jest zagrożenie życia funkcjonariusza to lepiej powiedzieć biją jakiegoś policjanta. Czemu któryś .raz z rzędu widzę jak SEU wjeżdża na czołówkę z uciekającym to jest jakaś taktyka? Pościg był meldowany dobrze, ale jednak wjechał To nie jest hejt wyrażam swoją opinie na temat tego filmu.
Po co mamy meldować code 5, jeśli widzę, że funkcjonariusz sobie radzi? Zawróciłem, zobaczyłem jak wygląda sytuacja i pojechałem dalej. Co do czołówki - na serwerze od paru dni są lagi, to nie jest wina ani kierowcy SEU, ani sultana ;p
Użytkownik Kuuba edytował ten post 11/02/2014 - 01:13
Co mają tutaj lagi do uderzenia czołowego? Tak daję sobie radę, ale chyba przejeżdżałeś przez SouthCentral tam powinieneś się zatrzymać wysiąść i pomóc. A nie pojechać - no proszę cię nie wkręcaj mi tutaj warto się czasem przyznać do błędu.
Użytkownik Mariuszo edytował ten post 11/02/2014 - 01:16
Co mają tutaj lagi do uderzenia czołowego? Tak daję sobie radę, ale chyba przejeżdżałeś przez SouthCentral tam powinieneś się zatrzymać wysiąść i pomóc. A nie pojechać - no proszę cię nie wkręcaj mi tutaj warto się czasem przyznać do błędu.
Powiedz mi po co mam sie pchać, tam gdzie mnie nie chcą? Jesli Michał chciałby abym pomógł, to by mnie o tym poinformował, prawda?
Co do czołówki - przyspieszenie nagle auta na pewno nie ma nic do rzeczy ; )
Ja wiem swoje i przy tym pozostanę, dalej nie chce mi się prowadzić z tobą konwersacji, która i tak do niczego nie zmierza. Pozdrawiam - i Dobranoc.
Twojego hejtu mam już dzisiaj za dużo więc daj sobie spokój.Ja wiem swoje i przy tym pozostanę, dalej nie chce mi się prowadzić z tobą konwersacji, która i tak do niczego nie zmierza. Pozdrawiam - i Dobranoc.
Czołówka na końcu konkret Łap plusa.
Niepowiem, kierowca dobrze uciekał, zeby nie ten Fail na poczatku to cacy poscig
No konkret. Jechałem do nich, meldowali pozycję, a tu nagle przed maską sultan - on też się zapewne ździwił No, ale czasami tak wychodzi, trudno. Co do meldowania to Bornu powiedział "skaczemy z zielonej 23 na" i w tym momencie bach! Po zderzeniu "east"
Użytkownik Chróstek edytował ten post 11/02/2014 - 07:53
Hahhaaha, bonus najlepszy
Minus bo chleb.
A co chudy/gruby - nie lubisz go?
A co chudy/gruby - nie lubisz go?
Uwielbiam go drażnić i denerwować. ;D
A tak BTW. ile dostał sultan blokady.
Z pewnością poniżej tysiąca, bo ładnie uciekał bez skoków
Nie będę wołał CODE 5 do jakiegoś odwalacza z 0h, który dre morde cały czas JP, JP, chuj ci w dupe i tak dalej, bo to się mija z celem. Co do tej czołówki, to nie jest wina SEU ani Sultana uciekającego zwykły przypadek, który może się trafić, nikt tutaj specjalnie nie wjeżdżał.
Z pewnością poniżej tysiąca, bo ładnie uciekał bez skoków
Kupuje jakiś pojazd i czas pouciekac chlebowi
Do szkoły i nie zapominaj, gdzie jesteś ze mną i Kluskiem - nie ma uciekania xD
Zostawiam PLUSA
300$Uwielbiam go drażnić i denerwować. ;D
A tak BTW. ile dostał sultan blokady.
nononono
Sabre znowu kup xd
Ciekawe co to za kozaki idą w 0:48. Ciekawe co za mistrze się klepią w 4:51.
![]()
Bornu wokalista XD
Chyba rowerem.
Chyba rowerem.
Nie, bo mnie staranujesz znowu :/
No konkret. Jechałem do nich, meldowali pozycję, a tu nagle przed maską sultan - on też się zapewne ździwił
No, ale czasami tak wychodzi, trudno. Co do meldowania to Bornu powiedział "skaczemy z zielonej 23 na" i w tym momencie bach! Po zderzeniu "east"
Czołówki zawsze będą niezależnie od kierowcy, nie da się zawsze dobrze zgrać. Ważne, że pasy zadziałały i nikomu nic się nie stało.
Hahaa Bornu xD Nawet fajny filmik
Ostatnio jak wpadliscie nam na wyscigi to Cię zrobiłem na trzy zakręty Sultanem ;3 Filmik spoko jak każdy twój.
Ostatnio jak wpadliscie nam na wyscigi to Cię zrobiłem na trzy zakręty Sultanem ;3 Filmik spoko jak każdy twój.
Nie pamiętam, żebym zgubił jakiegoś sultana ostatnio xd
Emm, wczoraj takiego z PJ zgubiłeś w kanałach XD
Emm, wczoraj takiego z PJ zgubiłeś w kanałach XD
Powiadasz? 
Powiadasz?
Pic na wodę, fotomontarz.
Pic na wodę, fotomontarz.
Zobaczymy na filmiku ;*
Jutro dogramy scenę leszczyno ;*
Ty jeździsz białym Cheetahem? Jak tak to zgubiłem Cie na 100% na flores na 3-4 zakręty.
Ty jeździsz białym Cheetahem? Jak tak to zgubiłem Cie na 100% na flores na 3-4 zakręty.
Jeżdżę z reguły, ale nie zawsze. Poza tym, nie pamiętam, żebym zgubił ostatnio sultana, serio xd
Fajny pościg, bonus spoko.
TAK SIĘ DZIEJE

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych