http://youtu.be/rpPHM2GYkfs

Popularny
http://youtu.be/rpPHM2GYkfs
Propsy jak zawsze, zajebista robota.

Popularny
Nagranie świetne, z pomysłem, ale bez tych animek to wygląda okropnie - dosłownie, jak na serwerze dm..
Użytkownik szokerful edytował ten post 10/02/2014 - 10:53
drugi, paczam
//EDIT: Shiet, trzeci :C
Zajebiste, ja zwykle
Dasz link do tych miodnych czcionek? :C
Użytkownik Pakeer edytował ten post 09/02/2014 - 16:17
Fajne, fajne.
Cud, miód, malinka.
Noo. W końcu to co lubię. Teksty IC <3
Zajebisty filmik.
0:45 I DONT GIVE A FUCK!
Fajny filmik, podobała mi się ta cześć "fabularna" jak czarnuchy gadały ze sobą, były napoisy Fajnie, fajnie.
0:45, sorrrrka panowie za tego afk'a, ale się was nie spodziewałem. ;p
filmik ładnie, ładnie. : DDDDD
"Filmik zawiewa porządnym klimatem. Dobrze dopasowane teksty, rzecz jasna konkret raps na swoim miejscu. Jedyne co nie podoba mi się, to brak animek oraz Drive-By, jednak my gracze, nic na to nie poradzimy, siła wyższa. Trzymajcie się ciepło, pięć "
Za gracza Eliteq
Użytkownik Dudka edytował ten post 09/02/2014 - 16:39
0:45, sorrrrka panowie za tego afk'a, ale się was nie spodziewałem. ;p
filmik ładnie, ładnie. : DDDDD
Ta, jasne..
Propsy.
Ta, jasne..
Propsy.
nie no.. tak naprawdę afczyłem, bo dostałem cynk OOC, że jedziecie, a mi szkoda kasy na lek i zapiekanki. ;pppp
nie no.. tak naprawdę afczyłem, bo dostałem cynk OOC, że jedziecie, a mi szkoda kasy na lek i zapiekanki. ;pppp
Trudne życie statsa.
Props.
"bierzcie klamy i do aut" - moja ulubiona wypowiedź czytana na czacie IC A filmik fajny.
bez animek to jedna wielka bieganina i gdzie tu sens Panie B.Misiek?... ale i tak propsuje wykonanie, jak każde zresztą
Użytkownik IROKEZ edytował ten post 09/02/2014 - 19:17
props.
fajne ;d
super, ale bez animek za dużego sensu akcje takie nie mają. Już nawet wystarczyło by gdyby typ, który dostał się zatrzymał, już (cenzura)ć jego odgrywanie, a nie uciekają do intków, gdzie popadnie.
zgadzam się, ale to nie zależy od nas graczy niestety więc nie ma co marudzić. Ogółem propsuję któregoś z memberów jamajki, pojechaliśmy na róg to na //padnij był i coś odgrywał po wjeździe.
fajne .
Propsy!
Szybka akcja, wszystko piękne. Takie lubie .
Ale jak powiedział @Shoker.
Bez animek to jest tragedia...
props.
Zajeb*sty filmik - ten tekst IC wpakowany idealnie, świetnie się ogląda
dobra robota
props!
zajebista produkcja i oczywiście oryginalny pomysł
Bez animek to nie to samo, eh...
Brak słów - propsik.
Użytkownik Krystianoo edytował ten post 11/03/2014 - 17:35
1:20 - to jest jakiś żart? ;d Na(cenzura)acie do typa, a ten sobie idzie jak gdyby nic? Ja (cenzura)ę.. Powinna być animka chociaż po utracie 50 hp. ;d
Masz podmiankę pod światełka, w sensie lampy z przodu? Bo te światło takie jakieś inne, niż normalnie. Jak tak, to dasz?
Użytkownik Wojtełkę edytował ten post 11/03/2014 - 19:13
1:20 - to jest jakiś żart? ;d Na(cenzura)acie do typa, a ten sobie idzie jak gdyby nic? Ja (cenzura)ę..
Powinna być animka chociaż po utracie 50 hp. ;d
Masz podmiankę pod światełka, w sensie lampy z przodu? Bo te światło takie jakieś inne, niż normalnie.
Jak tak, to dasz?
nie mam ;p

Popularny
Zajebiste.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych